Şimdi Ara

Beyler A-101 işe girdim taktik verin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
9.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam güvenlik işini öneriyorum fakat güvenlik kartı alana kadar çile çeker para lazım öyle kolay değil.Ben bir sağlık raporu için 200 tl ödedim devlette özel güvenlik olur raporuydu oda.
  • Kurye işine nasıl bakıyorsunuz ?
    Şuradan aldığım parayla girsem motor ehliyetine, sonra kurye işi kovalasam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 14 Kasım 2019; 19:34:25 >
  • Kurye işi eğer istanbuldaydan çok zordur sistemin kölesi olma hocam.Sen 30 dk da paketi yetiştirmek için canını ortaya koyuyorsun.Adamlar sana veridkleri para 2400 gibi bişey canınla oynarsın.Trafik canavarlarla doludur onu hiç düşünme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İriKıyım

Kurye işi eğer istanbuldaydan çok zordur sistemin kölesi olma hocam.Sen 30 dk da paketi yetiştirmek için canını ortaya koyuyorsun.Adamlar sana veridkleri para 2400 gibi bişey canınla oynarsın.Trafik canavarlarla doludur onu hiç düşünme...
    Gerçi mahallede 2 arkadaş var, biri kolunu bir bacağını perte çıkarttı.
    Yahu iş bulunmuyor, insana kafayı yedirtiyor. Birde çıkıp diyorlar ya iş beğenmiyorsunuz diye, çıldırmamak elde değil.
    Başvuru yaptığım yerler oldu, dönüş olmadı ya da olduğu halde binlerce kişi başvurduğu için paso elendim.
    Kala kala A-101'e kaldık. Şimdi verilen tavsiyeler gerçekten güzel, hani güvenlik falan diyorsunuz. Onda bile iş kapmak mümkün mü ? merak edilir.
    Bazen düşünüyorum. Uzman Çavuş mu olsam ? Tamam aileden ayrı, sivil hayattan ayrı kalınıyor. Zaman zaman riskli görevlere girmek söz konusu oluyor. Fakat en azından 7.500 TL civarı maaş alınıyor. O kamuflajı para için giymek istemem, çünkü asker olmak gerçekten yüksek bir vazifedir. Fakat şartlar bazen buna zorluyor.

• HEH Hocam aynı kafadayız vallaha ya bende öyle düşündüm bir ara hatta günlerce.Git ol kazanırsan helal olsun.Güvenlik işi bulamazsın çok zor.Tanıdığın çevren olacak seni sokacak.Kartsız almıyorlar.Kart için bayağı para bayılcan kursa +6 ayda gelicek haberin olsun.
  • quote:

HEH Hocam aynı kafadayız vallaha ya bende öyle düşündüm bir ara hatta günlerce.Git ol kazanırsan helal olsun.Güvenlik işi bulamazsın çok zor.Tanıdığın çevren olacak seni sokacak.Kartsız almıyorlar.Kart için bayağı para bayılcan kursa +6 ayda gelicek haberin olsun.
    Tamam en ufak hatada Albayı, Yarbayı cartı curtu mobbing uygulayabiliyor. Hele birde kıdem olarak yeni başlayan bir Uzman Çavuşsan ey yavrum ey. Senden kıdemli Uzman Çavuş bile aynı muameleyi gösterebiliyor. Fakat işin ucunda maaşı iyi, birde bazı şeylerden uzak kalıyorsun. Hayat sana yalnız kalmayı öğretiyor. Askerlik böyledir, zaten normal bir askerlik yapan bile görmüştür.
  • Askerlik tam bizlik abiccim o zaman.
  • quote:

Askerlik tam bizlik abiccim o zaman.
    Kim ne derse desin. Ülkemizin yaşam şartları şans gülmediği sürece insanı yıpratıyor. Bu bazen nefrete bile sürükleyebiliyor.
    Bilmiyorum askerlik yaptınız mı ? tabi. Fakat Hakkari/Yüksekova-Dağlıca ve Van/Saray Hudut hattında askerlik yaptım. İnsanı her şeyden soyutluyor. O psikolojinin bozulması olayı gerçekten var. Fakat biraz düşündüğünde daha tetikte oluyorsun ve duygusuz oluyorsun ya da diğer bir tabirle kendini dehşet gözlemliyorsun. Birde o kış mevsiminde doğunun soğuğunda gece pijamayla dışarı çıkıp sigara ateşlediğimi ve çok derin düşüncelere daldığımı bilirim. Bu arada pijama olayı, tamamen oranın soğuğuna alışıyorsun. Dinlediğin bir müziğin 10 saniyelik kısmı bile çok farklı bir yere götürüyor. Selda Bağcan - Öyle bir yerdeyim ki dinleyerek iç çekişlerimi bilirim. Askerlik gerçekten farklı bir ruh halidir. Ben 12 yaptım bu arada ve 12 ay boyunca bir erkek olarak kadınları bile unutmuştum, cinsel fantezinin ortadan yok oluşunu siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 14 Kasım 2019; 19:57:15 >

• Hocam yaşım 19 askerlik yapmadımda dediklerinizden çok etkilendim.O psikoloji bozukluğu oluyor mu cidden ?
    vay be.
    Hocam ben hergün aşırı cengiz kurtoğlu ümit besen müslüm baba araya kaçan bazı sanatçılarda oluyor dinliyorum askerde dinlersem herlade tam kopar giderim :D
    Birde eğer uzman çavuş olamazsam askerde sözleşmeli er olmayı düşünüyorum onlarda çok kötü şartlar yaşıyormuş ama dayanıcaz.Sana kanım çok ısındı reis.
  • Patlak suların parasını neden elemanlar ödüyor ??

