Şimdi Ara

Sizin tavsiyeniz nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

E?ime dogum günü hediyesi alacagim. 1200-1300 TL civarinda telefon bakiyorum. Yaptigim arastirmalar sonunda asagidaki 4 telefon arasinda kaldim. Sizce hangisini almaliyim? Bunlari bosver su modeli al diye tavsiyelerinizi de bekliyorum.

1-General Mobile GM 5 Plus
    2-LG G4
    3-LG G3
    4-Sony Xperia C4

Çok tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mya1903 -- 20 Nisan 2016; 19:02:20 >

• Asus zenfone 2 32 gb
    Huawe g8
    Düşünebilirsiniz.
    Gösterdiğiniz telefonlarda ise ilk sıraya c4 ikinci sıraya GM5 plus olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Widget55 -- 20 Nisan 2016; 20:28:05 >
  • Ben olsam sıralamayı şu şekilde yapardım
    1)lg g4(bootloop ve ghost screen sorunlarının olduğu söyleniyor ama çoğunluk memnun ve harika bir f/p telefonu)
    2)sony xperia c4(bu da güzel bir f/p telefonu)
    3)gmd 5 plus(c4 ten daha iyi özelliklere sahip ama marka farkı olduğu için 3.sırada

Lg g3 pek önermiyorum 2k ekran bataryayı içiyor adeta + çok ısınıyor
  • Peki Alper hocam,

LG G4 mü almalıyım, 300 TL daha çıkarak ithalatçı garantili samsung note 4 mü almalıyım. Ama daha fazla çıkamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Widget55

Asus zenfone 2 32 gb
    Huawe g8
    Düşünebilirsiniz.
    Gösterdiğiniz telefonlarda ise ilk sıraya c4 ikinci sıraya GM5 plus olabilir.

Teşekkür ederim, hocam.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mya1903 -- 20 Nisan 2016; 23:01:58 >
  • mya1903 M kullanıcısına yanıt
    Note 4 te gayet iyi bir cihaz, kalemini aktif bir şekilde kullanacaksanız note 4 olabilir, telefondan ne istediğinizi söyleyin ona göre yardımcı olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Note 4 te gayet iyi bir cihaz, kalemini aktif bir şekilde kullanacaksanız note 4 olabilir, telefondan ne istediğinizi söyleyin ona göre yardımcı olayım

Hocam eşime alacağım için aslında pek önemli şeyler yapmaz.

Kamera, resim düzgün çekimi olmalı, whats app, facebooka girecek, ısınma problemi olmayacak, batarya 1 günü çıkarması yeterli olacaktır. He birde görünüme önem verir.

Bu arada Note telefonda mutlaka kalem kullanılmalımı, kalemsiz kullansa ne olur.
    Kalemsizde kullanabilir tercih meselesi, benim bir arkadaşım var onda da note 4 var daha bir kere bile kullanmamış kalemi. Note 4 batarya konusunda daha iyi + kalem avantajı var
    LG G4 kamera konusunda daha iyi, bence lg g4 4 saatten fazla ekran süresi vermez ama kullanıma bağlı olarak günü çıkarabilir
  • quote:

Kalemsizde kullanabilir tercih meselesi, benim bir arkadaşım var onda da note 4 var daha bir kere bile kullanmamış kalemi. Note 4 batarya konusunda daha iyi + kalem avantajı var
    LG G4 kamera konusunda daha iyi, bence lg g4 4 saatten fazla ekran süresi vermez ama kullanıma bağlı olarak günü çıkarabilir

Hocam sonuç olarak elinde 1300 TL paran var sen olsan ne alırdın? Son kararın ne olurdu.
    1300 varsa g4 alırdım
  • Te?ekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mya1903

Te?ekkür ederim.
    Kamera ağırlıktaysa g4 candır.
  • quote:

1300 varsa g4 alırdım

Alper Hocam,

sana zahmet müsait bir zamanında bana iu ekran süresini örneklerle açıklaya bilirmisin? Yani 2 saat ekran süresi alıyorum, alınca bunun açılımı nedir. 2 saat ekran süresi alan kişinin bataryası ne kadar gider vs. Çok teşekkür ederim.
  • Bu fiyat aralığında en iyi android telefon LG G4. G4 varken diğerlerini kıyaslamaya dahil etmenize bence gerek yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. İos düşünüyorsanız 5s in fiyatlarıda çok uygun. İyi forumlar...
    Ekran süresi ekranın açık kaldığı zamanların toplamıdır. 40 dakika ekran açık 10 dakika ara verdin yine 20 dakika açık kalırsa kullanıcı 1 saat ekran süresi almıştır. Ekran süresiyle bataryanın uzun gitmesi bazen doğru orantılı olmayabiliyor. Hotspot açık olduğu zaman daha az ekran süreleri alırsınız. Yani şu kadar ekran süresi alırsan bataryan şu kadar gider diye sabit bir şey yoktur,
  • G4 hepsini tokatlar bence.
  • Hocam cevap için teşekkür ederim, birde bu LG G4 602-603 serileri var, ayrıca genelde H815 modeli satılıyor. Özellikle almam gereken model var mı?
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevap için, peki sizinde fikrinizi alayım. Siz olsanız 400 TL fazla verip Note 4 alırmıydınız?
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için, son olarak Note 4 ile LG G4 arasında iklimde kaldık. 400 TL fark verilip sizce Note 4 almalımıyım. (size yanlışlıkla gönderdim ama son fikrinizi alsamda iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mya1903 -- 23 Nisan 2016; 10:38:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.