Şimdi Ara

Beyler A-101 işe girdim taktik verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
9.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş oturmayam diye girdim. Evrakların alayını teslim ettim. Bana dönüş yapacaklar. Akıl verin, internette çok kötülüyorlar. İçime bildiğiniz öküz oturdu.

Edit//
    15:00 O kadar evrak teslim ettim. Şimdi son dakika İşkur kayıt belgesi istendi.

15:40 Arayıp sordum tekrar, neden son dakika istendi. İş yeri politikası gereği isteniyor. İşkur'dan girmeyeceksin merak etme dendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 15 Kasım 2019; 15:46:11 >

• Siirt DH de doktorum, inanmayan varsa gelsin acile çayımı içsin. 13 Kasım saat 08.30 da göreve basadim. Gece saat 12 ye kadar çalıştım. 2 saat civarı bosligim vardı uyku tutmadı, neyse 2.30 ile 5.30 arası bendeydi gene ben durdum. Onda geçtim odaya 9 a kadar dinlendim. Saat 9 da ev gideceğim 9.15 detelefon geldi. O günün ambulans icapcisi bendim.

850 gr tam maqsiyla 1 karış 4 parmak bebek ambulans ile Batman'a sevk ettik. Cocuk nefes alamıyor. Bütün yol ambuladim. Hatta o kadar ufak ki kaymasin diye diğer elimle entübasyon tupunu de tutuyorum. Neyse vardık sağ salim, saat 1 gibi siirte geri döndük. Varmaya 10 dk kala gene telefon geldi, beyin kanaması varmış; Diyarbakır'a sevk... Saat 13.30 a kadar hastanin yakınlarının hastanın üstünü değiştirmesini(???) Ne bileyim sonda takılması vs bekeik. Sonra acele edin diyor.. suslu gitmek için yarım saat bizi bekltetiyor öyle...
    Neyse hastayı aldık Diyarbakır'a... Siirt Diyarbakır arası özellikle Batman'a kadar biliyordur bolgede yaşayan arkadaşlar yolu.. hastayı götür teslim et geri gel derken (arada hastayı bıraktıktan onda insan olduğumuz için yemek yedik) saat 8.30 gibi tekrar siirtteydim. 36 saat boyunca toplam 4 saat filan uyudum (bir saati ambulansla dönerken...)

BUNU NEDEN YAZİYORUM, KOLAY İS YOK. DOKTORLUGU 45 Y+ DOKTORLARİN YASADİGİ GİBİ ZANNEDİYOR HERKES AMA OYLE BİR SEY YOK. BOGAZİMİN ACİSİNA UYANDİM SU SAATTE. ilaç aldim duş alıp gene yatacağım. Allah herkese helalinden/etik değerlere uygun hangisine inanıyorsa kazanç nasip etsin. Ha pisman miyim değilim. o ambulansta bebegin solunumuni sağlayan pompaya basmak ATT nin goreviydi ama yapamıyor/yapmıyor. Napayım onun görevi diye çocuk zarar mı görsün aldım elinden. Ben ambuadim. Kuvezimizin ısıtıcısı da çalışmıyordu bu da ayrı ayıp) ambulansın arkasını 31 derece yapıp öyle gittik Batman'a... Tek isteğim ise biraz saygı.. 1.5 saattir sıra bekliyoruz boğazım açıyor duramıyorum serum istiyorum demek yerine mesai günlerinde 400 hasta tek doktora gelmesin aile hekimlerine de görünsün. Basi agriyan genç kızlarımız evde ağrı kesici alsın geçmiyorsa gelsin. Ateşi var diye 37.5 derece vücut sicakligi olan çocuğa bir kendi anne babalarının yaptığı gibi yüzüne koltuk altın ıslak bez koysun ateş düşürücü versin göre dusmuyorsa öyle gelsin. Ve çok değil, bankalarda nasil saygılı bekeyebiliyorsa boğazı acıyan da gece saat 10 da gebelik testi yaptırmak isteyen de aynı saygıyla beklesin kaynak yapmaya ugrasmasin.

