Şimdi Ara

Beyler A-101 işe girdim taktik verin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
9.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Göz-

Hocam nasıl bir meslek edinebilirim. Yani ileride bir işin ehli olmak elbet isterim. Bunu nasıl yaparım ?
    Bu arada aile baskısı çok arttı. O yüzden bu A101 işi başıma örümcek ağı oldu. Onlara göre ne iş olursa olsun çalışacakmışım. Yani bende biliyorum bir işe girip çalışmayı, ama neden böyle bir yerden başlayacağım ki? Bunu onlara anlatamıyorum. Neymiş efendim bulmuşum A101'i kaçırmayacakmışım iş bulamazmışım daha çok boş gezermişim. Yani işi zorlaştıran bu aslında.

Alıntıları Göster
    Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu senden kaynaklı bu yaşına kadar boş beleş gezdin, sınavlarına da doğru düzgün çalışmadın ve açıkta kaldın, mesleğinde yok en azından işe gir hayata atıl, para nasıl kazanılırmış öğren diye zorluyorlar seni. Zamanında adam akıllı derslerine çalışsan bu sorunlarla uğraşıyor olmazdın. Neyse Sanayi olur, teknik servis olur git onların yanına konuş gerekirse bana bir süre maaş vermeyin yemeğimi, yol masrafımı verin işi öğreneyim de illa ki birisi alır, işi öğrenince de başkasının yanına girer mesleğinle uğraşırsın. Bu devirde ya usta olacaksın ya da beyin gücü kullanılan mesleklere yöneleceksin gerisi yalan ve zor bir hayat. Zor yoldan öğrenmek istiyorsan ve hayatının içine etmek istiyorsan buyur market sektörü, ben bu tecrübeme ve bilgime rağmen yıllar sonra üniversitede parasız kalınca haftada sadece 3 gün çalışarak tekrar girdim ama psikolojim bozuldu öyle lanet bir sektör. Değmez yani. Bakkalından günde yüzbinlerce lira yapan Carrefour'una kadar hepsi aynı, satılan ürün miktarı arttığı için kas gücü kullanımı azalabilir, maaşın artabilir ama baskı ve stres düzeyi hep artacaktır ve unutma Market sektöründe çalışmak istiyorsan olman gereken en alt kademe Mağaza Sorumluluğudur. Bunun üzerine Bölge Sorumlusu ve Satış müdürü vardır ve personeller Satış Müdürlerine ilah gibi bakar korkarlar aklında bulunsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: after1

haftada 1 gün full çekme olayı var mı? mesai saatleri nasıl kaçta başlıyon kaçta bitiyor
    Mağazacılık sektöründeki her yerde var ister elbise sat, ister peynir, ister kitap, ister bilgisayar hepsi aynı. Sattığın ürüne göre yaşam şartları artıyor ama sektör mağazacılık sektörü olduğu için personele sunulan sistemler genelde aynı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu senden kaynaklı bu yaşına kadar boş beleş gezdin, sınavlarına da doğru düzgün çalışmadın ve açıkta kaldın, mesleğinde yok en azından işe gir hayata atıl, para nasıl kazanılırmış öğren diye zorluyorlar seni. Zamanında adam akıllı derslerine çalışsan bu sorunlarla uğraşıyor olmazdın. Neyse Sanayi olur, teknik servis olur git onların yanına konuş gerekirse bana bir süre maaş vermeyin yemeğimi, yol masrafımı verin işi öğreneyim de illa ki birisi alır, işi öğrenince de başkasının yanına girer mesleğinle uğraşırsın. Bu devirde ya usta olacaksın ya da beyin gücü kullanılan mesleklere yöneleceksin gerisi yalan ve zor bir hayat. Zor yoldan öğrenmek istiyorsan ve hayatının içine etmek istiyorsan buyur market sektörü, ben bu tecrübeme ve bilgime rağmen yıllar sonra üniversitede parasız kalınca haftada sadece 3 gün çalışarak tekrar girdim ama psikolojim bozuldu öyle lanet bir sektör. Değmez yani. Bakkalından günde yüzbinlerce lira yapan Carrefour'una kadar hepsi aynı, satılan ürün miktarı arttığı için kas gücü kullanımı azalabilir, maaşın artabilir ama baskı ve stres düzeyi hep artacaktır ve unutma Market sektöründe çalışmak istiyorsan olman gereken en alt kademe Mağaza Sorumluluğudur. Bunun üzerine Bölge Sorumlusu ve Satış müdürü vardır ve personeller Satış Müdürlerine ilah gibi bakar korkarlar aklında bulunsun..

