Şimdi Ara

SizceZEYTİNYAĞI heryemekte kullanılabilecek kadar yeterli midir?riviera ve sızma arasındaki farklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zeytin yağlı yiyemem aman basmada fistan giyemem amannnn...
    türkünün çıktığı dönemin bize üretilmiş ithal ayçiçek yağlarını kullandırmak amacıyla uydurulmuş bir türkü olduğunu iddia etmişti bi süre önce tv de dinlediğim bi iç hastalıkları uzmanı
    ayrıca yok efendim zeytinyağı kızartmada kullanılmaz yanar hemen gibi şeylerinde uydurma olduğunu iddia etmişti.
    ek olarak rivera zeytin yağının % 10 un zeytin yağı diğer kısmının çiçek yada mısır yağı gibi değersiz yağlar olduğunu söylemişti.

    peki siz mutfakta ağırlıklı olarak hangi yağları kullanıyorsunuz,ayda ortalama kaç litre yağ kullanıyrsunuz ve önerileriniz var mı?



  • Mutfakta sadece iki cesit yag olmalidir. Gercrk tereyag ( margarin olmaz) ve de sızma zeytin yağı.
    Sadece Bu iki yağ saglikli olanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeytinyağı yemeklerde ağır oluyor ben daha çok salatalarda kullanıyorum.
  • Aynen arkadasin soyledigi gibi mutfakta 2 yag esastir, zeytinyagi ve tereyagi. Zeytin yagiyla her turlu kizartmayi yapabilirsiniz bunu sadece bn degil dunyanin en iyi sefleri soyluyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.