uzun uzun yazmaya gerek yok.. bu ülkede insana değer verilmiyor ki ! ağaca verilsin !! tek düşünceleri ceplerini daha fazla doldurmaktır... bu böyle biline....
walla bencede... yeter ya öderken sıkıntı çekiyoruz. Satın alan Araplar kanımızı emecekler..
dün oturdum Türk Telekom peşkeşinin hesabını yaptım.
ADSL KARLARI ortlama 25 dolar x 5.000.000 abone = 125.000.000 (125 milyon) dolar
TELEFON KARLARI
ortalama 20 dolar x 10.000.000 abone = 200.000.000 (200 milyon) dolar.
Yani daha ekstra UYDU - AVEA vs karlarını saymıyorum bile arkadaşlar..
6.5 milyar YTL ye %55 ini satıyorsun..
adamlar AYDA SAbir TIK PARA 325 milyon dolar ceba atıyor...
yani 2 yılda verdikleri para ellerinde !!! sonrası ise Türkiye nin kalbi Adamların.!!
BU ülkede Telekom un TEKELİ kırılmadıkça biz daha 5-10 ytl indirim için kendimizi yırtarız.
Kesinlikle Türk Telekom Ana dağıtıcı olmamalı !
Sonuçta TT Smile * Koçnet - TürkAdls vs ye portu satacak adamlarda bize satacak haliyle fiyatlar inmeyecek Fiyat TT'un keyfine kalacak. Cem Yılmaz yılda 10 milyon dolar yerine 20 m $ isterse 2 ytl bize geçirip bu parayı çıkartacak.. gibi.
kısaca bu ülkede hiçbir yasa kanun Halkı memnun etcek şekilde olmaz.
Bende aynı işlemi yaptım. Şuanda kağıt fatura gelsin seçeneği aktif.
Ayrıca çalışanlarıda azaltcaklar bir kağıt davasına bir sürü insana ihtiyaç duyuyolar
geleceğin düzeni e-fatura arkadaşlar. telekom geç bile kaldı.
sığ düşündüğünüzü düşünüyor, tekrar düşünmenizi rica ediyorum.
içim acıyor, gelen faturaların hiç açılmadan bile çöpe-sobaya atılışını gördükçe... e-fatura insancıl bir harekettir. telekom zaten yapacağını yapmış, yüküyle götürmüştür. boşverelim TT'yi, çevremizi korumaya çalışalım bence şahsen, mümkün olan tüm fatura ve KK ekstrelerimi elektronik olarak gelmesini talep ediyorum.
Türk Telekom (ne kadar Türk olduğu tartışılr) sözümona yurdumun ağaçlarını düşünüyorsa bizden aldığı sabit ücretin bir kısmıyla orman(hatta ormanlar) oluştursun bizde Türk Telekomun samimi olduğuna inanalım.senede vergiler hariç 2 milyar dolar net kar yapan bir kuruluş istese Türkiyenin 4 tarafını ormanlarla donatır.Sonuna kadar kağıt faturaya devam TEMA'ya bağış yapıcam. TTnin cebine girecek para tema nın cebine girsin.Bu arada bu kadar çevreci bir kitle bulmuşken ;
Seka işletmeleri kapandıgından beri herhangi bir kagıt üretimimiz yoktur. Az bir oranda karton vs uretimi vardır. Gelen kagıtlar yurtdısından gelmektedir. Orada da bizim gibi değil endustriyel ormanlar dikmektedirler. Adamlar bugday hasadı gibi agac hasadı yapıyorlar.
ttnete verilecek en güzel pretesto (eğer bölgenizde varsa) benim yaptığım gibi uydunete geçmektir. gerisi hikaye gidin araştırın 30 ocak 2009 a kadar süre var çıkan çıksın ttnet ten görsünler günlerini
telekom e-faturaya geçenlere 10 dakika konuşma veriyomuş, kesin 1-2 aydır ha bide bu 10 dakikayı 100 kontörden düşme ihtimalide var..
UP
Arkadaşlar tt den hıncınızı yada öcünüzü yada her ne ise onu başka yollarla almaya çalışın...
