Şimdi Ara

Sizce Yaşım Geçmiş Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 93 doğumluyum boyum 1.79-80 kilom 60.Genelde pg-sg oynuyorum.Basketbola başlayalı 1.5-2 sene oluyor.Kendime güveniyorum.Sürekli antreman yapıyorum.Henüz lisansım yok ama gelecek sene inş. okul takımına gireceğim(Bursa Anadolu Lisesi).İyi oynadığımı düşünyorum fakat arkadaşlarım sen bu işi bırak seni mi okul takımına alacaklar,yaşın geçmiş 93'leri kulübe almazlar,spastik girişler yapıyorsun bunlar işe yaramaz,bounce pass atıyosun,1 numarasın blok yapıyosun hoca bunlara çok kızar sen baştan vazgeç diyorlar.Bunlar ümidimi kırıyor.Sizce yaşım geçmiş mi?Takıma girmem artık imkansız mı?

• ehueh. 93 leri klübe almazlar mı ? ben 92 liyim Boyum 1.85 kilom 80 ve NBA de Lebron ne kadar güçlü ise bende Yıldızlar arasında o kadar güçlü biriyimdir ve fiziğimi iyi kullanırım. Eskiden Futbolcu olduğum için bacak kaslarım çok iyi gelişmiştir ve okul takımında 5 numara oynamaktayım ama Normal takımımda 3 oynuyorum.

Yaşın geçmemiş kardeşim boyunda iyi ama kilo almalısın yoksa seni ezer geçerler benden sana tavsiye,+ oynayışını bilemediğim için bi yorum yapamıcam.Ama senin ümidin kırılmasın.Sana tavsiyem hayatta hiç birşey için geç değildir.
    Örn:Mehmet okur 15 yaşında başladı baskete + M.Jordan'ı lise de okul takımına almadılar vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

ehueh. 93 leri klübe almazlar mı ? ben 92 liyim Boyum 1.85 kilom 80 ve NBA de Lebron ne kadar güçlü ise bende Yıldızlar arasında o kadar güçlü biriyimdir ve fiziğimi iyi kullanırım. Eskiden Futbolcu olduğum için bacak kaslarım çok iyi gelişmiştir ve okul takımında 5 numara oynamaktayım ama Normal takımımda 3 oynuyorum.

Yaşın geçmemiş kardeşim boyunda iyi ama kilo almalısın yoksa seni ezer geçerler benden sana tavsiye,+ oynayışını bilemediğim için bi yorum yapamıcam.Ama senin ümidin kırılmasın.Sana tavsiyem hayatta hiç birşey için geç değildir.
    Örn:Mehmet okur 15 yaşında başladı baskete + M.Jordan'ı lise de okul takımına almadılar vs vs.
    93 hiç de geç değil bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theode

93 hiç de geç değil bence...

Alıntıları Göster
    Yaşın geç değil.
    Ayrıca blok olayı nedir kavrayamadım açıkçası.Blok koyabilirsin bu suç değil bence.Ama içeri dalan adamı takip edip turnikesine vurmak istersen bu biraz garip olur açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

Yaşın geç değil.
    Ayrıca blok olayı nedir kavrayamadım açıkçası.Blok koyabilirsin bu suç değil bence.Ama içeri dalan adamı takip edip turnikesine vurmak istersen bu biraz garip olur açıkçası.

Alıntıları Göster
    Yaşın geç değil.
    Boşuna kilo almaya falan çalışma sakın.Bol bol hafif tempo koş,bol bol zıpla ellerini yukarıya iterek,süt iç.Şuan boyunu uzatmaya bak,sakın kilo alayım deme ve sakın ağırlık kaldırmaya falan başlama.

Rakibin topu potaya ulaştırmasını engellemek için elinden ne geliyorsa yap.Blok,top çalma,top aldırmıyacak savunma vs.

