Şimdi Ara

Size zahmet bir tavsiyenizi alayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi ben size durumu anlatayım. Ben iphone 7 kullanıyorum. Mühendislik yaptığım için uzun süre ocaktayım ve şarj performansından memnun değilim. Bu cihazı değiştirmek istiyorum.

Plan şu: Kendi telefonumu satıyorum. ( Bu arada gerçekten çok temiz bir cihaz en ufak kusuru yok. Batarya sağlı da %95 ama işe başladıktan sonra bana yetmemeye başladı. 1yıl garantisi devam ediyor. İkinci el piyasasını bilen varsa da şu kadar eder derse sevinirim. ) Sonrasında gelen para ile android bir telefon alıyorum. İşte tam olarak bu noktada da sizler aşağıdaki kriterlere bakarak öneride bulunuyorsunuz 😊 İlgi gösteren arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.

*Batarya performansı 1 günü rahatlıkla çıkarmalı.

*Telefon tabak boyutunda olmamalı cebe sığmalı (İphone 7 den büyük olacak tabi ama kastetdiğim şeyi anladınız sanırım)

*Bir amiral gemisi performansı beklemesem de beni yormadan sinirlendirmeden seri şekilde çalışmalı.

*Arka kamera idare edecek seviyede olabilir ancak ön kamera zirve olmasa da ortalama üzerinde olmalı

*Seri ve tökezlemeden çalışan bir parmak izi okuyucu olmalı. (Yüz tanıma olda da olur olmasa da)

• Redmi Note 7 (1900 TL)modelini tercih edebilirsiniz.
    4000 mah batarya ve kamerası ile üzmeyecektir.

Ayrıca daha uygun fiyata General mobile GM9 Pro modeli de size yeterli olacaktır.

Gm9 Pro modeli dahi Iphone 8e yakın kamera performasnı sunmaktadır.
    İlgili makale:
    Mustafa'nın Teknoloji Günlüğüfacebook
    Mustafa'nın Teknoloji Günlüğü
    https://www.facebook.com/mustafaninteknolojigunlugu/posts/2602317969796955

• musti35 kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için çok teşekkür ederim 👍🏻
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.