Şimdi Ara

Sizdede Çok Lag var mı ¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Uranuste oynuyorum 3 char açtım pcden baktım çok lag var karakteri oynatamıyorum bot da olsa yideve lagdan dolayı kasamıyor sonra 1 client açtım baktım yine çok lag var oyunda arada takılmalar oluyor (LAG TARZINDA) Sizde de oluyor mu bunu merak ettim

• hotan da aşırı lag var onun dışında idare eder
  • Dün pazara girdiğimde lag yüzünden çıkamadım mecbur işlemi sonlandırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

hotan da aşırı lag var onun dışında idare eder

Bende nedense mekan fark etmiyor ! İnşallah bu gün bakımdan sonra düzelir
  • bu lag problemi bende surekli var youtube dan izliyorum adamlar patır patır pvp yapiyor silah deyistirmeler 2. 3. silahı almalar skiller bufflar ben nedense sadece pvpnin basını ve sonun gorebiliyorum lagdan, pvpnin baslamasıyla ölmem bir oluyor 8mb net sorunsuz pc criysis2 yi son grafikde problemsiz acıcak duzeyde lakin yıllardır sro daki lag sorununu çözemedim.
  • bu lag problemi bende surekli var youtube dan izliyorum adamlar patır patır pvp yapiyor silah deyistirmeler 2. 3. silahı almalar skiller bufflar ben nedense sadece pvpnin basını ve sonun gorebiliyorum lagdan, pvpnin baslamasıyla ölmem bir oluyor 8mb net sorunsuz pc criysis2 yi son grafikde problemsiz acıcak duzeyde lakin yıllardır sro daki lag sorununu çözemedim.

bence sorun ya modemin de yada internet hattın da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.