Şimdi Ara

Size 2013 Renault Fluence 1.5 DCI Icon Deneyimlerimden Bahsetmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 1 Yıldır Aktif Olarak Kullandığım Otomobilimden Kazandığım Deneyimlerimi Paylaşmak Sityorum Öncelikle Renault Fanları Bu Durumdan Hoşlanmayabilir Çok Şükür Aracımı Sattım Çünkü Renault Fluence Modeli Fiyatına Göre Sınıfının Bir Çok Rakibinin Gerisinde Kalıyor Araç Donanım Olarak Hiç Tatmin Edici Değil Icon En Ful Modeli Fakat Fluence Tarzı E Segmenti Bir Araçta En Azından Şöför Koltuğunun Elektrikli Olması Gerek ve Koltuk Isıtmalı Donanımından Yoksul Bir Araç Ses Sistemi Artık Bir Çok Kullanıcımız İçin Çok Önemli Çünkü Ben Uzun Yolda Yüksek Sesle Müzik Olmazsa Olmazım Çünkü uykum Gelir :) Fluence Bu Konuda Aşırı Bir Şekilde Zayıf Berbat Bir Ses Sistemi Var Uzun Yolda Çok Sarsılan Bir Araç Kuvvetli Bir Rüzgardan Aracın Ciddi Ölçüde Etkilendiğini Hissedebiliyorsunuz Benim Aracımda 110 Hp Bir Dizel Motor Vardı FEna Değil Tatmin Edici Bİr Motor Yakıt Tüketimide Gayet İyi Ekonomik Bir Araç Uzun Yolda İçeriye Sesi Çok Fazla Alır Kapı Kollarındaki Plastik Tutmaçlar Rahatsız Edici Gıcırdamalar Yapabiliyor Kısaca Biz Aracı 63.000 Tlye Aldık 2013 Ağustos Ayında 63000 TL Parayı Hak Edebilecek Bir Araç Değil Otomobilde İnsanlar Uzun Süre Oturarak Yolculuk Yapıyor Ve Günümüz Şartlarında Fluence Icon Gibi Bir Aracı Renault Biraz Daha Geliştirmesi Gerekiyor İç Donanım Konusunda Çok Yoksul Bir Araç
    bakımları Manisa Maiste Yaptırıyordum Her Bakımda Filtreler Yağ Değişimi Vs. 450 TL Para Tutuyordu Bahsedeceklerim Bu Kadar

Avantajları:

Yukarıda da Bahsettim İyi Bir Motora Sahip 1.5 DCI Performans Açısından ve Ekonomi Konusunda Tatmin Edici Ve Çok İyi
    İç Hacmi Geniş Bir Araç

• Şunarıda Eklemek İstedim Araçta En Son Yaptığım Hız Dijital Göstergede 199 KMH O Hızda da En Ufak RÜzgar Esintisinde Araç Sallanabiliyordu Bunu Şöför Koltuğundan Hissedebiliyordum Yani Yatacak Yer Arıyordu :) Kol Gıcırdamalarını Servise Götürdüm Fakat Çözüm Bulamadılar Yapacak Bir Şey Yok Diye Cevap Aldım :) Ki Aracımı Sıfır Aldım Fakat Bir Çok Yerinden Ses Geliyordu Ön Koltuktan Kalkışlarda Takırdama Sesi Arka Koltuktan Gacırtı Sesi ve Birde Bagaj Bağlantı Kolları Bagajda ciddi yer Kaplıyor Ve Eşyalara Takılabiliyor O Açıdan Bazen Sinir Bozucu Olabiliyor
  • O araç e segment değil sanırım c diyecektiniz. Bir de meraktan soruyorum, bütün kelimeleri nedenbüyük harfle başlattınız? Beynim döndü okurken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnunsan sorun yok demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 10 Nisan 2015; 15:44:30 >
  • O değilde sıfır km comfortline jetta alan tanıdığım da gidip kapı kollarına silikon sıktırmıştı gıcırdıyo diye. Hatta geçmedi gitti bidaha sıktırdı.

