Şimdi Ara

Sizdede aynı sorun var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyuna giriyorum sorunsuz olarak...
    ilk olarak charakter penceresi açılıyorya orada benim çarım gözükmüyo ok basyorum ouna girio yine benim çar gözükmüyo nedendir acaba bana yardım ederseniz sevinirim...

• ya bu knıght online yeplssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssbağımllık yaptı knıght nalet olsunsizde bağımlı olursunuzyanen bunun gibi

• asıl ben sana sen akıllı bi insan olsaydın bu mesajı yazmazdın ya kardeşim öyle hata veriyo işte ben hayal görmüyorum ki bu yazından sonra insanlığımdan utanmaya başladım :(.. Sana bişeydaha derdim de senin gibiler için terbiyemi bozmak istemiyorum çünkü sen o laflara bile layık deilsin..
  • seninki yinede oyuna giriyor bızımkı oyuna bıle gırmıyor hata verıp dururyor allah kahretsin ya
  • aldıgım pre 2 gündür işe yaramıor iki gün gitti ben o iki günde lwl atlardım
  • senin adına üzüldüm kardeşim
    ama sana bi önerim var bilmem senin için uygun olurmu eğer oyuna giremiyorsan bekle knighthın sitesinin açılmasını ve ordan direk zaten bulur beklerkende knight dışında başka şeylerle uğraşki canın sıkılmasın
  • arkadaşlar lwl68 magenin resimi war elimde süper bişi

• Ekran kartından olabilir benim yeğenimde kendi gözüküyor ama başkaları bi gidiyor bi geliyor :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.