Şimdi Ara

SİZE EN YAKIN KİTABI ALIN 79. SAYFASINDAKİ 3. CÜMLEYİ YAZIN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
1
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Holmes yaninda bu aletlerle gezintiue cikiyor, ama aksamlari sadece birkac onemsiz bitkiyle geri geliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artyom'un kalbi sıkışır gibi oldu.

• Kapüşonlu bluzunu çıkarıp beline bağladığından yüzünü ve saçlarını görebiliyordum.

• He secretly put the small but priceless piece of jewelry he had just stolen into the pocket of the beggar.
  • Kızıma bakarken krişnayı hatırladım. -Sarışın Vampir vol. 2-

• Bundan keyif alacağından kuşkum yok.
  • Eğer açıklama içi sayılıyorsa :"Mahkemede çok konuşma. Çok konuşursan çok saçmalarsın."

Normali ise: "Raporda hem benim hem de bankanın bilgisayarlarında suç oluşturacak herhangi bir unsur, internet sitesini benim hack ettiğime dair bir delile rastlanmadığına karar vermişti."
  • bir saat evvel duş almiştı ama elbiseleri çoktan terden sırîlsıklam olmustu.

• Finalize let us now consider a limiting case for very large values of t.
  • anlamıyorum.

-Ateşböceği
  • Mısırlı mızıkacı mırıl mırıl mırıldanarak mızrağını mızraklı mıymıntıya mıhladı.

• Batıdan gelerek yavaş yavaş ilerliyen IV Kolordu, Polonyalıların ters yönde bir yarma hareketi yapmalarını önleyecekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

bakislarini entreri ye cevirip "Sen ne dersin? kristal bir kule insa etmeyi planliyorum, crenshinibon un kristal bir sureti, tipki senin icindeyken drizzt dourden i yok ettigine benzer bir kule olacak" diye belirtti jarlaxe.

R.a salvatore
    kristalin hizmetkari

elımdekı serının 4. kıtabı sanırım :) Bende değişimler 2. kıtaptayım
  • msn has become popular bmessemvselvselşmvse
  • This says that the values of f(x) can be made arbitrarily large (larger than any given number M) by taking x close enough to a (within distance ∂ where ∂ depends on M, but not with x=a).
  • Sultan - Bir Kanuni Romanı

Vehimi'ye de bildirin ki Gritti ile daima irtibatta kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 31 Ekim 2012; 1:03:24 >
  • Ancak Darül Bedayi uzun ömürlü olmamıştır.

Türkiye'de Devletçi Gelenek ve Müzik-Şenol Durgun
  • İNCİL sayfa 79.

Bunları bir sepete koyup boğa ve iki koçla birlikte bana getir. (MISIR'DAN ÇIKIŞ 29:3 TCL02)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Burada "bir buçuk metre yüksekliğinde ve üç kişinin yan yana geçebileceği genişlikte" diyen düz rünlerin yanında ay harfleri de var."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 31 Ekim 2012; 1:09:02 >
  • "Esmolol etki süresi çok kısa olan görece kardiyoselektif bir beta blokördir,supraventriküler aritmilerin,sinüs taşikardisinin ya da hipertansiyonun, özellikle perioperatif dönemlerde görülenlerin kısa süreli tedavisinde intravenöz olarak kullanılır."

hayatın acı gerçekleri
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.