Tabi bunu hiç bir jetta kullanıcısı gelip forumda paylaşmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: aa.erc

Şunarıda Eklemek İstedim Araçta En Son Yaptığım Hız Dijital Göstergede 199 KMH O Hızda da En Ufak RÜzgar Esintisinde Araç Sallanabiliyordu Bunu Şöför Koltuğundan Hissedebiliyordum Yani Yatacak Yer Arıyordu :) Kol Gıcırdamalarını Servise Götürdüm Fakat Çözüm Bulamadılar Yapacak Bir Şey Yok Diye Cevap Aldım :) Ki Aracımı Sıfır Aldım Fakat Bir Çok Yerinden Ses Geliyordu Ön Koltuktan Kalkışlarda Takırdama Sesi Arka Koltuktan Gacırtı Sesi ve Birde Bagaj Bağlantı Kolları Bagajda ciddi yer Kaplıyor Ve Eşyalara Takılabiliyor O Açıdan Bazen Sinir Bozucu Olabiliyor

şimdi hangi aracı almayı düşünüyorsunuz
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sgul2002 Aracımı Sarıp Biraz Borçlarım Vardı Onları Ödedim Biraz Bir Para Kaldı Elimde Volvo SW Modellerini DÜşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sgul2002 Aracımı Sarıp Biraz Borçlarım Vardı Onları Ödedim Biraz Bir Para Kaldı Elimde Volvo SW Modellerini DÜşünüyorum

Alıntıları Göster
    Fluence için e segmenti diyen ve bunu yanlış yazmamış yani gerçekten aracı e segmenti sanan bir adamın yazısını okudum.Süper ya zaytung gibi.
  • aa.erc A kullanıcısına yanıt
    o aracı e segment sanıyorsan arabadan gram anlamıyorsun aynı arac 130 hp olanı icon enıstemde var bır an bızdekı aractan suphe ettım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben E Diye Biliyordum Teşekkürler Aydınlattığın İçin Büyük Harf İle Başlamam Alışkanlık Diyelim. Başlarda Büyük Harf Olması Fazla Beyin Döndürmemeli Dostum Galiba Okuma Alışkanlığınız Pek Yok Gibi

Ufuk Hiç Memnun Değildim :)

Replastone Valla Ben Direk Söküp Atmayı Düşündüm O Derece Gözüm Döndü :)

Hadsizliğin lüzumu yok, efendi gibi cevap yazdım, efendi gibi cevap beklerim. Üslubunu düzelt sonra gel burada konu aç.

• C segmenti elektrikli koltugu olan arac var mi , ben gormedim varsafa opsiyoneldir kanimca.su an fluence ile 1100 km lik bir yolculugun sonuna geliyorum, carsamba saat16 da istanbuldan ciktim daha once konusunu acmistim kardan yollar kapandi 3.5 saat yolda kaldim. Tam 15 saat tipi altinda fluence kullandim ustelik kis lastiklerimi cikarmistim.acikcasi bu saatten sonra fluence soyle kotu fluence boyle kotu diyenlere guluyorun sadece.yaz lastikleri ile bile cok rahatbbir surusu oldu 15 saat sonra gayet rahattim hic bir yerim agrimiyordu. Ha evet yan ruzgarlardan etkileniyor ama p kadarida kadi kizinda da olur. Ulkemiz kosullari icin fluence cok uygun bir arac.dizel otomatik sedan arayan herkese gonul rahatligi ile tavsiye ederim.

• Fluence ı E segmenti diye biliyorduysaniz başarılı bir araç olmalı :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni kasa Cee'd'lerde var.Ayrica opsiyonelde degil,premium donanimda standart geliyor.6 ay kullandim,cok basarili bi modeldir

• E yi bariz yanlış yazmış,herkes onla ilgili yorum yapmış yazacak birsey bulamadinizmi,artısı geniş iç hacmi ,az yakan dizel moturu ,eksisi rezil tasarımı düşük kalite iç plastik ,eksik donanimlar ,genel olarak guzel yazmış tam bir şirket arabası

