Şimdi Ara

size bi taktik veriyim. ilaloi yi feedlemeyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu champ ın dash skil i olmadiği içinmi bilmiyorum ama accayip fazla hasarı var. Oyle böyle değil.

Üst koridordaydim renekton oynuyorum karşima geldi bu arkadaş. Dedim hadi adam akilli oynayalim. Adama furry li w atiyorum neredeyse 100 vurmuyor.

1v1 minyonlarimla vs ye girip minyonlarimin hasarina ramen kesemedim adamı şok oldum bende minhata var diye düşündum.

Sonra adam tabi rahatladi gezdi haritayi kasıldı filan

1 tane ad item çikmadi full tank düz vuruşlari 100 can çaliyordu q su zaten ayrı birsey.

Full tank tım. 4k can vardı. E si 3 kulaç cikarmişti etrafımda birde ulti atti 6 kulaç birden w ile saldirinca hepsi vurunca tek yedim yani sadece tek 6 kulaç bana 4000 vurdu w su da ardi tabi

En son adamı 5v1 kesemedik resmen bizle dalga geçti adam. Ne zamandir oynamiyodum da yeni kabiliyetleri az çok biliyorum ama böyle bir champ yok abi hani champ bu kadar güçlü olabilir ki

Siz ne düşünüyosunuz ilaloi hakkinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ultisi olmayınca çöp, ultisi counterlanınca çöp, q su bozuk menzil 50 ama 70 vuruyor, duvarda çıkanları counterlamak kolay.
  • Illaoi olacak o

• Herhangi bir ccsi yok ve o dokunaclar acayip yavas lane safhasinda dodgelamak kolay.Ama ultisiyle birlikte 3+ dokunaçla oturtursa saglam vuruyor onun dışında meh pek alanda görmüyorum ccsiz olmasi çok kötü.

• Yoksa o Renekton sen miydin? West?
  • Chample kafa kafaya çarpışmayacaksın. Bırak bassın ultsini multisini sen yürü çık bir şey yapamaz. Tamam çok vuruyor da en mobil olmaya champ bile yürüyerek kaçıyor eksik gibi champ. E'si yüzünden müthiş sinir bozucu ama o kadar, lanede biraz katlandıktan sonra çöp.

• boxbox'un illaoi karşısındaki playzını atsın biri kör olmuştum
  • Karşısına Morgana alıp 2 gank'ten sonra toparlayamıyor. Gerçi şampiyon çıktıktan sonra özel oyunda yakın bir arkadaşıma karşı oynamıştım. Bütün oyunu nasıl oynadığını bildiğim içinde belki ezilmemiş olabilirim.
  • Ultisini bastığı an savaşmayı bırak.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven şu an o kadarda kötü değil ama boxbox cidden iyi oynuyor.

• Lane'de e'sini dodgelarsan pek problem olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Kötü değil zaten şuan. Animasyon iptalini bilen birini tutamazsın. Ama eskiden çok daha güçlüydü. E skilli' nin verdiği kalkan 3 saniye mi ne kalıyordu.

Oyunu o zamanlar oynamadığım için pişmanım

• quote:

Oyunun en güzel sezonu ozamandı. Ozamanki Riven' e ana itemi olan Vahşi Hidra' yı almadığım halde ezerdim herkesi. Ben de ozamanlar Ranked oyun spamlamadığım için pişmanım. İlk 10 maçta Gümüş 4 olduktan sonra Ranked atmaya devam etmedim. O ilk 10 maçta bir arkadaş yüzünden AFK kalmak zorunda kalmıştım hatta belki o maçı oynasaydım Gümüş 3 ya da 2 olurdum. Ozamanlar Zyra' da çok OP' tu. Ben sadece Zyra ve Riven oynuyordum. Ozaman şimdiki aklım olsaydı bu şampiyonlarla full Ranked spamlardım. Çok fazla velet de yoktu.

Ve ben de aslında Sezon 3 zamanında çok fazla oynamadım. Fırsatım olup da net kafeye gittikçe oynayabildim. Ozamanlar pcem yoktu. Çok uzun bir süre de oyunu bırakmak zorunda kalmıştım. Sezon 4' ün ortaları gibi aktif bir şekilde oynamaya başladım ve oyunu iyice unutup direkt ranked girince de Bronz 5 olmuştum. Ancak bu sezon içinde Gümüş olabildim. Ve defalarca düşüp tekrar çıktım. S3 oyuncusu olmama rağmen, S3 oyuncusu gibi değilim buyüzden.

Edit: Ozamanlardaki Sihirdar Vadisi Haritası çok daha güzeldi.(Bana göre) Şimdikinin grafiği belki daha iyi ama eski haritanın renk tonları çok hoşuma gidiyordu ve gerçekçiydi, insanı oyunun içine çekiyordu

Daha çok pişman oluyorum yapma

• Pingu kullanıcısına yanıt
    Tr de kanka

• Geçen gün bizim takımdaki illaoi tf öncesi rakip adc'i e ile yakaladı sonra bir vurdu , bi daha vurdu , bir daha vurdu ruhla birlikte rakip adc de öldü. Bu nasıl bi saçma hasardır ?!

• Taktiği başlıkta verirsen konuya girmenin anlamı olmaz ki.

• Şuanda op olan illaoi değil mundo.

• * Şu anda oyunda Le Blanc'ın bile kaçamadığı Mundo diye bir yaratık var.

* Topta oyna, Jungle oyna.

* Hatta bir tüyo vereyim sup oyna Freelo
  • quote:

Oyunun en güzel sezonu ozamandı. Ozamanki Riven' e ana itemi olan Vahşi Hidra' yı almadığım halde ezerdim herkesi. Ben de ozamanlar Ranked oyun spamlamadığım için pişmanım. İlk 10 maçta Gümüş 4 olduktan sonra Ranked atmaya devam etmedim. O ilk 10 maçta bir arkadaş yüzünden AFK kalmak zorunda kalmıştım hatta belki o maçı oynasaydım Gümüş 3 ya da 2 olurdum. Ozamanlar Zyra' da çok OP' tu. Ben sadece Zyra ve Riven oynuyordum. Ozaman şimdiki aklım olsaydı bu şampiyonlarla full Ranked spamlardım. Çok fazla velet de yoktu.

Ve ben de aslında Sezon 3 zamanında çok fazla oynamadım. Fırsatım olup da net kafeye gittikçe oynayabildim. Ozamanlar pcem yoktu. Çok uzun bir süre de oyunu bırakmak zorunda kalmıştım. Sezon 4' ün ortaları gibi aktif bir şekilde oynamaya başladım ve oyunu iyice unutup direkt ranked girince de Bronz 5 olmuştum. Ancak bu sezon içinde Gümüş olabildim. Ve defalarca düşüp tekrar çıktım. S3 oyuncusu olmama rağmen, S3 oyuncusu gibi değilim buyüzden.

Edit: Ozamanlardaki Sihirdar Vadisi Haritası çok daha güzeldi.(Bana göre) Şimdikinin grafiği belki daha iyi ama eski haritanın renk tonları çok hoşuma gidiyordu ve gerçekçiydi, insanı oyunun içine çekiyordu

amumu - shen - malphite - blitzcrank banlamadığımız maçta ne söverlerdi be

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.