Sadece tt den gelen faturaları değil kredi kartlarından ve cep telefonlarından gelen kağıt faturalarıda iptal edip ağaçlarımızı koruyalım...
kağıt fatura ile telekom ne kadar zarara uğrayacak
lütfen mantıklı düşünelim...
birde sitede 100.000 ağaç dikilecek demiş ben bu olaydan önce aslında ne yalan söyleyim antalyaya giderken telekom ağaçlandırması mı nedir öyle bir şey görmüştüm tabela vardı.. belkide adamlar gerçekten ağaç dikecek ama bu telekom oldfuğunu için 2565 kere düşünmek gerekli.. 2007 ocakta fiber optik bağlantıya geçilecekti vdsl ler gelecekti sonra 2008 ocağa kaydı ve sessiz kalan telekom 2009 a girdik hala ses yok... her ay hiç sektirmeden para almayı biliyolar ama dünyanın en kötü internetini hala biz kullanıyoruz..japonlar dalga geçer gibi 100 gbitlik bağlantı bulduklarını söylyolar bizde burda 3 yıldır acaba 32 mbitlik bağlantıya geçer miyiz diye kara kara düşünüyoruz.. arada fark tabi biri sömürgen biri çalışkan
Arkadaşlar ufak hesaplar peşinde olup da resmin bütününü görmüyorsunuz.
Yollanan her fatura daha fazla kaynak tüketimi, daha fazla iş yükü demek.
İşin komik kısmı ise böyle polemiklerin dijital çağ dediğimiz işlerimizi elektronik ortamda ve kolayca yapabildiğimiz bir dönemde yapılıyor olması
Telekom'a 3-5 kuruş daha fazla maliyet çıkartacam, bundan benim karım ne olacak gibi şeylerle bi yerlere varılamaz.
Madem ki bu kadar nefret ediyorsun iptal ettir adsl'ni, 3 kuruş değil 50 lira zarara uğratırsın adamları.
Öncelikle artık insanları paranoyak derecesine getiren ve fahiş fiyatlarını inatla devam ettiren Türk Telekom'u, sonrasında böyle ufak hesapların peşinde olan ve cahilce davranan kullanıcıları kınıyorum.
Böyle bir kampanyaya da kesinlikle destek vermiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: omegama fatura türk telekom'a değil kesilecek ağaçlar yoluyla ülkemize çıkar,pireye kızıp yorgan yakmamak gerek.
Meraklanmayin, kesilen agaclarda ithaldir..
quote:
Orjinalden alıntı: antidote01 Arkadaşlar ufak hesaplar peşinde olup da resmin bütününü görmüyorsunuz. Yollanan her fatura daha fazla kaynak tüketimi, daha fazla iş yükü demek. İşin komik kısmı ise böyle polemiklerin dijital çağ dediğimiz işlerimizi elektronik ortamda ve kolayca yapabildiğimiz bir dönemde yapılıyor olması Telekom'a 3-5 kuruş daha fazla maliyet çıkartacam, bundan benim karım ne olacak gibi şeylerle bi yerlere varılamaz. Madem ki bu kadar nefret ediyorsun iptal ettir adsl'ni, 3 kuruş değil 50 lira zarara uğratırsın adamları. Öncelikle artık insanları paranoyak derecesine getiren ve fahiş fiyatlarını inatla devam ettiren Türk Telekom'u, sonrasında böyle ufak hesapların peşinde olan ve cahilce davranan kullanıcıları kınıyorum. Böyle bir kampanyaya da kesinlikle destek vermiyorum.
Benim büyük babam, büyük annem 70 ya$larinin üzerlerindeler ve herhangi bir dijital olayla ilişkileri yok. Sence benimkiler gibi yaşlı insanlar bu faturalari takip edebilecek mail adresine ve bilgisayar bilgisine sahip olmak zorundalar mı? Veyahut bu faturalar bana kagıt olarak gelmezse bunları muhasebeme iletmek için ben ayrıca çıktı almak, kağıt kullanmak ve mürekkep harcamak zorundayım. Bunu milyonlarca şirket için bir düşün. Onun cebinden çıkan senin cebinden çıkmaya başlayacak ve hizmet veren olduğu icin bu bilgilendirmeyi kendisi yapmak zorunda.
