Şimdi Ara

Sizin önereceğiniz ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung 23" led monitor elde vardı.asus P7P55D-E PRO anakart , i5 750 işlemci , 4 gb ram , 700W psu olan kasa yapısına sahip ordan burdan toplama bir pc yaptık. ekran kartı gtx 560 tı düşündük fakat ati de olur. sizin önereceğiniz varmıdır.3 4 sene idare etsin. oyunlarda ,1080p filmlerde sorun çıkartmasın.ziyadesiyle mutlu etsin bizi.Bekle derseniz de bekleriz sorun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hurik

samsung 23" led monitor elde vardı.asus P7P55D-E PRO anakart , i5 750 işlemci , 4 gb ram , 700W psu olan kasa yapısına sahip ordan burdan toplama bir pc yaptık. ekran kartı gtx 560 tı düşündük fakat ati de olur. sizin önereceğiniz varmıdır.3 4 sene idare etsin. oyunlarda ,1080p filmlerde sorun çıkartmasın.ziyadesiyle mutlu etsin bizi.Bekle derseniz de bekleriz sorun değil.

Bütçeniz Varsa Ati Radeon HD 6950 Hocam :)

• hocam eyvallah , güzel kartlar önermişsiniz. topladık bir sistem alıcaz iyisinden bir kart.
    aklımızdan geçmedi değil ama insan yinede soralım ,onaylatalım diyor işte.
    şu teknolojiye verilen parayı biriktirmiş olsaydım ufak çaplı yatırım yapmış olurdum yada 96 model opel vectra arabam olurdu.
    yeniden yapım aşamasında savur paraları leylaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurik -- 26 Nisan 2011; 10:36:32 >
  • HD6950 ya da GTX560Tİ güzel seçim olur. Hangisini daha ucuza bulabiliyorsanız alın derim.
  • hocam bu modellerden almaya karar verdik de hangi marka tercih edilmeli acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam bu modellerden almaya karar verdik de hangi marka tercih edilmeli acaba?

Ben Size Sapphire Öneririm Hocam ;

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-21188-00-40r-hd6950-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=51214
  • ekran kartı tercihimizi 2 ye 1 oy ile nvidia yönünde belirledik. 1 oy benim ki ati yönünde olmasına ve pc benim için toplanıyor olmasına rağmen diğer 2 arkadaş nvidia yönünde tercih kullandı. teşekkürler..
  • HD 6950 2 GB'lık versiyonlarından
  • HD 6950 2 GB
  • quote:

ekran kartı tercihimizi 2 ye 1 oy ile nvidia yönünde belirledik. 1 oy benim ki ati yönünde olmasına ve pc benim için toplanıyor olmasına rağmen diğer 2 arkadaş nvidia yönünde tercih kullandı. teşekkürler..

nasıl yani aletin parasını sen vermiyor musun? Ortak mı alıyorsunuz bilgisayarı? Bilgisayar alımında oylama yapıldığınıda ilk defa görüyorum. Ben oylama yapsaydım hala 8600 GTS ile oyun oynamaya devam ediyor olurdum
  • hocam biz 3 kanka yada dost diyelimde daha içten olsun :P yediği içtiği ayrı gitmeyen yani bildiğin arkadaşlıktan bayağı bir ileri...çoluk çocuğa da karıştık ama hala böyle...

quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

quote:

ekran kartı tercihimizi 2 ye 1 oy ile nvidia yönünde belirledik. 1 oy benim ki ati yönünde olmasına ve pc benim için toplanıyor olmasına rağmen diğer 2 arkadaş nvidia yönünde tercih kullandı. teşekkürler..

nasıl yani aletin parasını sen vermiyor musun? Ortak mı alıyorsunuz bilgisayarı? Bilgisayar alımında oylama yapıldığınıda ilk defa görüyorum. Ben oylama yapsaydım hala 8600 GTS ile oyun oynamaya devam ediyor olurdum

• Yapabileceğin en güzel tercih Nvidia 9600GT
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel.03

Yapabileceğin en güzel tercih Nvidia 9600GT

oldu ozaman bız kalkalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

quote:

oldu ozaman bız kalkalım

Siz anca insanın başına masraf çıkartın İşini görücek bişey çokta kötü sayılmaz.

• arkadas 3 4 sene idare edıcek bır kart ıstemıs kı sıstemıde ortalamanın ustunde 9600gt bu sıstemde cerez kalır malesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

quote:

oldu ozaman bız kalkalım

Siz anca insanın başına masraf çıkartın İşini görücek bişey çokta kötü sayılmaz.

bu 9600 gt ekran karti ile de kesin 3-4 sene tum oyunlarda idare eder :)

sana tavsiyem 560 ti asus veya msi, cok rahat overclocklarsin, 1920x1080 p uzerinde cozunurluge gececeginide dusunmuyorum, onun icin bu kart iyidir.
    6950 2gb versiyonunu dadusunebilirsin, ozellikle yuksek cozunurluklerde daha iyi performans saglar. ama 1920x1080 den yuksek olmali. ayrica bu kartin daha kisa oldugunu hatirliyorum. 560 ti yani.

• GIGABYTE GTX560 Ti O.C. GDDR5 1GN 256Bit GeForce DX11 Ekran Kartı
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n560oc-1gi-gtx560-ti-o.c.-gddr5-1gn-256bit-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52816

ASUS ENGTX560Ti DCII TOP/2DI/1GD, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, GDDR5, 256 bit, 900/4200
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7171

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.