Sevgilerimle..
    Reis ben para kazanmak kolay diye bir şey söylemedim ki zaten ?
    Bu market zincirinde SKT'si geçmiş ürünleri insanlara satmak, haddinden fazla bir şekilde fazla mesai yaptırmak ya da çalışanın cebinden kesinti yapmak gibi şeyleri varmış. Sen buna üç kağıtçılık ve eziyet mi dersin ? Zorluk mu dersin ? Yani ben bunları yaşayıp göreceğim.
    Açıkcası hocam tez canlı mı dersin başka bir şey mi dersin ? bilmiyorum.
    Fakat bir şey gerçekleştirirken kötü bir iz bırakması beni epey sarsıyor. Herkes böyle olmayabilir.
    Sonuçta bir işte çalışırım, fakat paramı versinler birazda iş hukuku denen şeye uysunlar başka bir şey istemem. Yani benim çalışma saatim dışında habire 12-13 saat zorlarlarsa kafayı sıyırırım. Zaten haftada 1 full çekme olayı var bunlarda misal 9 da başlıyon akşam 9 a kadar 12 saat banko çalışıyon. Demek istediklerimi anlamışsındır. Hepimiz insanız ve bazı şeylere tahammülü olmayan varlıklarız sonuçta. Sırf 1 ay deneyimleyecem ve değerlendircem. Eğer gerçekten üstümden geçerlerse istifayı veririm zaten. Ailemin maddi durumu iyide, benim biraz boş durmam göze batıyor.
    Arkadaşım bende Şok Markette çalışan olarak + A101 de çalışan arkadaşım olduğunu bildiğim için girmemeni tavsiye ederim.
    Ha ben ben müşterinin dırdırını çekerim üstüne bölge sorumlusu müdürüyle uğraşırım vs dersen gir.Market işi zahmetli iştir ben şoktan biliyorum haftanın 3 günü sevkiyat olur.Sabahçı olursan yandın.Müdürün sevkiyata yanaşmaz sana aldırır transpaletle sana çektirir.Sonra koş kasaya bak der.Yetmez sen git müşteri yokken ürün vurmaya başla der.Akşama doğru çıkmadan hadi bir paspas at der.Önçekim yaptırır yani sana bir bölüm verir orda ürünleri arkaya kaçmış olan ürünleri ön tarafa doğru çekersin ip gibi olacaktır yoksa yine dırdır.Molan 1,5 saatir öğlenciysen 1 saatir o 1 saat yalan olur 10dk yemeğini yer hadi kalk der kasaya geç.
    Kasaya geçersin açık çıkar.O açığı sen ödersin.Sular patlak gelir herkes pamuk eller cebe der bölge sorumlusu

BURAYA DERTLERİ YAZSAM DESTAN OLUR KİMSE MARKET İŞİNE GİRMEZ.

GELELİM ZEVKLİ YANLARINA ;
    Kafa dengi çalışan olursa bol bol takılırsın sohbet muhabbet zaman akar geçer
    sana hep yardımcı olurlar.
    Transpaletle dükkanın içinde dolaşmak ayri bir zevktir :D
    Çevre edinirsin samimi insanlar oluyor onlarla muhabbet sohbet.
    Kız gelir derki akbilim düşmüş :D burada düşürmüş olabilir miyim diye ?
    senle muhabbet açar.

Ey gidi diyip geçiyoruz.SONUÇ OLARAK GİRMEEE !!!!
  • Devamlı çalışıp memnun olan ekipler de oluyor. Bence denemekten zarar gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Devamlı çalışıp memnun olan ekipler de oluyor. Bence denemekten zarar gelmez.
    Benim korktuğum mobbing olayı ve fazla çalıştırılmak hocam. Üstüne birde bu parayı vermemeleri bende sıkıntı yaratıyor. Sosyal hayatı leş bir kıvama getirir diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Benim korktuğum mobbing olayı ve fazla çalıştırılmak hocam. Üstüne birde bu parayı vermemeleri bende sıkıntı yaratıyor. Sosyal hayatı leş bir kıvama getirir diye korkuyorum.

Alıntıları Göster
    Muhtemelen sosyal hayat diye bir şey nedir bilmiyorum kıvamına gelene kadar çalıştırırlar.

• yav milletin dediğine bakarsan ohooo ekmek bulup yiyemezsin

okuyan çalışan herkes bir şekilde itle köpekle uğraşıyor işte yapacak bir şey yok çalışmaya ilerlemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Muhtemelen sosyal hayat diye bir şey nedir bilmiyorum kıvamına gelene kadar çalıştırırlar.

Alıntıları Göster
    Açıkcası hocam tez canlı mı dersin başka bir şey mi dersin ? bilmiyorum.
    Fakat bir şey gerçekleştirirken kötü bir iz bırakması beni epey sarsıyor. Herkes böyle olmayabilir.
    Sonuçta bir işte çalışırım, fakat paramı versinler birazda iş hukuku denen şeye uysunlar başka bir şey istemem. Yani benim çalışma saatim dışında habire 12-13 saat zorlarlarsa kafayı sıyırırım. Zaten haftada 1 full çekme olayı var bunlarda misal 9 da başlıyon akşam 9 a kadar 12 saat banko çalışıyon. Demek istediklerimi anlamışsındır. Hepimiz insanız ve bazı şeylere tahammülü olmayan varlıklarız sonuçta. Sırf 1 ay deneyimleyecem ve değerlendircem. Eğer gerçekten üstümden geçerlerse istifayı veririm zaten. Ailemin maddi durumu iyide, benim biraz boş durmam göze batıyor.