Saygılar
bende 2side işaretli hem e-posta hem kağıt fatura beter olsunlar her şekilde..
Sevgili arkadaşlar bir yanlışı düzeltmek istiyorum her nekadar Türk Telekomu kağıt üzerinde araplar satın almış gibi gözükse bile aslında arkasında her hinlikte olduğu gibi ingilizler var .
" Telekom ihalesini, Saudi Oger adlı bir Arap şirketinin almasının ardından, bu şirketin arkasında İngiliz Gizli servisi MI-6'nın olduğu konuşuluyor. Haftalık olarak yayınlanan Aydınlık Dergisi�ne göre, şirketin kurucusu Lübnan eski Başbakanı Refik Hariri'nin Ortadoğu'da İngilizlere en yakın isimlerden biri olduğu ve şirketin mali kaynağını Araplar sağlarken, teknik elemanlar, danışmanlar ve üst düzey yöneticilerin büyük çoğunluğunun İngiliz olduğu belirtiliyor. Üst Düzey Yöneticiler İngiliz Saudi Oger şirketi Suudi Arabistan'da kuruldu ama Arap dünyasında her zaman İngilizlere en yakın şirket olarak tanındı. Saudi Oger, mali kaynağı sağlarken şirketin teknik işlerini İngilizler yürütüyor. Üst düzey yöneticilerinin büyük kısmı İngiliz olan Saudi Oger şirketi Ortadoğu'da televizyon kanalları ve radyo istasyonları sayesinde büyük bir propaganda ağı oluşturmuş durumda. Oger Şirketi'nin telekomünikasyon konusundaki danışman şirketi ise British Telecom. Ancak Oger'in danışman kadro olarak gösterdiği kişiler İngiliz gizli servisi MI-6'nın ya doğrudan elemanı ya da MI-6'ya çok yakın. Oger'in danışman olarak gösterdiği kişiler British Telecom'a bağlı British Teleconsult International'ın üst düzey müdürleri. Bazıları ise Oger şirketinde önemli görevler alıyor. Örneğin Oger adına Telekom ihalesine Genel Müdür sıfatıyla katılan Dr. Paul Doany, Britisih Teleconsult İnternational'in İdari Müdürü. İngiliz şirketin, özellikle strateji ve planlama bölümü ile Bilgi Teknolojileri bölümü yöneticilerinin İngiliz gizli servisiyle yakın ilişkide olduğu belirtiliyor. İşte Oger şirketinin danışman olarak tanıttığı Britisih Telecom'un önemli yöneticileri: 1) Dr. Paul Doany: İdare Müdürü 2) Dr. Mabelle Sonnenschein: Strateji ve Planlama Şefi 3) Joe Jinah Haj Ali (Pakistan asıllı İngiliz): Proje Müdürü 4) Fred Coetzer: Operasyon Şefi 5) Mike Hughes: IT (Information Technologie) Müdürü 6) Paul Medlin: Müşteri Hizmetleri Müdürü 7) Martin Chambers: Lojistik Destek Ofisi Müdürü Oger İsrail İle de Bağlantılı Lübnan asıllı Suudi sermayeli şirketin İsrail'le de bağlantıları olduğu belirtiliyor. İddialara göre Lübnan Hizbullah'ı için birinci dereceden tehdit kapsamında yer alan Hariri ailesinin Saudi Oger şirketi, Ortadoğu'da kurduğu iletişim ağının, İsrail tarafından rahatça dinlenmesini sağlıyor. Şirketin plan ve strateji müdürlüğünde çalışan üç üst düzey müdür yardımcısının Yahudi olduğu belirtiliyor. İsimleri sır gibi saklanan bu kişiler şirketin genel müdürlükten sonra en değerli birimi olarak gösterilen plan ve strateji müdürlüğünde önemli yerler tutuyor. Ayrıca Ortadoğu'da bilinen bir gerçeğe göre Arap ülkelerinde MOSSAD'a Bilgi akışını sağlayan en önemli istihbarat birimi İngiliz dış istihbarat servisi MI-6. Üstelik Telekom'u alan Lübnan şirketinin bir ortağı da İtalya Başbakanı Berlusconi'nin önemli ölçüde etkin olduğu Telecom