Şimdi Ara

Sizce Yeniden Başlamalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aionu zubaba serveri ilk acıldığında oynadım 65 kadar kastım rank 1 abys seti düzerken bıraktım oyunu pcde bi hatalar fln cıktı sonrada dönme gereği duymadım carımı arkadasıma verdim suan oyunu baya gördüm ilerlemiş zindan fln yapılıyor canım oynamak istedi ama yeniden baslasam nasıl olur diye düşünüyorum suan oyundaki durum nedir onu söylermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoke01 -- 25 Aralık 2014; 12:00:40 >

• bende yeni indiriyorum bana hoca olursun 0 dan kassan hemde beni yetiştirsen nasıl olur
  • usta asmo olursan yardımcı olurum bendede iniyor
  • Hangi geliştirici üzerinden oynuyorsunuz ? Gameforge'danmı yoksa Ncsoft'danmı ?
  • gameforge üzerinden
  • hangi server olacak ?
  • zubabaya baslayabilirim ama yeni bir server daaha varsa onada yeniden başlanabilir türk serveri olsun yeterli olur
  • hocam ben oyundayım nick koryo
  • ben şimdi işteyim usta aksam 6 dan sonra giriyorum oyuna o zmn eklerim oynaarız hangi karakter actın _?
  • asmo zubaba
  • zaten öyle giricem ama daha işteyim bi yarım saat sonra cıkıcam 10 lvl pandemonium geldiğinde bi bak bakalım en cok hangi karakter var :D
  • Bence tekrar başlamak için oyunun en iyi zamanı. Antika sikkelerin sudan ucuz olduğu, hemen hemen her legionun kolaylıkla katalamizeyi bitirebildiği, sauro nun günlük kolaylıkla bittiği, insanların artık hatalara daha tölaranslı olduğu anları yaşıyoruz. PVE için diğer kişilerle arayı çabuk kapatabileceğin bir ortam var. Yeni yamanın gelmesine de bayağı var zaten, biriktirdiğin medalleri de yeni yamaya saklar, kafana göre bir legion bulur,yeni yamada biraz daha önde olursun. Şimdiden yola koyulup oyunculuğunu ve karakterini geliştirmen için tam zamanı. 4.7 geldiğinde kartlar yeniden karılacak ve oyun tekrar başlayacak. Herkes birbirinden bencil, daha acımasız olacak. Ve en önemlisi tek gezmek çok zor olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.