Bence a101 gibi yerde çalışanlar hiç özveriyle çalışmasın. Keyiflerine baksınlar, gelecek yok bu gibi iş yerlerinde.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Hocam işte sistemin kölesisinde ondan verdikleri maaşı nasıl geri alırız kafasındalar ?
    Adam sana yemek parası veriyor ama dışarı yemek yemeğe çıkamıyorsun her zaman evden getiremiyorsun illaki ordan alıyorsun.
    Ben 3 ay boyunca salam ekmek yedim ya sen ne diyorsun.

Bak olay şu ;
    5L sular gelir 1 palet içinde 40 tane vardır bir açarsın su akar bune arkadaş vs dersin sevkiyatçı bişey bilmez kalır bizim başımıza sayılı geliyor zaten.Bölge sorumlusu gelince 20 su patlamış aranızda bölüşüceksiniz pamuk eller cebe.Biz diyoruz vermek zorunda mıyız ? adamın dediği şu "bende zamanında bir maaşım kadar para vermişimdir şu markete" der ve susar.

HEM MAAŞ VEREYİM HEMDE PARA KESEYİM AÇIKLAMAM OLMASIN ELEMANLAR "IRGAT POWER" ON ZATEN.
  • quote:

Hocam yaşım 19 askerlik yapmadımda dediklerinizden çok etkilendim.O psikoloji bozukluğu oluyor mu cidden ?
    vay be.
    Hocam ben hergün aşırı cengiz kurtoğlu ümit besen müslüm baba araya kaçan bazı sanatçılarda oluyor dinliyorum askerde dinlersem herlade tam kopar giderim :D
    Birde eğer uzman çavuş olamazsam askerde sözleşmeli er olmayı düşünüyorum onlarda çok kötü şartlar yaşıyormuş ama dayanıcaz.Sana kanım çok ısındı reis.
    Hocam neler neler var.
    O Doğu soğuğunu Doğulu olan iyi bilir. Bizim başımızda öyle rütbeliler vardı ki, arkadaşlar iç kulede üşümüş bir gece biri aşağı inmiş (ısıtıcı bazen fayda etmiyor), diğer çocuk safın teki o da inmiş ve iç kule boş kalmış. Bir hurra yapıp bizi gece 2 de kışın ortasında bir uyandırdılar. Pijamalarla buz ve karın ortasında şınav çektik. Birde eldiven ve bere çıkart ! komutuyla yaptırdılar. Bir gün olaylı bir dönemde kiler aracı geldi ve araç içindeki elemana malları indirmekten inceleyemedik ve o gün zaten yorgunduk. Neyse komutan içtima düzenine alıp hepimize sordu ve bir çoğu bilemedi. Dışarı çıkartıp çıplak elle bize buzları küretti. İçeri girdik ellerimizi hareket ettiremedik. Ağlama noktasına geliyorsun fakat ağlayamıyorsun. İç kule demişken, bazen kaçamak yapıp iç kuleye çıkardım. Ki ayda yılda 1 türkü açıp dinleyen birisiyimdir. Bir açarlardı türküyü, o ziviri karanlık ve tipi eşliğinde sigaramızı yakar yok olurduk. Bu arada sigarayı gizli içerdik. Güvenlik açısından böyle yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 14 Kasım 2019; 20:16:17 >

• Kalıcı iş olarak neler düşünüyorsun peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen hakketten fena yapmışsın askerliği hocam.Faranjit grip vs olan olmadımı ya ? daha varsa anlat zevkle okurum
  • quote:

Sen hakketten fena yapmışsın askerliği hocam.Faranjit grip vs olan olmadımı ya ? daha varsa anlat zevkle okurum
    Ekim'in 15'i gibi Doğu'da askerliğim başladı. Sadece Acemi birliği olan Manisa 1. Komando Eğitim Tugayından kalma üst solunum yolu hastalığım vardı ki çılgınlar gibi öksürüyordum, hatta kaburgalarımı ağrıtmıştı. Hakkari'den Van'a geçiş yaparken 1 günlük boğaz ağrısı yaşadım. Onun dışında geçtiğimiz Nisan ayında 1 hafta bildiğin yatalak hasta oldum. Zaten Temmuz'da da askerliğim bitti. Bu arada Ekimin 20'si gibi kar başlamıştı. Nisan'ın ortalarına kadar yağdı. Zaten o mevsim geçiş döneminde hasta olmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 14 Kasım 2019; 20:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bağımlıdeğişken

Kalıcı iş olarak neler düşünüyorsun peki?
    Aslında hocam ben her işi yaparım. Yeter ki hakkımı alabileyim. Uygun çalışma saati, ona göre maaşım olsun, her işi yaparım. Fakat sömürülmeye gelemiyorum. Her işi yaparım dedim ve zaten başlangıçtan böyle uygun şartları sağlayan bir iş olsun onda ilerlerim. Bir şeyleri hızlı kavrayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 14 Kasım 2019; 20:30:25 >
  • 5-6 ay geçici olarak çalışılır.o da yaşın genç olduğu için.diğer türlü hayattan soğursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Budha oturuşuna son vermek her zaman iyidir daha iyi bir iş bulursan oraya gecersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AC85C2B5A

Bu mesaj silindi.
    Hocam sen burada çalıştın anlaşılan. Bu dediğin not etme olayını bir koz olarak elinde mi bulundurayım ?
    Ayrıca bu traş olayı ben sakalları komple mi kesmek zorundayım ? Çünkü evrakları verdiğim yerde çocuklar top sakal ve bıyık falan bırakmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.