Arkadaşlar Uranuste oynuyorum 3 char açtım pcden baktım çok lag var karakteri oynatamıyorum bot da olsa yideve lagdan dolayı kasamıyor sonra 1 client açtım baktım yine çok lag var oyunda arada takılmalar oluyor (LAG TARZINDA) Sizde de oluyor mu bunu merak ettim
hotan da aşırı lag var onun dışında idare eder
Dün pazara girdiğimde lag yüzünden çıkamadım mecbur işlemi sonlandırdım
quote:
Orijinalden alıntı: Tako07
hotan da aşırı lag var onun dışında idare eder
Bende nedense mekan fark etmiyor ! İnşallah bu gün bakımdan sonra düzelir
bu lag problemi bende surekli var youtube dan izliyorum adamlar patır patır pvp yapiyor silah deyistirmeler 2. 3. silahı almalar skiller bufflar ben nedense sadece pvpnin basını ve sonun gorebiliyorum lagdan, pvpnin baslamasıyla ölmem bir oluyor 8mb net sorunsuz pc criysis2 yi son grafikde problemsiz acıcak duzeyde lakin yıllardır sro daki lag sorununu çözemedim.
bu lag problemi bende surekli var youtube dan izliyorum adamlar patır patır pvp yapiyor silah deyistirmeler 2. 3. silahı almalar skiller bufflar ben nedense sadece pvpnin basını ve sonun gorebiliyorum lagdan, pvpnin baslamasıyla ölmem bir oluyor 8mb net sorunsuz pc criysis2 yi son grafikde problemsiz acıcak duzeyde lakin yıllardır sro daki lag sorununu çözemedim.
bence sorun ya modemin de yada internet hattın da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme