Şimdi Ara

Telefonumu bozmam lazım nasıl bozabilirim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • servis ve telefoncu anlamadan telefonu nasıl bozabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyayi cagir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisin sorunu anlamama gibi bir ihtimal yok yeni telefon almak için yapıyorsan çok uçuk şeyler yapman lazım üstünden araba falan geçmeli ki tamir ücreti çok yüksek olup yeni telefon daha mantıklı olsun

• Onu bilmemde bende trident bi telefon vardı dokunmatikler herkes de yoktu ama yaygındı gene. Telefon çok dandikti arka kapağı açınca böyle kabloların ustunu filan bantla kapatmışlardı. Telefon klozete düştü bozulmadı sonra bi kere üstüne su döküldü bozulmadı. En son ailem yenisini alsın diye lavaboya atıp musluğu açtım gene bozulmamıştı. Telefon kullanilmaz haldeydi ama su almıyordu buda böyle bi anımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fh2O -- 20 Temmuz 2015; 12:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

Servisin sorunu anlamama gibi bir ihtimal yok yeni telefon almak için yapıyorsan çok uçuk şeyler yapman lazım üstünden araba falan geçmeli ki tamir ücreti çok yüksek olup yeni telefon daha mantıklı olsun

kendi telefonumu degil babamınkini bozucam

• Klozet suyuna at sifonu cek ama telin gitmesini engelle ici su dolsun onarmalari 1bucuk 2 ayi bulur

• Her sene böyle bir konu açılıyor. Akıllı telefonsa işletim sistemini bozabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Televizyonu Nasıl Bozabilirim ?
    15 yıl önce açıldı
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Root yaparken bataryayı çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

Her sene böyle bir konu açılıyor. Akıllı telefonsa işletim sistemini bozabilirsin.

düşündüm onu fakat telefoncu yeni yazılım kurabilir acaba imei yimi silsem

• Telefon ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Discombobulated

Telefon ne?

samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖYAY KİRAZ MEVSİMİ

quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

Her sene böyle bir konu açılıyor. Akıllı telefonsa işletim sistemini bozabilirsin.

düşündüm onu fakat telefoncu yeni yazılım kurabilir acaba imei yimi silsem

İmei de eklenebilir tekrardan.

• Kardes anlatiyorum dinle, kendim yasadim sahsen. Telefonun garantisinin btmesine 1 hafta kala yeni telefon verdiler Twrp yukluyorsun, giriyorsun recovery'e wipe ye basiyorsun, advanced wipe ye basiyorsun, orda cikan dalvik malvik alayina basiyorsun de alttaki bari saga ittiriyorsun. Islem tamamlaininca reboot system diyorsun, ve telefon acilmiyor hayirli olsun, gotur servise guncellenirlen oldu de gikini cikartamaz

• Klozete koy zıç üstüne sonra elinle çıkar.

• Brick yap telefonu. Veya CWM flashlerken kabloyu sök.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Brick yap telefonu. Veya CWM flashlerken kabloyu sök.

başka telefonun romunu kursam olur mu

• ÖYAY KİRAZ MEVSİMİ kullanıcısına yanıt
    olur da telefonun modeli ne
  • Yazılımsal ne yaparsan yap her şeyi wipela başka rom kur root yaparken rom atarken batarya çıkar vs vs bu olayların alayı telefoncu için 5 dakikalık iş orjinal yazılımı flashladığı gibi açılacak telefon eskisi gibi olacak işini görmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 20 Temmuz 2015; 13:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fh2O

Onu bilmemde bende trident bi telefon vardı dokunmatikler herkes de yoktu ama yaygındı gene. Telefon çok dandikti arka kapağı açınca böyle kabloların ustunu filan bantla kapatmışlardı. Telefon klozete düştü bozulmadı sonra bi kere üstüne su döküldü bozulmadı. En son ailem yenisini alsın diye lavaboya atıp musluğu açtım gene bozulmamıştı. Telefon kullanilmaz haldeydi ama su almıyordu buda böyle bi anımdır

Bendeki hemen bozulmuştu ondan sonra Samsung star kullandım o telefon ölümsüzdü gerçekten tam 4 sene kullandım 1 kere naylonla kaplayıp su altında fotoğraf çekerken tam çıkarken naylon açıldı denizin dibini boyladı çıkardım sağlamdı ama sonradan gitti 2 kerede normal suya düştü 1 kere telefoncuya götürüldü ondada hayatta kalmayı başardı
    Kaç kere düştü hatırlamıyorum kasası çizik ve vuruk içinde arka kapak tutmuyor en ufak dokunmada çıkıyor + pil ne varsa şişti ama çalışıyor şimdikiler ilk düşüşte ekran paramparça.

• Kullanıcı adına bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.