Şimdi Ara

Beyler A-101 işe girdim taktik verin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
9.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalın bir içlik al. Bugün a101e gittim aşırı soğuktu. Elemanların hepsi öldürüyordu. Abartmıyorum aynı anda 3 kişi öksürüyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goren de futbol.macina çıkacağını zanneder ne taktiği.
    Gir çalış kafana uymazsa çık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 14 Kasım 2019; 21:56:4 >
  • Hocam her işte olduğu gibi orada da müdürünle alakalı memnuniyetin. Rahat çalışan da var. Rahatsız olan da var. İnşallah rahat rahat çalışır be cebine paranı koyarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet51

Goren de futbol.macina çıkacağını zanneder ne taktiği.
    Gir çalış kafana uymazsa çık
    Reis durum çok karışık. Maddi durumumuz bizi karşılıyor. Fakat bilirsin işte yaşam şartları bir şekilde çalışmayı gerektiriyor. Bunda bir çok faktör etkili oluyor. Benim ise askerden geldim ve ailem çalışmamı istiyor. Fakat istediğim işlere giremedim ve bu işe girmek zorunda kaldım. Hatta bir ara caydım, bu sefer aileyle ters düştüm. Kimse beni bu konuda kınamasın. Herkes hayatında sonuçta farklı problemler yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhuctas

Hocam her işte olduğu gibi orada da müdürünle alakalı memnuniyetin. Rahat çalışan da var. Rahatsız olan da var. İnşallah rahat rahat çalışır be cebine paranı koyarsın.
    Ne olacağını göreceğiz. Benim korkum eğer rahatsız olmak gibi bir durum olursa işime son vermek ve aileden gelecek baskı olacak. Korkunun kendisi korkutuyor.
  • Aile durumları farklı tabi.Ne diyim o zaman sabrettigin yere kadar idare et çünkü bildiğim kadarıyla a101 şok vb yerlerde seni kasiyerde yaparlar ,ürünleri raflara da dizdirirler, gelen malları da taşıttirirlar, temizlik de yaptırırlar.Senin için bu koşullarda çalışmak sıkıntı olmazsa idare edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet51

Aile durumları farklı tabi.Ne diyim o zaman sabrettigin yere kadar idare et çünkü bildiğim kadarıyla a101 şok vb yerlerde seni kasiyerde yaparlar ,ürünleri raflara da dizdirirler, gelen malları da taşıttirirlar, temizlik de yaptırırlar.Senin için bu koşullarda çalışmak sıkıntı olmazsa idare edersin.
    Hocam beni fazla çalıştırılmak ürkütüyor. Yani saatim belli olmayıp, fazla fazla mesai olayları ürkütüyor diyeyim.
  • Kardeşimden biliyorum o da sokda çalışıyor.Mesai dediğin süre kasa kapandıktan sonra sayımla alakalı bisey .Yani ondan duydugum kadarıyla öyle. Ha kardeşim o amelelikten rahatsız olmuyor .Paramı kazanıyım keyfimce harcayın kafasında yaşıyor.Ben mesela rahatına düşkün biriyim böyle yerlerde çalışmaya gözüm yemez.Sen de de biraz keyfine düşkünlük seziyorum ama kil bir müdüre denk gelmezsen o zorluğu da asarsin en azından ailenin gönlünü hoş tutmak için.

• Kargo şirketinde çalışabilirsin ama benim dediğim guvenlik daha iyi ve hala populer meslek öyle merdiven alti şirketlerle çalışma kurumsal guvenlik şirketlerle calis. Kimlik alana kadar güvenlikte çalışabilirsin denetçi il anları yaz bunlar genellikle kimlik istemiyor bekçi bey😊

• quote:

Orijinalden alıntı: abehayraannn

Kargo şirketinde çalışabilirsin ama benim dediğim guvenlik daha iyi ve hala populer meslek öyle merdiven alti şirketlerle çalışma kurumsal guvenlik şirketlerle calis. Kimlik alana kadar güvenlikte çalışabilirsin denetçi il anları yaz bunlar genellikle kimlik istemiyor bekçi bey😊
    Şu kargo takip işi kafama yattı. O senin dediğin güvenlik işine sıra gelecek. Her şey yavaş yavaş olacak, fakat sancılı olacak gibi görünüyor.
  • Kendini geliştirmeye devam et kardeşim. Bu süreyi de en verimli şekilde yani para kazanarak geçirmeye karar vermişsin zaten. İş seçmemen is arayanların %70 inden ayrilmana ve daha kolay iş bulmana vesile olmuş bile. Zamanı gelince iş seçmek en iyisini tercih etmek için bir yerlerden başlamak gerek ama iyi ama kötü. Ve sen bunu başarmışsın. Bir çok kişiye örnek olsun dileğim.

• Kendini ezdirmeyip işini yapmaya çalış hocam, dışarıdan görüldüğü kadariyla mağaza yetkilisi kimse diğerlerine kötü davranmaya kalkıyor, buna izin vermezsen yeterli olur diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Kendini geliştirmeye devam et kardeşim. Bu süreyi de en verimli şekilde yani para kazanarak geçirmeye karar vermişsin zaten. İş seçmemen is arayanların %70 inden ayrilmana ve daha kolay iş bulmana vesile olmuş bile. Zamanı gelince iş seçmek en iyisini tercih etmek için bir yerlerden başlamak gerek ama iyi ama kötü. Ve sen bunu başarmışsın. Bir çok kişiye örnek olsun dileğim.
    Aklıma niyeyse şu gif geldi :
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Kendini ezdirmeyip işini yapmaya çalış hocam, dışarıdan görüldüğü kadariyla mağaza yetkilisi kimse diğerlerine kötü davranmaya kalkıyor, buna izin vermezsen yeterli olur diye düşünüyorum
    Zaten ilk başlar adapte olma süreci olur benim için, sonradan ters bir şey olursa diş gösteririm.
  • İlk göz ağrım ilk sgk lı girişimin yapıldığı yer ve çalıştığım yer.

Ben 3 ay dayanabildim sana iyi çalışmalar. Bu devirde işsizlik zor ekmek iş aslanın midesinde artık

Her işi yapacaksın kasiyerlik, mal atma, temizlik, boş durmayı bekleme çok yorulacaksın Allah yardımcın olsun.

İnş. Cins bi magaza sorumlusuna ego lu bi magaza sorumlu yardımcısına denk gelmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gebeskeli

İlk göz ağrım ilk sgk lı girişimin yapıldığı yer ve çalıştığım yer.

Ben 3 ay dayanabildim sana iyi çalışmalar. Bu devirde işsizlik zor ekmek iş aslanın midesinde artık

Her işi yapacaksın kasiyerlik, mal atma, temizlik, boş durmayı bekleme çok yorulacaksın Allah yardımcın olsun.

İnş. Cins bi magaza sorumlusuna ego lu bi magaza sorumlu yardımcısına denk gelmezsin
    Şuan ne iş yapıyorsunuz ? Bana deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi aktarabilir misiniz ? Çok büyük memnuniyet duyarım.
  • Migrosa girseydin reis aklina takilan bisey varsa sor 9 ay calistim migrosta gecici olarak. Kendi istegimle ciktim o sektor de calisicaksan en iyisi migros

• İ. B. B. De kadrolu silahlı güvenlik görevlisiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cordelio0811

Migrosa girseydin reis aklina takilan bisey varsa sor 9 ay calistim migrosta gecici olarak. Kendi istegimle ciktim o sektor de calisicaksan en iyisi migros
    Migrosa girmekte kolay değil. Elden başvuru yaptım, internettende başvuru yaptım kimse dönmedi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.