İyi çalışırsan amatör ligler oynanırsa takıma alabiliriz seni.Bu sene amatör oynanırmı belli değil ama sen iyi çalışırsan hiçbişey geç değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Yaşın geç değil.
    Boşuna kilo almaya falan çalışma sakın.Bol bol hafif tempo koş,bol bol zıpla ellerini yukarıya iterek,süt iç.Şuan boyunu uzatmaya bak,sakın kilo alayım deme ve sakın ağırlık kaldırmaya falan başlama.

Rakibin topu potaya ulaştırmasını engellemek için elinden ne geliyorsa yap.Blok,top çalma,top aldırmıyacak savunma vs.

İyi çalışırsan amatör ligler oynanırsa takıma alabiliriz seni.Bu sene amatör oynanırmı belli değil ama sen iyi çalışırsan hiçbişey geç değil.

Alıntıları Göster
    valla blok konusuna gelince iyi zıpladığım için 9ların en uzununa bile (1.93) defol burdan bloğu koyabiliyorum.Ağırlık kaldırma derken de ben güçsüz zayıf birisiyim nasıl güçlenecem o zaman bir de kilo alma demiş o zaman ezer geçerle doğru açıklşama istiyorum.. ayrıca yorumlar için sağolun..

• quote:

Orijinalden alıntı: MyaspM

valla blok konusuna gelince iyi zıpladığım için 9ların en uzununa bile (1.93) defol burdan bloğu koyabiliyorum.Ağırlık kaldırma derken de ben güçsüz zayıf birisiyim nasıl güçlenecem o zaman bir de kilo alma demiş o zaman ezer geçerle doğru açıklşama istiyorum.. ayrıca yorumlar için sağolun..

Alıntıları Göster
    basketbolun yasi yoktur. ben de 93 dogumlyum. klup icin biraz gec oldugu dogru ama bu senin okul takimina giremeyecegin anlamina gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: MyaspM

Alıntıları Göster
    Yaşın daha çok genç kardeşim.Sen tecrübeye kulak ver aman öyle ben zayıfım falan kompleksine girme.Kesinlikle fazla kilo alma ve ağırlık basma ve bolca süt içip zıplama antremanı yap(ağırlık falan takmadan tabi) çift ayak ve ellerde en yukarıya kadar gidecek şekilde bol bol sıçra.Önce kemik gelişimin tamamlansın kiloydu kastı onlar 3,4 aylık işler.

Ama boyun birdaha uzamaz,kemiklerin şimdiki gibi gelişmez.

Güçlenme şimdilik bişey farketmez(ki oyunda güç sadece kiloyla ilgili değildir) koş,zıpla,süt iç,imkanın varsa bol bol yüz gerisini şekillendirebileceğin zamanlar gelir merak etme.

quote:

Orjinalden alıntı: MyaspM

• quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Yaşın daha çok genç kardeşim.Sen tecrübeye kulak ver aman öyle ben zayıfım falan kompleksine girme.Kesinlikle fazla kilo alma ve ağırlık basma ve bolca süt içip zıplama antremanı yap(ağırlık falan takmadan tabi) çift ayak ve ellerde en yukarıya kadar gidecek şekilde bol bol sıçra.Önce kemik gelişimin tamamlansın kiloydu kastı onlar 3,4 aylık işler.

Ama boyun birdaha uzamaz,kemiklerin şimdiki gibi gelişmez.

Güçlenme şimdilik bişey farketmez(ki oyunda güç sadece kiloyla ilgili değildir) koş,zıpla,süt iç,imkanın varsa bol bol yüz gerisini şekillendirebileceğin zamanlar gelir merak etme.

quote:

Alıntıları Göster
    ben de 94 doğumluyum. 165 ve 48 kiloyum. 2 tane 3 kg lık dambıl kaldırsam zararı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

ben de 94 doğumluyum. 165 ve 48 kiloyum. 2 tane 3 kg lık dambıl kaldırsam zararı olur mu?

Alıntıları Göster
    bu konuyu bende acmak istiyordum aslında?bende 93 dogumluyum.babama diyorum babam diyor senin tren gecti.

klube falan girilir mi peki? okul takımına girilir de klup?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

bu konuyu bende acmak istiyordum aslında?bende 93 dogumluyum.babama diyorum babam diyor senin tren gecti.

