Bildirim
Tam Otomatik mi Kapsüllü mü ekonomik? Peki lezzetleri?
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
3 sa. önce paylaşıldı
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel bir video azıcık uzun ama bölerek izlerim emek var sonuçta :) Köpük konusunda kapsül, koku bakımından oto alır diye düşünüyorum izlemeden bakalım.
Ben de bir ürün tavsiye etmek istiyorum. Kapsül kahveleri kendi elinizle basınç yaparak espresso yapabileceğiniz güzel bir alet. Kullandım, memnunum, özellikle seyahat edenlere kampçılara öneriyorum.
Nespresso'nun kapsülleri kullanabiliyorsunuz.amazonWACACO Minipresso NS2 Taşınabilir Espresso Makinesi, Minipresso NS'nin Yeni Nesli, Elle Çalışan Kahve Makinesi, Nespresso Orijinal Kapsülleri ve Uyumluları ile Uyumlu (NS Kapsülleri)https://www.amazon.com.tr/WACACO-Minipresso-NS2-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Kaps%C3%BClleri/dp/B0BFH7V73L
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 10 Nisan 2024; 19:29:28 >
-
Bence Tam otomatik kahve makinası derim.Ben Siemens IQ900 tam otomatik kahve makinası kullanıyorum. Beanofme Air Roasting yöntemi ile kavrulmuş kahve çekirdekleri tercih ediyorum.
Kahvede tazelik esastır,kapsül kahveler taze pek mümkün değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 10 Nisan 2024; 21:32:19 >
-
Tchibo kapsül diyorum.
Kapsül adet fiyatı nespresso ya göre çok çok ucuz
Otomatik makinelere göre temizliği çok basit,
Taze kahve derdi felan yok, her kapsül zaten ayrı ayrı kapalı,
Kullanımı çok daha kolay, kapsülü tak düğmeye bas
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Guzel karsilastirma emeginize saglik.Bence kapsul cok daha pratik , bos kapsul alip kendinizde istediginiz kahveyi doldurabiliyorsunuz.Ama para ve vakit sorunu yoksa tabikide ustduzey tam otomatik tercih sebebi olacakdir.
-
Videonun tamamını izledim. Her iki ürün grubununda kullanıcısı olarak videoda pek çok yanlış gördüğümü belirtmek isterim.
1.Nespresso en uygun kapsül fiyatı 17 tl. Bu doğru yansıtılmamış.
2.Nespresso 19bar ile öne çıkıyor zaten. Bu kısıma değinilmesi gerekirken atlanmış.
3.Nespresso için incelediğiniz cihazda espresso ve lungo boyutları ayarlanabiliyor/programlanabiliyor. Bu kısımında doğru irdelenmediğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamzeki -- 11 Nisan 2024; 22:25:48 > -
Gerçek kahve bence çekirdekleri elde öğütüp sonrasinda demlemektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kapsül kahve işlemden geçtiği az da olsa toksik madde içerdiği için çok sağlıklı değil, doğal olanı yani herhangi bir işlemden geçmeyeni yani fitre kahveyi/espressoyu tercih etmek daha doğru diye düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X