Şimdi Ara

Sizce zaman diye birşey varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, sorum şu; Sizce zaman diye birşey ( kavram demiyorum ) varsayım olmaksızın, var mı yoksa insanların farzettiği bir ölçüm aracımı? Nişan al, ateş !

•  Sizce zaman diye birşey varmı?
  • Güzel soru.
  • Zaman diye bir şey yok garantisini veriyorum kanıtlayabilirim. 10 kişi ardarda ''kanıtla panpa'' yazarsa kanıtlayacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Zaman diye bir şey yok garantisini veriyorum kanıtlayabilirim. 10 kişi ardarda ''kanıtla panpa'' yazarsa kanıtlayacam.

Kanıtla panpa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman=atomların hareketi dağlın gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niko-Bellic

quote:

Zaman diye bir şey yok garantisini veriyorum kanıtlayabilirim. 10 kişi ardarda ''kanıtla panpa'' yazarsa kanıtlayacam.

Kanıtla panpa

Kanıtla panpa
  • quote:

gaza gelmeyin gençler

kanıtla pan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

Orijinalden alıntı: Niko-Bellic

quote:

Kanıtla panpa

Kanıtla panpa

Kanitla panpa
  • einstein ın görelilik mi ne teorisi vardı ya hani... orada böyle ışık hızına ulaşınca elektronların hareketi yavaşlıyordu falan... hatta iki tren yan yana gidiyorken birinde saat daha hızlı çalışıyordu... bak "zaman" kelimesini daha hiç kullanmadım sen anla artık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.