Alıntıları Göster
    İnceldiği yerden kopsun diyerek bu işi boşvereceğim o zaman. Ailemde şu saatten sonra nasıl bakarsa bakacak. Ama senin dediklerini uygulamam gerekecek. Yani kazdığım kuyuyu baştan inşa edeceğim ki burada psikolojik çaba önem gösterecek. Çünkü başımda stres yaratan bir aile olacak. Bu süre zarfında özelden mesajlaştığım arkadaşında dediği gibi TYT'ye hazırlanıp işleri garantiye alacağım. En berbat anda yükselmeye bakacağım. Bunu başarırsam, tatmini de güzel olacak.

• after1 kullanıcısına yanıt
    6 ayın 4 ayında kapanış yazıyordu müdür genelde.
    Bizim mağaza 22.00 da kapanıyor du.
    Ama 22.00 da kapanır kapanmaz çıkamıyorsun. Reyon ön yüz yapma ve kasa sayımı işini yapıyorsun.23.30 gibi anca cıkabiliyorduk ve eve gelmesi 00:00 ı buluyordu.
    8 buçuk saat çalışıyordum bunun 7 saati full ayakta oturmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • after1 kullanıcısına yanıt
    Ama 22.00 da kapanır kapanmaz çıkamıyorsun. Reyon ön yüz yapma ve kasa sayımı işini yapıyorsun.23.30 gibi anca cıkabiliyorduk ve eve gelmesi 00:00 ı buluyordu.

• quote:

İnceldiği yerden kopsun diyerek bu işi boşvereceğim o zaman. Ailemde şu saatten sonra nasıl bakarsa bakacak. Ama senin dediklerini uygulamam gerekecek. Yani kazdığım kuyuyu baştan inşa edeceğim ki burada psikolojik çaba önem gösterecek. Çünkü başımda stres yaratan bir aile olacak. Bu süre zarfında özelden mesajlaştığım arkadaşında dediği gibi TYT'ye hazırlanıp işleri garantiye alacağım. En berbat anda yükselmeye bakacağım. Bunu başarırsam, tatmini de güzel olacak.

Alıntıları Göster
    İmkanın varsa asker ya da polis de olabilirsin en azından devlet güvencesinde olursun ve güzel bir hayat yaşarsın. Meslek gereği biraz zor olur ve atamalarla uğraşırsın ama önceki yazdıklarım gibi bir yol izlemezsen imkanın varken en garanti yol olur. Hazır askerliğini de yapmışsın tercih edilebilir yani.

"inceldiği yerden kopsun diyerek bu işi boşvereceğim o zaman. Ailemde şu saatten sonra nasıl bakarsa bakacak. " Mantıklı bir hareket ama anladığım kadarıyla yaşından dolayı ailenin seni zorlamasının nedeni işsiz olarak gençliğini harcamandan kaynaklı. Bir meslek için çabaladığını gördüklerinde baskıyı azaltacaklardır ama teknolojiyle alakalı bir bölüme girersen öğrenmen gereken çok şey olacak iş yerinde göreceğin konuları evde araştırarak patronlarına işle ilgilendiğini ve kendini geliştirdiğini göster, yaptıklarını görmelerini sağla ama aşırı dikkatli olup zarar verip canlarını yakma yoksa zarar edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Zamanında o konuyu bizde çok şikayet ettik Bölge Sorumlularına falan ama aynı işi oturarak yapmak işkence resmen, zihin oturup dinlenmek istiyor ama bir yandan iş var onunla ilgilenmek gerekiyor hem zihni ekstra yoruyor hem de biz düzen olmadığı için vücut yıpranıyor. Sürekli otursan veya ayakta çalışsan bu kadar yormaz yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

İmkanın varsa asker ya da polis de olabilirsin en azından devlet güvencesinde olursun ve güzel bir hayat yaşarsın. Meslek gereği biraz zor olur ve atamalarla uğraşırsın ama önceki yazdıklarım gibi bir yol izlemezsen imkanın varken en garanti yol olur. Hazır askerliğini de yapmışsın tercih edilebilir yani.

