Şimdi Ara

Sizce yenilemelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart: Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI
    İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz
    Ekran Kartı: Asus NVIDIA GeForce EN8800 GT GDDR3 512 MB 256 Bit
    Ram: 2x 1GB Kingston 800 MHz
    HDD: Seagate 500 GB Sata

Şimdi asıl mesele bu sistemin yaklaşık 3 senelik olması ve ekran kartının doğuştan ısıtma sorunu olması. Bu zamana kadar katlandım ama artık değiştirmek istiyorum. Öncelikli olarak tavsiye edebiliceğiniz ekran kartı nelerdir? SLI olduğundan 2 tane almayı düşünüyorum o yüzden biraz makul fiyatlı olması lazım. Ram takviyesi de yapmayı düşüyorum yapmalımıyım? Ekstra bişeylerde istermi?

• bence ram'i 4gb arttırıp 1gb ekran kartı takarsan çok iyi olur benimde sana bir sorum olucak sence bu bilgisayar iyimi

http://www.bimeks.com.tr/urun/1003/112226/hp-elite-7100-mt-wu386ea-.aspx#
  • fuat cevap için teşekkürler bende öyle düşünüyorum ama hangi marka ve nerden alsam onu bilemiyorum. Yukarıda linkini verdiğin PC çok iyi fiyatıda ideal gibi duruyo. İstersen birde aynı özellikte kendin topla parçaları bak fiyat farkı varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalGeneral -- 20 Temmuz 2010; 3:03:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatcanfidan

bence ram'i 4gb arttırıp 1gb ekran kartı takarsan çok iyi olur benimde sana bir sorum olucak sence bu bilgisayar iyimi

1gb ekran kartı demişsin... Şimdi 1gb 9500 diyelim bide 1gb gtx465 var. Şimdi bunların ikiside 1gb ekran kartı. Ama aralarındaki fark bildiğin uçurum. Demekki 1gb olması pek birşey kazandırmıyo ki ikisde 1gb olduğu halde aynı fiyatı bırak birbirine yakın bile değiller. Bunun bellek türü , çekirdek hızı , ıncığı , cinciği vs. vs. önemli. Eğer tabi 3-4 monitöre bağlıyosan pc yi o zaman bellek miktarına önem vermelisin demekki.

Yazdığın Pc de ise oyun oynamayacaksan alabilirsin.

@FatalGeneral

Fiyat verirsen ona göre yorum yapalım

@Linkte verilen Pc ye Yorum

Hangi küfürden başlasam ki ? O fiyata i5 750 + gtx465 li bir sistemm kurulucakken o ekran kartıyla oyun falan oynayamassın 1 yıl sonra. Şimdikileri bile medium ayarlardan sonra kasar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderKnight -- 20 Temmuz 2010; 4:02:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatcanfidan

bence ram'i 4gb arttırıp 1gb ekran kartı takarsan çok iyi olur benimde sana bir sorum olucak sence bu bilgisayar iyimi

Hazır sistem almayınızz

@FatalGeneral

Bütçeyi belirtmediğiniz gibi PSU da belirtmemişsiniz PSU kaç W ve marka nedir?
  • Fiyat olarak tek ekran kartına maksimum 200 TL Ram ise 100 TL. PSU Cooler Master 400W.

KASA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalGeneral -- 27 Temmuz 2010; 2:34:03 >
  • fatal general yeni oyunlar için o sistem sana yetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed.12devadam

fatal general yeni oyunlar için o sistem sana yetmez

Evet farkındayım. Bende hangi ekran kartını almam gerektiğini araştırıyorum.
  • çok fazla düşünmene gerek yok, 8800GT nin varisi GTX460 1 GB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.