Şimdi Ara

SİZE Bİ SORU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİZCE AŞK DİE BİŞEY VARMI YOKSA AŞK ANLIK DUYGULARI YAŞMAYA ZEMİN HAZIRLAYAN BİŞEYMİ SEVGİ DİE BİŞEY VAR AMA BUNUN TÜRÜDE ZAMANLA ŞEKİL DEGİŞTİREN BİŞE NEDEN SONSUZ AŞK DİE BİŞEY YOKKİ GÜZEL OLAN ÇABUK BİTERRMİŞ.........SİZ NE DÜŞÜNOSUNUZ

SİZE Bİ SORU?

SİZE Bİ SORU?

SİZE Bİ SORU?

SİZE Bİ SORU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgirl666 -- 1 Ekim 2006; 2:34:17 >

• gÜZEL OLAN ÇABUK BİTERMİŞ DEMİSSİN YA ..........BİTMESİN BE

AŞK NEDİR ???
    OLMASI GEREKİR Mİ ???
    OOOF OF

YOK YOK GÜNÜMÜZDEKİ KARŞI CİNSE OLAN AŞK SA OLMADAN İNANMAM (OLMAYI İSTERDİM AMA İMKANSIZ SANIRIM )
  • BENCE AŞK DİE BŞEY YOK ANLIK YAŞANN ŞEYLER VAR SEVGİDE ZOR ELDE EDLİO AMA ÇOK KOLAY HARCANABİLİO :(
  • Aşk var...olmasa nasıl nefes alabilirsin ki...
  • aşk, geçicidir.. kalbin yerinden çıkacakmış gibi olmasıdır mutluluk duyduğun anda.. da,,,,

o aşağıdaki sato kız resimlerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgirl666

BENCE AŞK DİE BŞEY YOK ANLIK YAŞANN ŞEYLER VAR SEVGİDE ZOR ELDE EDLİO AMA ÇOK KOLAY HARCANABİLİO :(

YARALISIN .....BOŞVER

KİMSEYİ SEVMİYORUM ÇÜNKÜ SEVGİ KELİMESİ ÇOK ALENİ OLDU. DEĞERİ KALMADI. DEĞER VERİR SAYGI DUYARIM O KADAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Aşk var...olmasa nasıl nefes alabilirsin ki...

bence aşık olunca belli bir zaman sonra nefes alamamaya başlıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saat hakkında bi soru
    11 yıl önce açıldı
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimse yok millet yatışta sanırım neyse yarın millet okur tutmazsa okuyup okuyup gecer aşk herkese göre farklı kime dokunsan farklı ses cıkar kime inanmak gerekirki nerden bilesin herkesin doğrusu kendine aşık olacaksan yaratılan a değil yaradan a olmak gerek
  • AŞK OLMASA NEFES ALAMA DEDİNİZ BENCEİNSAN KARŞI TARAFI SEVİLME DUYGUSU İÇİN SEVER BENCİLLİK BENCE SENİ ÖYLE SEVDG İÇİN SEVERSEN SANA HİSETTRDİGİ İÇİNN BİLMEM AŞKKA NAMMIYORUM ESKİDEN İNANIRDIM AMA İNAMIYORUM ARTIKK

SİZE Bİ SORU?
  • herşeye inanmamak lazım inançlarından vazgecmemek lazım

bilmem kimin sözü
  • quote:

Orjinalden alıntı: codderial

aşk, geçicidir.. kalbin yerinden çıkacakmış gibi olmasıdır mutluluk duyduğun anda.. da,,,,

dikkat ettiysen arkadaşda onlardan
    nickne bakın
  • aşk kaybetme korkusunuda beraberinde getiriyo şüpheleri çelişkileri korkuları.. o yüzden keşke böyle olmasa diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: flat

quote:

aşk, geçicidir.. kalbin yerinden çıkacakmış gibi olmasıdır mutluluk duyduğun anda.. da,,,,

nickne bakın

OLSUN......... HİÇ SORAN VAR MI NEDEN BU DURUMDA OLDUĞUNU SEBEBİ ???

ÖN YARGI

• neden sadece karşı cins aşkını düşünüyorsunuz ki...

bence en önemli aşk ilahi aşk...o yüzden nefes alma dedim zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

kimse yok millet yatışta sanırım neyse yarın millet okur tutmazsa okuyup okuyup gecer aşk herkese göre farklı kime dokunsan farklı ses cıkar kime inanmak gerekirki nerden bilesin herkesin doğrusu kendine aşık olacaksan yaratılan a değil yaradan a olmak gerek

BENDE DEMİŞTİM YARADANA AŞIK OLMAK LAZIM DİYE
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

neden sadece karşı cins aşkını düşünüyorsunuz ki...

bence en önemli aşk ilahi aşk...o yüzden nefes alma dedim zaten...

konuyu açan arkadaş belliki karşı cinsle olan aşkı kastetmiş. bizde o konuyla alakalı cewap werip tartıştığımıza göre düşüncelerimizde yorumlarımızda bi sorun yok bence.. böyle konularada dini duygularımızı karıştırıyorsunuz ya nedense rahatsız oluyorum..
  • "Yalan dostum aşk diye bir şey yok yalan dostum yok yok yok" diye bi şarkı vardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

quote:

Orjinalden alıntı: flat

quote:

nickne bakın

OLSUN......... HİÇ SORAN VAR MI NEDEN BU DURUMDA OLDUĞUNU SEBEBİ ???

ÖN YARGI

bunun durumu ne ya
    şeytana mı tapıcaz hayatın olumsuz yönlerini yaşayınca
    şeytan ne veriyor mutlulukmu

• tartışma konusu olsun diye değil ama bu arkadaşta şeytana tapmadan (eğer tapıyorsa) önce normal bi hayatı vardı bu ve benzeri bir çok insan var. kimin neyi neden yaptığını o yola nasıl girdiğini bilmeden yargıda bulunmak adetim değildir o yüzden ban dedim yoksa tapılacak olan sadece ve sadece CENAB-I ALLAH tır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.