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Fluence ı E segmenti diye biliyorduysaniz başarılı bir araç olmalı :-)
    Arkadaşlar Bu E Yada C Segmentine Baya Takık Görünüyorsunuz Tmm Eyvallah Ben Otomobilden Anlamıyor Olabilirim Zaten Burada Onuda Savunmuyorum Sadece Deneyimlerimden Bahsettim Lütfen Takım Tutar Gibi Araç Ataç Markası Tutmayalım Madem Flu C Segmentli Fluence Bu Gün 80.000 TL 5000 TL Daha Fazla Verip Konfor Arayanlar İçin Volvo V40 Önerebilirim Veya Sıfır otomobil Alınıyor Sonuçta İnsanlar Biraz Daha Bekleyip Yada Üzerine Ekleyebilirse S60 Tavsiye Edebilirim Bu Araçların En Boşları Bile Fluence'dan Çok Çok Daha İyi Bir vw Jetta Bile Fluence İle Başa Baş Gitsede Bazı Özellikleriyle Yine Üstün jetta Fluence'dan Çok Daha İyi Yol Tutuyor Mesela İçerisindeki Müzik Sistemi Çok Daha İyi Bu Benim Deneyimlerim V40 İle S60 Modellerini Kullanmadım Fakat İçine Bindim Ve Kalitesini Biliyorum Sürüş Konusunda Renault İle Kıyaslayamam Ama Daha İyi Olduğunu Tahmin Ediyorum Jettayı Bizzat Kullandım Gerçekten Çok İyi Burada Sadece Sıfır Otomobil Alacak Olan Kişilere Fikrimi Sunuyorum Tabi Herkes İstediğini Seçmekte Özgürdür :)

• quote:

Arkadaşlar Bu E Yada C Segmentine Baya Takık Görünüyorsunuz Tmm Eyvallah Ben Otomobilden Anlamıyor Olabilirim Zaten Burada Onuda Savunmuyorum Sadece Deneyimlerimden Bahsettim Lütfen Takım Tutar Gibi Araç Ataç Markası Tutmayalım Madem Flu C Segmentli Fluence Bu Gün 80.000 TL 5000 TL Daha Fazla Verip Konfor Arayanlar İçin Volvo V40 Önerebilirim Veya Sıfır otomobil Alınıyor Sonuçta İnsanlar Biraz Daha Bekleyip Yada Üzerine Ekleyebilirse S60 Tavsiye Edebilirim Bu Araçların En Boşları Bile Fluence'dan Çok Çok Daha İyi Bir vw Jetta Bile Fluence İle Başa Baş Gitsede Bazı Özellikleriyle Yine Üstün jetta Fluence'dan Çok Daha İyi Yol Tutuyor Mesela İçerisindeki Müzik Sistemi Çok Daha İyi Bu Benim Deneyimlerim V40 İle S60 Modellerini Kullanmadım Fakat İçine Bindim Ve Kalitesini Biliyorum Sürüş Konusunda Renault İle Kıyaslayamam Ama Daha İyi Olduğunu Tahmin Ediyorum Jettayı Bizzat Kullandım Gerçekten Çok İyi Burada Sadece Sıfır Otomobil Alacak Olan Kişilere Fikrimi Sunuyorum Tabi Herkes İstediğini Seçmekte Özgürdür :)

Alıntıları Göster
    Oğlum git ödevlerini yap bu tarz sohbetlere ilerde de girersin...

• quote:

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 10 Nisan 2015; 19:49:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

...

Alıntıları Göster
    Neyse Benden Bu Kadar Arkadaşlar Size İyi Paylaşımlar :)
  • quote:

Neyse Benden Bu Kadar Arkadaşlar Size İyi Paylaşımlar :)

Alıntıları Göster
    "E SINIFI RENAULT FLUENCE..."

Satmadan önce niye konu açmadınız?

Satarken sattığınız kişiye bunları mı söylediniz yoksa aracı öve öve bitiremediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

"E SINIFI RENAULT FLUENCE..."

Satmadan önce niye konu açmadınız?

Satarken sattığınız kişiye bunları mı söylediniz yoksa aracı öve öve bitiremediniz mi?

Alıntıları Göster
    ne dedi o e segmenti falan bişey dedi neydi o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.