Şimdi Ara

Sizin aracınız 100 KM de kaç litre yakıyor ?? (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
29
Favori
264.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.5 dci 90hp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suzuki vitara

Karma tuketimim suan kis sartlarinda 7.1 7.2 civari

Sehirler arasi 5 lt 5.5 lt arasi

Atarli arac kullanmam.sehirler arasi 90-130km

90. A sabitlesem az biraz daha yakabilir

lokasyon Kucuk ve soguk bir sehir.duz sayilir

Bu tarz bi arac icin bence cok iyi.dizel aklimin ucundab bile gecmiyor.lpg ye cok uyumlu.1.6 atmosferik ama lpg de takmayacahim

Senede 15 bin km

•  Sizin aracınız 100 KM de kaç litre yakıyor ??

1.4 TSI DSG 160 HP Kaplumbağa

Ortalama hız 20-25 km

• Bmw 118i 2014 model.

İstanbul şehiriçi: 11-12 litre cıvarı yakıyor.

Şehirlerarası: 7 litre yakıyor (otoyolda 150-180 kmh cıvarlarındaki sürüşlerde)

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam memnun musunuz araçtan?

• 2013 1.6 dizel cmax aracım ş.içi 6.4 lt yakıyor.
  • 2008 A5 1.8 tfsi Coupe aracım.. Şehir içi 10-14 arası ama normal kullanımda 11,5 tan aşağısı zor trafikte..

Uzun tol deneyimim fazla olmadı İstanbul-Edirne arası kısa süreli 200+ hızlar onun dısında 130-140 arası gidiş 8.3 litre..

• Son sattığım araç Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 hp DSG;

20-25 km/h ortalama hız ile 9 lt/100 km
    45-50 km/h ortalama hız ile 6.5 lt/100 km yakıyordu.

Küçülmeye gidip Citroen C4 1.6 e-HDI MCP aldım. Tüketim 30 km/h ortalama hız ile birlikte 5.3 litre. Senede 5-6 defa uzun yol yaptığımdan ileride karma tüketim daha da düşecektir diye umuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Nasıl hocam memnun musunuz araçtan?

F/p araci hocam.artilarida var eksileride.ama fiyatiyla mukayese ederseniz su sartlarda muazzam bir araba.ben glx modelini aldim

Artilari

-klasik bir japon.yol tutusu ve frenlemesi guven veriyor

-yakit dedigim gibi.karma 7.2.cogu dizelde bunu yakiyor.iyi dediginin 1.2 litre kari icin dunya fark odemeye degemz

-glx inde,cift kademe sanroof,multimedya,geri gorus,park sens,cruse control,isitmali koltuklar,katlanabilir ayna,acil fren sistemi ne ararsan var

-dis gorunusu guzel.suv havasi var.yerden yuksek hb diil

-1.6 atmosferik tork konvertur tam otomatik.yani sorunsuz.bu isler sans isi ama.birde ustune japon.alayim 5 sene yag su koyup devam diye aldim

Eksileri

-klasik japon dedim ya.hah iste.ic plastik :)

-klasik atmosferik.eski armosferiklerden iyi.ama yokuslarda bir turbo bir dizel performasi bekleme

-bagaj 357 lt.bana yeterli ama dibini goremedigin bagajlardan diil

-az daha kasli iri olsaymis iyiymis.ama bana yeterli.mokkadan jukeden buyuk.ama crv den qq den bi tik ufak

Param olsa bende yeni 3008 crv vb alirim.ama bu butceye ihtiyaclarimi ziyadesi ile karsiliyor.kimsenin arabasini kotuleme pesinde degilim.bu is ihtiyac butce meselesi ama.2017 full i20 ler 84 bin olmus.bin iki bin fazla verip 2016 bu arabaya verilir.suv biniyorum dersin

Ayni butceye suv bi qq sky pack alinailiyor.begendigim bi arac yalan yok.yakitida iyi ayni benimki gibi.cvt kolay ariza vermez ama verirse ocak yikar ve kronik bi arizasi yok ama turbo patlarsa diye korktum tipide hosuma gitti bunu aldim

• Bmw x3 2.0d xdrive 177 hp otomatik.