"inceldiği yerden kopsun diyerek bu işi boşvereceğim o zaman. Ailemde şu saatten sonra nasıl bakarsa bakacak. " Mantıklı bir hareket ama anladığım kadarıyla yaşından dolayı ailenin seni zorlamasının nedeni işsiz olarak gençliğini harcamandan kaynaklı. Bir meslek için çabaladığını gördüklerinde baskıyı azaltacaklardır ama teknolojiyle alakalı bir bölüme girersen öğrenmen gereken çok şey olacak iş yerinde göreceğin konuları evde araştırarak patronlarına işle ilgilendiğini ve kendini geliştirdiğini göster, yaptıklarını görmelerini sağla ama aşırı dikkatli olup zarar verip canlarını yakma yoksa zarar edersin.

Alıntıları Göster
    Bu tip işleri en kolay nasıl bulurum ? Bu kariyer.net gibi sitelerden ne diye aratayım ? ya da başka yolu var mı ?

• quote:

Bu tip işleri en kolay nasıl bulurum ? Bu kariyer.net gibi sitelerden ne diye aratayım ? ya da başka yolu var mı ?

Alıntıları Göster
    Kariyer gibi sitelerden seni almazlar işi bilen adamı alırlar onlara teklif verirler. Çevrendeki işletmelerle birebir görüş durumunu anlat, işi öğrenmek istediğini falan söyle, ücret istemediğini en sona söyle o senin kozun olsun, mümkünse bir miktar harçlık vermelerini talep et masrafların için yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum.
  • Bikaç hafta çalışıp harçlık çıkartıp ayrılırsın çalışılmaz bu tür yerlerde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abboww

Bikaç hafta çalışıp harçlık çıkartıp ayrılırsın çalışılmaz bu tür yerlerde
    Bir kaç haftadan kastın 1 ay olmalı hocam.

• Aynen hocam baktın ciğerin solmaya bağrın delinmeye başını yemeye başlıyor vur masaya uzaklaş çalışılmaz öyle yerlerde uzun süre

• quote:

Orijinalden alıntı: abboww

Aynen hocam baktın ciğerin solmaya bağrın delinmeye başını yemeye başlıyor vur masaya uzaklaş çalışılmaz öyle yerlerde uzun süre
    Zaten ailemle konuştum bugün, onlarda duruma öyle bakıyor.
    Gece bekçisi ya da polis olmamı istiyorlar. O süreye kadar dişini sık para kas diyorlar.
  • Ya şı bekçi ol uzman çavuş olanlar işkembeden sallıyor,ne hafta sonları var ne resmi tatilleri var gecesi gündüzü yok. 3 Kuruş fazla alcak diye hayatı sömrülsün diyorsunuz.

• quote:

Zaten ailemle konuştum bugün, onlarda duruma öyle bakıyor.
    Gece bekçisi ya da polis olmamı istiyorlar. O süreye kadar dişini sık para kas diyorlar.

Alıntıları Göster
    :)
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Att ambuyu yapamıyor yapmıyor u biraz daha açar mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalış arkadaşım boş durma.İş hayatının kolay bir yanı yok zaten...
    Milletin lafıyla değil kendi aklınla iş yap...

• İnşallah Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: highflyeer

Att ambuyu yapamıyor yapmıyor u biraz daha açar mısınız?
    Yeni gördüm mesajinizi,
    Çocuk ok küçük basmiyor ambuya çekiniyor saturasyonlari 70 e film inince ben aldım. Bir de ent. Tüpü de kayıyor olabilir diğer lime de onu destekledim belki onun da etkisi olabilor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-21F9C8AD0

Ben sana en güzel yolu mesaj attım hocam. Gerisi sana kalmış.

Alıntıları Göster
    merhaba tavsiyenizi banada atarmısınız malesef arkadaşla aynı durumdayım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.