Alıntıları Göster
    Daha yaşlarınız çok genç ümitsizliğe düşmeyin.

Kesinlikle ve kesinlikle 18yaş altında ağırlık kaldırmayın.İlle kas vs yapmak istiyorsanız şinav,mekik,barfiks gibi kendi ağırlığınızla yapabiliceğiniz antremanları tercih edin tabi onları da abartmadan.Önceliği kesinlikle kas veya güce vermeyin.

Klübe de girilir ancak yerine göre değişir.Efes'in altyapısına giremezsin tabi ama küçük çapta klüplerin takımlarına girebilirsiniz ki giremeseniz bile dediğim gibi çalışmaya devam ederseniz gelişme gösterirsiniz hiçbişey olmasa çok sağlam fiziğe sahip olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Alıntıları Göster
    baban haksız değil klup yası gec, 2 sene öncesi kolay girerdin ama hala alırlar mı alırlar ama cok fazla sansın olmaz sen yine de dene zararı olmaz okul takımını da küçümseme , ilgili bir okulsa (yani bizim salak okul gibi takımı kurup .. gibi bırakmıyorsa) girmende yarar vardır tabii. en azından basketbol heyecanını yaşamış olursun. bu arada Büyükşehir belediyesinin , Tofaş'ın basketbol okulları var. 1 yıl eğitim alıp seçme ile altyapıda yer bulabiliyorsun bir dene bence unutma , hiçbir zaman geç değil

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 22 Aralık 2007; 19:36:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

baban haksız değil klup yası gec, 2 sene öncesi kolay girerdin ama hala alırlar mı alırlar ama cok fazla sansın olmaz sen yine de dene zararı olmaz okul takımını da küçümseme , ilgili bir okulsa (yani bizim salak okul gibi takımı kurup .. gibi bırakmıyorsa) girmende yarar vardır tabii. en azından basketbol heyecanını yaşamış olursun. bu arada Büyükşehir belediyesinin , Tofaş'ın basketbol okulları var. 1 yıl eğitim alıp seçme ile altyapıda yer bulabiliyorsun bir dene bence unutma , hiçbir zaman geç değil

edit: imla

Alıntıları Göster
    "...Mehmet Okur, basketbol topu ile 13 yaşında tanıştı..."

şu alıntı da gösteriyorki 13 yaşında başlayıp All Star olabilen elemanlar var, tabi sen yinede o kadar yüksek hedeflerle yaşama ama hiçbirşey için geç diil, daha 14 yaşındasın...

O yılları hatırlıyorumda, berbattı. Ailen senin yerine karar vermeye çalışıyordu...

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

"...Mehmet Okur, basketbol topu ile 13 yaşında tanıştı..."

şu alıntı da gösteriyorki 13 yaşında başlayıp All Star olabilen elemanlar var, tabi sen yinede o kadar yüksek hedeflerle yaşama ama hiçbirşey için geç diil, daha 14 yaşındasın...

O yılları hatırlıyorumda, berbattı. Ailen senin yerine karar vermeye çalışıyordu...

Alıntıları Göster
    Desmond Mason 16
    DeSagana Diop 15
    Mehmet Okur 14
    Dikembe Mutombo 17

Bunlar bu yaşta basketbola başladı.Peki şu an ne eksikleri var diğer basketbolculardan? Hele ki Mutombo'nun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

Desmond Mason 16
    DeSagana Diop 15
    Mehmet Okur 14
    Dikembe Mutombo 17

Bunlar bu yaşta basketbola başladı.Peki şu an ne eksikleri var diğer basketbolculardan? Hele ki Mutombo'nun?

Alıntıları Göster
    Geç değil yaşın..Çalış çabala başarırsın..Sonrada öyle diyen arkadaşlarına en güzel cevabı vermiş olursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Alp.

