Şimdi Ara

Beyler A-101 işe girdim taktik verin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
9.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gebeskeli

İ. B. B. De kadrolu silahlı güvenlik görevlisiyim.
    O işe nasıl girebilirim ?
  • Çalışma şartlarını söylemişlerdir zaten. Haftanın 5 günü 8 saat, 6. gün ise full.
    İyi tarafı, mağazaları çok yoğun olmuyor. Kötü tarafı ise yoğunluk az olduğu için temizlik personeli, kasiyer, raf düzen hepsi bir kişi. Umarım işkurlu girmemişsindir. Bende 1,5 yıl önce girecektim vazgeçtim işkur iş başı denen olaydan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21F9C8AD0 -- 14 Kasım 2019; 23:26:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-21F9C8AD0

Çalışma şartlarını söylemişlerdir zaten. Haftanın 5 günü 8 saat, 6. gün ise full.
    İyi tarafı, mağazaları çok yoğun olmuyor. Kötü tarafı ise yoğunluk az olduğu için temizlik personeli, kasiyer, raf düzen hepsi bir kişi. Umarım işkurlu girmemişsindir. Bende 1,5 yıl önce girecektim vazgeçtim işkur iş başı denen olaydan dolayı.
    Hayır, normal olarak girdim. Neden ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Hayır, normal olarak girdim. Neden ki ?

Alıntıları Göster
    İşkur işbaşı eğitim programlı ile girersen asgari ücretten düşük çalıştırıyorlardı ilk 3 ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-21F9C8AD0

İşkur işbaşı eğitim programlı ile girersen asgari ücretten düşük çalıştırıyorlardı ilk 3 ay.

Alıntıları Göster
    Yok hocam normal girdim. Peki normal girişte istifa olayı nasıl oluyor ? Yani normal bir çalışanın tazminat falan avantajları daha yüksek midir ? Hukuki etkileri var mıdır ?
  • Guvenlik işinde yatarın çok giderin yok bir daha düşün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turkiyeden bahsediyoruz
    dolayısıyla kanun manun falan filan onlar yok
    birde nereye girersen gir memnun kalmazsın
    sebebi zaten yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiktok videosu çekme

• quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Yok hocam normal girdim. Peki normal girişte istifa olayı nasıl oluyor ? Yani normal bir çalışanın tazminat falan avantajları daha yüksek midir ? Hukuki etkileri var mıdır ?

Alıntıları Göster
    Hocam onlar biraz detaylı konular. Seni işe alan müdürle konuşman gerekiyordu. Gerçi bunları sorduğun anda "çalışacaksan gel bu soruları neden soruyorsun" şeklinde tepki vermesi muhtemeldi. Ama herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum içiniz rahat olsun. Zaten bir deneme ve eğitim süreciniz olur. Ne kadar çalışacağınızla alakalı bir durum bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21F9C8AD0 -- 14 Kasım 2019; 23:46:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abehayraannn

Guvenlik işinde yatarın çok giderin yok bir daha düşün
    Yılaaaan diyesim geldi. Arada bir gelip tıss yapıyorsun.
    Emin ol seçeneklerim arasına ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saigo

Tiktok videosu çekme
    Tiktok deme başım dönüyor ve midem bulanıyor.
  • İçin rahat olsun. Çoğu yerden iyidir. Para kazanmak kolay değil. Orda da birden fazla iş yapacaksın belki çok yorulacaksın ama işini düzgün ve hak ederek yapıyorsan yolun açık olsun. Hayırlı işler

• quote:

Orijinalden alıntı: sLih;

İçin rahat olsun. Çoğu yerden iyidir. Para kazanmak kolay değil. Orda da birden fazla iş yapacaksın belki çok yorulacaksın ama işini düzgün ve hak ederek yapıyorsan yolun açık olsun. Hayırlı işler
    Sen ne güzel konuşuyorsun ya, yüce yaratan senin gibi olumlu düşünen ve yansıtan insanları hep yanı başımızda bulundursun. Aynı dilekler sizin içinde geçerlidir.
  • Hocam kendin demişsin zaten boş durmamak için başvurdum diye. Ne eksisi olabilir ki :) olmadı çıkarsın.
    Yukarıda bahsetmiş biri zaten, para kontrolünü yapsan yeter bence; başın ağrımasın yeter

• Vasıfsız bir adam bu devirde sermayesi varsa ticaret, zanaatı varsa ustalık, hiç biri yoksa da uzman çavuş olursa en iyisini eder. İlk ikisi zaten senin kabiliyetine göre sınırsız kazanç kapısıdır. Uzman çavuş ise bugün 5 bin civarında para alıyor, doğuda 10bine yaklaşıyor Doğu tazminatı ile. A101 bim gibi yerlerde hiç tanışamayacağın patronun biraz fazla kazansın diye köle olmana değmeyecek derecede değerli bir hayatın var.

• hakim bey kullanıcısına yanıt
    Uzman çavuş 5-10 alıyor demişsin fakat adam orda canını ortaya koyur yani ölüm riski en üst düzeyde,para canından önemliyse bişey diyemem.

• Sürekli gündemi takip edip, araştırma halinde olman gerekiyor. Mesela Adalet Bakanlığı ''x sayıda infaz ve koruma memuru alınacaktır'' diye duyuru yaptığında hemen mülakatlarına başvur veya PTT personel alacağını duyurduğu zaman direkt müracaat et. Askerliğini tamamladıysan bekçiliğe de başvurabilirsin. Eğer güvenlik kartı almayı düşünürsen kamu bankasına, belediyelere vs girmeye çalış. Üstte bir arkadaş yazmış mesela İbb'de kadrolu güvenlik görevlisiyim diye.

Fast food, market, kıyafet zincirleri insanı iliğine kadar sömürüyor. İnsan gibi çalışma saatlerine, sosyal haklara sahip olmak için maalesef tek yol sırtını devlete dayamak. Gardiyan, bekçi alımlarını sürekli takip et ne yapıp edip memur olmaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Uzman çavuş 5-10 alıyor demişsin fakat adam orda canını ortaya koyur yani ölüm riski en üst düzeyde,para canından önemliyse bişey diyemem.
    Eğer deniz kuvvetlerine veya hava kuvvetlerine girerse ölüm riski olmaz. Uzman çavuş olacaksa ille de jandarma ve karacı olması gerekmiyor.
  • en basit anlatımıyla sevdigimiz şeyleri yapabilmek için sevmedigimiz şeyleri yapmamız gerekiyor dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskilerden Biri -- 15 Kasım 2019; 2:7:20 >
  • ne taktiği vereceğiz yahu ,ne iş verirlerse onu yapacaksın
    baktın işine gelmiyor bırakacaksın

ha iş zor mu dersen ,kolay olanı varsa gelsin biri söylesin :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.