• Marketler ve mağazalar en kolay iş bulabileceğimiz yerler. Geçici olarak demişsin zaten, kalıcı olarak düşünürsen bu sektörler adamı bitirir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banada böle bi iş lazim nasi girerim kanka

• Asıl mesele bunun dışında hangi sektöre kayabilirim ? Yani sonuçta kalıcı girmiyorum.

Bu arada niaron kardeşim gidiyorsun, orada kasiyere bile bu işe girmek istiyorum kimle görüşebilirim diyorsun, orada mağaza sorumlusu sana CV doldurtur.
  • Isine gelmezse cıkarsın para kazanmak zor harcamak kolaydir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

Isine gelmezse cıkarsın para kazanmak zor harcamak kolaydir zaten
    Reis ben para kazanmak kolay diye bir şey söylemedim ki zaten ?
    Bu market zincirinde SKT'si geçmiş ürünleri insanlara satmak, haddinden fazla bir şekilde fazla mesai yaptırmak ya da çalışanın cebinden kesinti yapmak gibi şeyleri varmış. Sen buna üç kağıtçılık ve eziyet mi dersin ? Zorluk mu dersin ? Yani ben bunları yaşayıp göreceğim.
  • 100 firma varsa sadece 1'i kanun çerçevesinde çalıştırıyordur onun haricinde alayıp çöp hak yiyen emek hırsızlarıyla dolu
  • Dönüş yaparlarsa girersin belki.

• Bizim iş yerinde birinden 238 lira kasa açığı çıkmıştı Aman dikkat hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Scalh

Bizim iş yerinde birinden 238 lira kasa açığı çıkmıştı Aman dikkat hocam
    Hangi iş yeri o ?
  • Burger king Hiç şakam yok hocam gram aklın varsa girme buraya sakın

• Arkadaşım bende Şok Markette çalışan olarak + A101 de çalışan arkadaşım olduğunu bildiğim için girmemeni tavsiye ederim.
    Ha ben ben müşterinin dırdırını çekerim üstüne bölge sorumlusu müdürüyle uğraşırım vs dersen gir.Market işi zahmetli iştir ben şoktan biliyorum haftanın 3 günü sevkiyat olur.Sabahçı olursan yandın.Müdürün sevkiyata yanaşmaz sana aldırır transpaletle sana çektirir.Sonra koş kasaya bak der.Yetmez sen git müşteri yokken ürün vurmaya başla der.Akşama doğru çıkmadan hadi bir paspas at der.Önçekim yaptırır yani sana bir bölüm verir orda ürünleri arkaya kaçmış olan ürünleri ön tarafa doğru çekersin ip gibi olacaktır yoksa yine dırdır.Molan 1,5 saatir öğlenciysen 1 saatir o 1 saat yalan olur 10dk yemeğini yer hadi kalk der kasaya geç.
    Kasaya geçersin açık çıkar.O açığı sen ödersin.Sular patlak gelir herkes pamuk eller cebe der bölge sorumlusu

senle muhabbet açar.

• quote:

Orijinalden alıntı: İriKıyım

Arkadaşım bende Şok Markette çalışan olarak + A101 de çalışan arkadaşım olduğunu bildiğim için girmemeni tavsiye ederim.

senle muhabbet açar.

İşte mide bulandırıcı kısmı bu oluyor. Yani ben bir insanın hakkının yenilmesine gelemiyorum. E hocam yaş 23, bizimkilerde boş durmamı istemiyor. Zorla girdik bu işin içine, ne yapcam bilmiyorum.

• Bak market işine girme işsizsen yaş 23 geç değil bir sanayide adam akıllı ustanın yanına gir iş öğren en fazla 5 seneye kalmaz dükkanın olur para basarsın.Ben eğer üni tutmazsa yine eskisi gibi sanayiye dönüp işi öğrencem market işinden iyidir...

Kolay para kazanmak değil önemli olan iş öğrenip para katlamak benim patronum vardı çok severdim 1200 maaş verirdi çıraktım geçen senemi ondan önceki sene işte.3 Ay geçti 1400 almaya başladım sonra lise son oldu fln bıraktım orayı bu yazda girdim markete pişmanım eğer orayı bırakmasam şuan ben evde değil dükkanda araba döşüyordum.

Ha dersen ben kolay para almak istiyorum vs dersen araştır part time işe gir ;)
  • Kardeşim yasin genç bence hiç hamallik amellik işine girme sana tavsiyem internetten guvenlik ilanlarına bak güvenlikçi denetçi ol yada guvenlik icin kimlik al yada okula temizlik personeli olarak gir okulda çalışırsan sabah sekiz aksam 5 cumartesi pazar tatil resmî tatiller de izin şu an bir okulda çalışıyorum da biliyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.