Ortalama hız 30 km/s, yakıt tüketimi 7,2 lt/100 km.

Düz şehir ve sakin sürüş, 18 C hava sıcaklığı.

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam yazdıkların için.babama bakıyoruz da dediğiniz gibi plastik göze batıyor.bir de yıl olacak 2018 iç dizayn olarak çok geri kalmış geldi bana.

• 2016 c200d rutin akan trafikte 80-90 km arasi 6 litre sıkışık trafikte 7-7 bucuk litre arasi az spor modda 9 litre

2008 kia sorento dur kalk akan trafik fark etmiyor km de 60-65 kurus arasi yakiyor uzun yolda bile bir arabanin 100 km ortalama ile 48 kurus olur mu demeyin oluyor ?

2012 a5 2.0 tdi 90-100 km ortalama ile 6.5-7 litre arasi anlik ortalama trafikte kalinca da 7.5-8 litre ortalama anlik

• 4 gün önce sıfır km.aldığım Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 4X4 Elite Plus

Bayiden çıkıp akan trafikte Edremit ten Akçay a eve geldiğimde ekranda yazan değer 7.4

Kılavuzda 'ilk 1000km zorlamadan 2000-4000 dd arasında ve değişen hızlarda kullanın' ibaresini okuduktan sonra her başlangıç - bitiş arası 10 ila 13 litre arası, ilk kullanımdan itibarenki ortalama 9.2 litre.

• Bu ara havalarda sogudu iyice artti. 7 lt mazot yakiyor.
    Dun sabah baktim 7.3 gosteriyordu. Gerci biraz sikistirmistim bu ara. Ancak sadece sabah trafigi ve aksam is donusu trafigine giriyorum ustelik motor isinmadan. 8 + 8 km yol. Ortalama hiz 18 civari. 1.3 90 hp multijet punto.

Geceleyin Uzuna cikinca 3.7 ye kadar dusuruyorum. Cukurambardan optimum arasi.

Araba mi normal degil benmi degilim anlamadim. Tuketimin arasi yok. Ya en dip ya en yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 4 Aralık 2017; 0:33:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Sizin aracınız 100 KM de kaç litre yakıyor ??

3 lt yakıyor
    Corolla 1.4 mm dizel

ortalama hız ve ortalama yakıtıda görmek isteriz

• Ankara trafiğinde kullanıyorum. Yeri geliyor yarım saat dur kalk trafikten çıkamıyorum yeri geliyor 6.vites 1500 devir sabit 10 20km gidiyorum yani her türlü koşul var. Normal kullanıcı nasıl kullanırsa öyle bir kullanımım var. Ortalama hızım 27. Aracım chevrolet cruze 1.6 benzinli, lpg yok ve otomatik vites. Yeri geliyor dip gaz son devir gidiyorum yeri geliyor 2000 devirde vites attırtıyorum. Yakıtım tam 100km/10.0LT, ne 0.1 eksik ne 0.1 az. Atmosferik bu ağırlıkta otomatik bir araç için çok normal yaktığını düşünüyorum.
  • 92 model toros sehir dışı çıkmadım şehir içi hesaplarıma göre 11 litre yakıyor lpg
  • Aracım 2007 Getz 1.4 DOHC benzin-LPG li
    Ankara içi günlük 35 km yol yapıyorum, yarısı dur kalk trafiği.
    Şehir içi tüketim 10-11 arası lt / 100km
    Şehir dışı 100-140 arası hıza bağlı olarak 8-9 arası lt / 100km
  • 2015 Corsa 1.4 otomatik İstanbul şehiriçi 7.5-8 lt civarı sehirdışı denemedim.

• Aracım elantra,sakin kullanırım,şehiriçi ort.5,7 lt civarı yakıyor.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.