Şimdi Ara

Sizi en çok etkileyen kitap?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi en çok etkileyen kitap nedir? Söyleyin ben de okuyayım, yeni ufuklara açılayım.

• Martin Eden

• Mitat Enç - Bitmeyen Gece (psikolojik sentezler çok güzel bayağı beğendim)

+

Arif Ergin - Tekvin (Polisiye + Tarih ile kendini 2 günde bitirtebilecek kadar sürükleyici, gayet güzel bir roman.)

• Necronomicon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap değilde Legend of galactic heroes isimli bir anime serisini çok beğenmiştim.

• lord of the rings

• Suç ve ceza.. kitap eskisi gibi okumuyorum. Daha çok sesli kitap radyo tiyatrosu. Ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Karikatür çizgi romanlara bakın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZ EN ÇOK ETKİLEYEN FİLMLER
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zengin Baba Yoksul Baba kitabını çocuklar ve gençler mutlaka okumalı bana göre. Daha ileriki yaşlarda okuduğunuzda geçen yıllarınıza üzülüyorsunuz.

• İki şehrin hikayesi ve büyük umutlar
  • Genç Werther in Acıları

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-299E3B5E7

Genç Werther in Acıları

Genç Wertherin Acıları güzel baya arkadaş süper öneri yapmış

Dostoyevski Kumarbaz

Anton Szandor Lavey Şeytanın Kitabı

Dostoyevski Yer Altından Notlar

• Ökkeş dolmuşçu

• quote:

Orijinalden alıntı: tugiacar

Zengin Baba Yoksul Baba kitabını çocuklar ve gençler mutlaka okumalı bana göre. Daha ileriki yaşlarda okuduğunuzda geçen yıllarınıza üzülüyorsunuz.

Kitap sayesinde para yapabildin mi yoksa hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir idam mahkumunun son günü hugo.

• Martin Eden.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Kitap sayesinde para yapabildin mi yoksa hocam

Alıntıları Göster

Benim şahsımın ne yaptığı çok önemli değil, ama ben geç keşfettim. Bu kitabı sadece para kazanmak için okumalı şeklinde algılanmamalı. Ben çocukken bana finans ile ilgili hiçbir şey öğretilmedi. Birçoğumuza da öğretilmedi şu anda da öğretilmiyor. Mesela bileşik faizi bile 5-6 sene önce bu kitabı okuyarak öğrenmiştim ki şu anda bunun ne olduğunu bilen yetişkin insan bile çok az. Finansa, paraya, yatırıma bakış açınızı değiştirebilecek bir kitap olduğu için tavsiye ettim. Ne kadar erken öğrenilirse ileride finansal özgürlüğün kazanılmasında o kadar fayda sağlar.

• Cin alinin topacı

• Huzur Sokağı ( Ülkemizdeki sağcı solcu zengin ve fakir halklarının işlendiği aşklarla ve kirli oyunlarla dolu bir çırpıda okuyacağınız sürükleyici roman )

• Huzur Sokağı ( Ülkemizdeki sağcı solcu zengin ve fakir halklarının işlendiği aşklarla ve kirli oyunlarla dolu bir çırpıda okuyacağınız sürükleyici roman )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.