Şimdi Ara

SİZDEN TEK İSTEMEDİĞİM ANTİCİLİK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BAŞLIKTA DA BELİRTTİĞİM GİBİ ANTİCİLİK YAPMADAN Bİ TELEFON ÖNERMENİZİ RİCA EDİYORUM MAXİUMUM BÜTÇEM 1000 TL. LÜLTFEN 100 DAHA KOY G2 AL, 50 DAHA KOY FALAN FİLAN DEMEYİN OLABİLECEK EN SON BÜTÇEM BUDUR.AKLIMDA OLAN Bİ KAÇ TELEFON VAR.TELEFONDAN BEKLENTİLERİM İSE İNTERNETİ HIZLI OYUN PERFORMANSI İYİ OLSUN BENİ EN AZ 3 YIL GÖTÜRECEK Bİ TELEFON ARIYORUM.AKLIMDAKİ TELEFONLARDA ŞUNLAR;

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ELİTE LİTE.
    NOKİA LUMİA 1320(wp ye pek sıcak bakmıyorum açıkcası)

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.

• Xperia Sp bu fiyata en yüksek donanıma sahip telefon.

İkinci olarak ise Lg l90.http://www.teknosa.com/urunler/125071257/lg-l90-black-akilli-telefon?gclid=CM_StvGZiL8CFYUIwwod6H8Aow
  • Nick mesaj uyumsuzluğu
  • l90 güzel cihaz onun dısında discovery olabilir uygun dersen

motorola nın cihazı vardı gene 600 lira gibi fiyata

xperia sp bulabilirsen al oda iyidir.
  • İlk önce küçük harflerle de anlayabilcegimizi söyleyeyim. Xperia Sp al o bütçeye S4 den daha iyi performans verir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajın çok uyumsuz hem diyorsun maxımum 1000 tl ama discovery elite 1200tl civarı ? ? Onu alacağına g2 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oquzuqur kullanıcısına yanıt
    sen önce yazılanı okumayı öğren sonra gel uyumsuzluğumu söyle.okuma yazma biliyorsan eğer elite lite yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skillet kullanıcısına yanıt
    hiç bi yerde apple'yi kötülemedim sadece fiyat politikalarından dolayı sevmiyorum antisi değilim forumu takip ediyosan general mobileye nasıl saydırdıklarını görürsün benim anticilikten kastım o idi.
  • ferrari091 kullanıcısına yanıt
    küçük harfle anlayabileceğinizi biliyorum merak etmeyin.sadece ilk paragrafı yazdıktan sonra büyük harfle yazdıgımı gördüm değiştirmedim.öneriniz için teşekkürler bu arada :)
  • teşekkürler elite lite almayayım mı sizce ?
  • hocam elite lite daha yüksek donanımlı gözüküyor
  • antiapple A kullanıcısına yanıt
    GM deki o kalitesiz malzeme kalitesi ve verdiği güvensizlik ayrıca verdikleri sözü tutması alınası bir marka değil . GMD tamam çok satıldı ama kronik sorun ve malzeme kalitesi çoğu kullanıcıyı bıktırdı . Ben olsam ZR ve SP alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

GM deki o kalitesiz malzeme kalitesi ve verdiği güvensizlik ayrıca verdikleri sözü tutması alınası bir marka değil . GMD tamam çok satıldı ama kronik sorun ve malzeme kalitesi çoğu kullanıcıyı bıktırdı . Ben olsam ZR ve SP alırım

zr kaç para haberin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiapple

hiç bi yerde apple'yi kötülemedim sadece fiyat politikalarından dolayı sevmiyorum antisi değilim forumu takip ediyosan general mobileye nasıl saydırdıklarını görürsün benim anticilikten kastım o idi.

Nickin farklı söylüyor

Şaka bir yana marketle çok haşır neşir değilsen lumiayı öneririm 1320yi kullanmadım gerçi ama aklının bir köşesinde bulunsun.
  • Tigrerra kullanıcısına yanıt
    SP YAZIYOR ORDA GÖRÜYOR MUSUN ?
  • öncelikle sp s4ten performanslı diyen arkadaşın aklını seveyim.

Sp ya da L90 öneririm. Lumianın marketi kotu. Sorun çıkarmazsa alınır ama. GMue hiç güvenmiyorum hocam bu modeller daha düşük özellikli ama ben bunları tercih ederdim sorun olmaması açısından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 5
    En uzunlu android telefondur....

• ferrari091 kullanıcısına yanıt
    Ne yazdığını bir daha okursan sevinirim. ZR ve SP alırdım yazmışsın
  • Xperia sp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.