İtalia! Berlusconi ailesi ve İtalyan mafyasının Ortadoğu bölgesinde en önemli ilişkilerini yahudilerle kurduğu da bilinen başka bir gerçek. Telekom�un Satışına Karşı Çıkanlara Sermaye Medyasından Saldırı Stratejik önemde olduğu için Telekom�un satılması ile Türkiye�deki tüm kamu ve özel haberleşmenin yabancılar tarafından dinlenebilir duruma gelmesi ve yüzde 55 blok satışın taksitler ile ödenecek olması ile kamunun uğrayacağı maddi zararı göstererek bu özelleştirmeye karşı çıkanlara sermaye medyasının hakaret düzeyine varacak düzeyler ile saldırması üzerine pervasız özelleştirmelere ve neoliberalizmin saldırılarına karşı çıkan aydınlar da seslerini yükseltiyorlar. Cumhuriyet Gazetesi�nde 13 temmuz günü yazısında Korkut Boratav, Mümtaz Soysal�a hakarete varan saldırılar üzerine şöyle yazıyor; �Neoliberalizmin saldırgan partizanları talep ediyorlar: �Bize karşı çıkanlar susturulmalı, yargılanmalı, cezalandırılmalıdır.� Hangi suçlarla? Hukuk normlarına uyum aramak abestir. �Düzenin yüce çıkarlarını ihlal� suçlaması yeterlidir. Kastedilen, �uluslararası sermayenin ve kapkaççı yerel burjuvazinin özel çıkarları� dır. Böylece �devletin yüce çıkarları� savunucuları ile birleşiyorlar. Bu iki söylem arasındaki paralellik Türkiye�deki neoliberalizmin özünde faşizmi barındırdığını göstermiyor mu?� Kaynaklar: www.aydinlik.com.tr Korkut Boratav, �Telekom İhalesi Üzerine çeşitlemeler, Cumhuriyet Gazetesi, 13 Temmuz 2005 Telekom ihalesini, Saudi Oger adlı bir Arap şirketinin almasının ardından, bu şirketin arkasında İngiliz Gizli servisi MI-6'nın olduğu konuşuluyor. Haftalık olarak yayınlanan Aydınlık Dergisi�ne göre, şirketin kurucusu Lübnan eski Başbakanı Refik Hariri'nin Ortadoğu'da İngilizlere en yakın isimlerden biri olduğu ve şirketin mali kaynağını Araplar sağlarken, teknik elemanlar, danışmanlar ve üst düzey yöneticilerin büyük çoğunluğunun İngiliz olduğu belirtiliyor. Üst Düzey Yöneticiler İngiliz Saudi Oger şirketi Suudi Arabistan'da kuruldu ama Arap dünyasında her zaman İngilizlere en yakın şirket olarak tanındı. Saudi Oger, mali kaynağı sağlarken şirketin teknik işlerini İngilizler yürütüyor. Üst düzey yöneticilerinin büyük kısmı İngiliz olan Saudi Oger şirketi Ortadoğu'da televizyon kanalları ve radyo istasyonları sayesinde büyük bir propaganda ağı oluşturmuş durumda. Oger Şirketi'nin telekomünikasyon konusundaki danışman şirketi ise British Telecom. Ancak Oger'in danışman kadro olarak gösterdiği kişiler İngiliz gizli servisi MI-6'nın ya doğrudan elemanı ya da MI-6'ya çok yakın. Oger'in danışman olarak gösterdiği kişiler British Telecom'a bağlı British Teleconsult International'ın üst düzey müdürleri. Bazıları ise Oger şirketinde önemli görevler alıyor. Örneğin Oger adına Telekom ihalesine Genel Müdür sıfatıyla katılan Dr. Paul Doany, Britisih Teleconsult İnternational'in İdari Müdürü. İngiliz şirketin, özellikle strateji ve planlama bölümü ile Bilgi Teknolojileri bölümü yöneticilerinin İngiliz gizli servisiyle yakın ilişkide olduğu belirtiliyor. İşte Oger şirketinin danışman olarak tanıttığı Britisih Telecom'un önemli yöneticileri: 1) Dr. Paul Doany: İdare Müdürü 2) Dr. Mabelle