Geç değil yaşın..Çalış çabala başarırsın..Sonrada öyle diyen arkadaşlarına en güzel cevabı vermiş olursun..

Alıntıları Göster
    şınav çekemiyosak napacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

şınav çekemiyosak napacağız

Alıntıları Göster
    Yavaş yavaş cekeceksin 5 ilk hafta sonra 10 böyle gidecek güçleneceksinhemen zaten kimse 50 çekemez

• quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

Yavaş yavaş cekeceksin 5 ilk hafta sonra 10 böyle gidecek güçleneceksinhemen zaten kimse 50 çekemez

Alıntıları Göster
    roberto duenas ispanyol kıllı pivot 18 yada 20 yasında(tam emin olamadım) basladı basketbola sen 14 yasındasın kesinlikle gec deil

• Sevgli kardeşim,şimdi açtığın bu topice cevap olarak, yaşın çok geç hiçbir şey olamazsın basketbolla uğraşma deseler ne yapacaksın?

- Basketbolu bırakıp,kendini soyutlayacakmısın?

- O sebeble böyle soru sorman abestle iştigal olmuş,sen içindeki sesi dinle,ailenden de destek geliyorsa ne güzel,bununla birlikte profesyonel birtakım desteklerle de uzun bir süreç boyunca takviye alırsan,bununla birlikte Allah da yüzüne bakar, yürü derse geriye birşey kalmıyor.

quote:

93 doğumluyum boyum 1.79-80 kilom 60.Genelde pg-sg oynuyorum.Basketbola başlayalı 1.5-2 sene oluyor.Kendime güveniyorum.Sürekli antreman yapıyorum.Henüz lisansım yok ama gelecek sene inş. okul takımına gireceğim(Bursa Anadolu Lisesi).İyi oynadığımı düşünyorum fakat arkadaşlarım sen bu işi bırak seni mi okul takımına alacaklar,yaşın geçmiş 93'leri kulübe almazlar,spastik girişler yapıyorsun bunlar işe yaramaz,bounce pass atıyosun,1 numarasın blok yapıyosun hoca bunlara çok kızar sen baştan vazgeç diyorlar.Bunlar ümidimi kırıyor.Sizce yaşım geçmiş mi?Takıma girmem artık imkansız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Sevgli kardeşim,şimdi açtığın bu topice cevap olarak, yaşın çok geç hiçbir şey olamazsın basketbolla uğraşma deseler ne yapacaksın?

- Basketbolu bırakıp,kendini soyutlayacakmısın?

- O sebeble böyle soru sorman abestle iştigal olmuş,sen içindeki sesi dinle,ailenden de destek geliyorsa ne güzel,bununla birlikte profesyonel birtakım desteklerle de uzun bir süreç boyunca takviye alırsan,bununla birlikte Allah da yüzüne bakar, yürü derse geriye birşey kalmıyor.

quote:

93 doğumluyum boyum 1.79-80 kilom 60.Genelde pg-sg oynuyorum.Basketbola başlayalı 1.5-2 sene oluyor.Kendime güveniyorum.Sürekli antreman yapıyorum.Henüz lisansım yok ama gelecek sene inş. okul takımına gireceğim(Bursa Anadolu Lisesi).İyi oynadığımı düşünyorum fakat arkadaşlarım sen bu işi bırak seni mi okul takımına alacaklar,yaşın geçmiş 93'leri kulübe almazlar,spastik girişler yapıyorsun bunlar işe yaramaz,bounce pass atıyosun,1 numarasın blok yapıyosun hoca bunlara çok kızar sen baştan vazgeç diyorlar.Bunlar ümidimi kırıyor.Sizce yaşım geçmiş mi?Takıma girmem artık imkansız mı?
    93 doğumlu olanlar için geç olduğuna hiç katılmıyorum.
    Ha basketbola tam bugün başlayacaksanız çok geç..
    Ama daha önceden oynuyor ama klübe yeni girecekseniz ben ikinci ligde oynayan,klübe askerden sonra girmiş adamlar biliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.