Şimdi Ara

SENCE VERİYORLAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ÇYDD'ye yani Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne burs için başvurmuştum. Mülakata girdim. Belli başlı sorular yöneltildi. Herkese standart sorular.

Herkese aynı zamanda şu soru soruldu ; "Hangi semtte oturuyorsunuz ? "

Bunu herkes yanıtladı buraya kadar herşey tamam.

Ancak mülakatın üstünden 4-5 gün geçti. Bu gün evi aramışlar ve;

"Adres bilgilerinizi almayı unutmuşuz" diyerekten adresi almışlar. Halbu ki unutma yok. Çünkü herkese aynı soru sorulmuştu.

Aklıma takılan nokta şu; acaba bu aramaları burs vereceklerine mi delalet ?

Ne düşünüyorsan yazabilirsin, eğer konu ile alakalıysa ve gereksiz değilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8 -- 8 Eylül 2009; 23:58:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ÇYDD Burs Mülakatı: Bilmen Gerekenler

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) burs mülakatlarına katılmayı planlıyorsanız hazırlıklı olmanız önemlidir. Bu metin, ÇYDD burs mülakatı hakkında bilmeniz gerekenleri ve sıkça sorulan soruları içermektedir.

ÇYDD Burs Mülakatı Neleri İçerir?

ÇYDD burs mülakatı, genellikle iki aşamadan oluşur:

• Yazılı Sınav: Mülakatın ilk aşaması, genel bilgi, matematik ve Türkçe sorularından oluşan bir yazılı sınavdır.
    • Sözlü Mülakat: Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, sözlü mülakata çağrılırlar. Sözlü mülakat, kişisel nitelikler, akademik geçmiş ve burs hedefleri hakkında sorular içerir.

ÇYDD Burs Mülakati için Hazırlık

ÇYDD burs mülakatı için hazırlık yaparken aşağıdaki ipuçlarını takip etmelisin:

• Müfredatı ve Burs Koşullarını İnceleyin: ÇYDD'nin burs koşullarını ve müfredatını dikkatlice inceleyerek mülakata hazırlanabilirsin.
    • Sıkça Sorulan Soruları Çalışın: ÇYDD mülakatlarında sıkça sorulan soruları internetten veya ÇYDD yetkililerinden araştırarak öğren.
    • Örnek Cevaplar Hazırlayın: Sıkça sorulan sorulara kısa ve öz örnek cevaplar hazırlayın.
    • Profesyonel Giyinin ve Zamanında Olun: Mülakata profesyonel bir şekilde giyinin ve zamanında gidin.

Sözlü Mülakatta Beklenebilecek Sorular

ÇYDD sözlü mülakatında sorulabilecek sorular şunları içerebilir:

• Kendinden bahseder misin?
    • Neden ÇYDD bursuna başvuruyorsun?
    • Burs hedeflerin nelerdir?
    • Kişisel güçlü ve zayıf yönlerin nelerdir?
    • ÇYDD'nin misyonu ve değerleri hakkında ne düşünüyorsun?
    • Akademik başarıların hakkında bilgi ver.
    • Sosyal sorumluluk projelerine katıldın mı?

Sonuç

ÇYDD burs mülakatına iyi hazırlanarak, burs alma şansını artırabilirsin. Müfredatı inceleyerek, sıkça sorulan soruları çalışarak ve örnek cevaplar hazırlayarak mülakata güvenle girebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ?
  • uygun görülen adayları çevreden soruşturma amacıyla adres bilgileriniz alınıyor olabilir.
  • Teşekkürler Vanilla__. Başkalarının da düşüncelerini bekliyorum.
  • Yok,bence vermiyorlar.
  •  SENCE VERİYORLAR MI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Baslik sakkat.

• başlığı ilgi çekmek içinmi yoksa terbiyesizlik yapmak içinmi yazdın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 9 Eylül 2009; 1:40:53 >
  • bilindik burs veren yer bilenler varmı bende basvurmak istiyorum bi yerlere... zamanında ilk bine girdim şuandada kendi puan türünde en iyi puanlı bölümdeyim... nereye basvurduysam çıkmadı bişeyler 1 kereye mahsuz babam polis olduğundan 300tl verdiler okadar emniyetten... millet milyarları götürüyo valla 100-200tl kapsam kardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rising

başlığı ilgi çekmek içinmi yoksa terbiyesizlik yapmak içinmi yazdın?

İkisi de değil. Burs verecekler mi vermeycekler mi amaç bu idi.
  • çagdaş san verirler. Diğer türlü zor. bilmem anlatabildimmi.
  • Devlet tarafından terör örgütüne bağlımısın diye bir araştırırlar senide.

Konuya gelirsek tanıdığın birkaç kişi varsa onlara sorabilirsin sizide aradılarmı diye.
  • Başka tanıdık yok malesef.
  • bence vermezLER
  • konu başlığından dolayı samimiyetsiz geldi her neyse o aramaları verdiğin adres doğrumu ve burs alacağından ailenin haberi varmı die yapıolar ve dernek hakkında bilgim yok fakat bazı devlete bağlı kurumlar kontrol için eve sivil poliste göderiyo sonuç eğer uygunsan burs için verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornova_lı

konu başlığından dolayı samimiyetsiz geldi her neyse o aramaları verdiğin adres doğrumu ve burs alacağından ailenin haberi varmı die yapıolar ve dernek hakkında bilgim yok fakat bazı devlete bağlı kurumlar kontrol için eve sivil poliste göderiyo sonuç eğer uygunsan burs için verirler

bir adres istenmedi ki semt sorulmuştu sadece, ayrıca zaten aile bireyleri ile katılıyorsun mülakata
  • ver dostum ozaman adresi sende madem burs almaya kararlısında neden adamlara karşı çekingen davranıyosun onlarda bakıcaklar dimi burs verecekelri adamların durumuna
  • başlık sakat
  • -ne gibi şartlar aranıyor burs vermeleri için

-isteyen herkez başvurabiliyormu?
  • Umarım burs alırsın ama başlığı niye böyle attın pek anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.