Sonnenschein: Strateji ve Planlama Şefi 3) Joe Jinah Haj Ali (Pakistan asıllı İngiliz): Proje Müdürü 4) Fred Coetzer: Operasyon Şefi 5) Mike Hughes: IT (Information Technologie) Müdürü 6) Paul Medlin: Müşteri Hizmetleri Müdürü 7) Martin Chambers: Lojistik Destek Ofisi Müdürü Oger İsrail İle de Bağlantılı Lübnan asıllı Suudi sermayeli şirketin İsrail'le de bağlantıları olduğu belirtiliyor. İddialara göre Lübnan Hizbullah'ı için birinci dereceden tehdit kapsamında yer alan Hariri ailesinin Saudi Oger şirketi, Ortadoğu'da kurduğu iletişim ağının, İsrail tarafından rahatça dinlenmesini sağlıyor. Şirketin plan ve strateji müdürlüğünde çalışan üç üst düzey müdür yardımcısının Yahudi olduğu belirtiliyor. İsimleri sır gibi saklanan bu kişiler şirketin genel müdürlükten sonra en değerli birimi olarak gösterilen plan ve strateji müdürlüğünde önemli yerler tutuyor. Ayrıca Ortadoğu'da bilinen bir gerçeğe göre Arap ülkelerinde MOSSAD'a Bilgi akışını sağlayan en önemli istihbarat birimi İngiliz dış istihbarat servisi MI-6. Üstelik Telekom'u alan Lübnan şirketinin bir ortağı da İtalya Başbakanı Berlusconi'nin önemli ölçüde etkin olduğu Telecom İtalia! Berlusconi ailesi ve İtalyan mafyasının Ortadoğu bölgesinde en önemli ilişkilerini yahudilerle kurduğu da bilinen başka bir gerçek. Telekom�un Satışına Karşı Çıkanlara Sermaye Medyasından Saldırı Stratejik önemde olduğu için Telekom�un satılması ile Türkiye�deki tüm kamu ve özel haberleşmenin yabancılar tarafından dinlenebilir duruma gelmesi ve yüzde 55 blok satışın taksitler ile ödenecek olması ile kamunun uğrayacağı maddi zararı göstererek bu özelleştirmeye karşı çıkanlara sermaye medyasının hakaret düzeyine varacak düzeyler ile saldırması üzerine pervasız özelleştirmelere ve neoliberalizmin saldırılarına karşı çıkan aydınlar da seslerini yükseltiyorlar. Cumhuriyet Gazetesi�nde 13 temmuz günü yazısında Korkut Boratav, Mümtaz Soysal�a hakarete varan saldırılar üzerine şöyle yazıyor; �Neoliberalizmin saldırgan partizanları talep ediyorlar: �Bize karşı çıkanlar susturulmalı, yargılanmalı, cezalandırılmalıdır.� Hangi suçlarla? Hukuk normlarına uyum aramak abestir. �Düzenin yüce çıkarlarını ihlal� suçlaması yeterlidir. Kastedilen, �uluslararası sermayenin ve kapkaççı yerel burjuvazinin özel çıkarları� dır. Böylece �devletin yüce çıkarları� savunucuları ile birleşiyorlar. Bu iki söylem arasındaki paralellik Türkiye�deki neoliberalizmin özünde faşizmi barındırdığını göstermiyor mu?" � Kaynaklar: www.aydinlik.com.tr
ne insanlar var ya.
arkadaşlar telekomun indirim yapması için illa ki bir yerlerden kazancı olmasına gerek yok yapmayın.e-fatura ya geçtin tamam ödülü kazandın al sana İNDİRİM böle mantık mı olur müşterisini düşünen şirket zaten memnun ederr ama telekom müşteriyi oymakla meşkul şu sıralar.Nerden bir açık yakalasam tongoya düşürsem diye aranıyor! zaten şu 2 senelik tahahhüt keşmekeşiyle milletin canına okudu.Telekom indirim yapıcaksa benden bir adım beklemesin kendi yapsın o zaman anlayayım tüketici dostu olduğunu !!!
İnadına adresime fatura istedim Herkesin de bunu yapmasını sağlıyorum.Yok öle arapları durduk yere bir kat daha zengin etmek !!!