Bildirim
“Sizinle Olduğu Saptanan Bilinmeyen Nesneler” Etkisizleştirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biri AirTag ile takip ediyor olmasın sizi? -
Sanmıyorum hocam, AirPod yazıyor. -
O zaman biri AirPod’unu size yakın bir yerde bırakmış olabilir. Bu uyarı ondan geliyor genelde. Başkasının Apple cihazı sizinle ama sahibi ile bir süre görüşmediğinde size böyle uyarı geliyor. Bana airtag’te gelmişti. -
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ne yapmamı önerirsiniz? -
Eğer cihazın sizinle olmadığına eminseniz takip bildirimlerini duraklat deyince bir daha bildirim almamanız lazım. Size bir zararı yok. -
Cihazın benimle olmadığından eminim hocam. Ne hayatımda AirPods kullandım, ne birinden ödünç aldım. Sol kulağım sağ kulağımdan küçük olduğu için çoğu tam kablosuz kulaklığı kullanamıyorum :) Tamam, takip bildirimlerini duraklat, diyeceğim. Başka cevabı olan varsa, yazabilir. Eğer adminler konuyu kapatmayı uygun görürler ise de, takdir onlarındır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X