Şimdi Ara

Sizlere bir anımı anlatmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanında ben ortaokul 2 de okurken ( 6. Sınıf ) bizim sınıfta çok yakın iki arkadaş vardı adları arda ve caner aynı sırada otururlardı paralarını birleştirip öğlen vakti o parayla hangi yemek gelirse yiyen biriydiler o derece yani , bir gün bizim karşı sınıfa başka okuldan kız geldi baya güzel bunların ikiside o kıza aşık olmuştu sırf bu kız yüzünden aralarına soğukluk girdi samimiyetleri azaldı ondan sonra bir gün bu ikisi sırf bir kız için kavga etti ama ne kavga hala hatırlarım birbirlerine cetvelle falan vurdular sonra bunların ikiside disipline gittiler aileleri falan çağrıldı ikiside uzaklaştırma aldı 2 gün , ondan sonra bunlar okula geldikleri günden 3 4 gün sonra sınıfta arama yaptı öğretmenler sigara içenler olduğu için bazen yapıyorlardı arama bitiminde bizim canerin çantadan minik bir plastik torbadan haplar çıktı okula polis çağırdılar çocuğu karakola götürdüler aileside karakola gitti torbadaki haplarda uyuşturucu hapı bildiğin ( kısa kesecem ) olaylardan 1 gün sonra arda itirafçı oldu ablası depresyonda olduğu için bazı antidepresan ve uyarıcılar alıyormuş bu çocukta ablasının haplarından biraz kaçırıp torbada bizimkinin çantasına koymuş nasıl görmedi anlamadım ama ondan sonra polis ardayı aldı adını hatırlayamadım ama hani çocuk suçluları sorgularken bir çocuk psikoloğu olur ya onunla birlikte sorgulamışlar çocuğu çocuk aşırı gerginlikten mi olmuş neden olmuşsa sorgu esnasında birden zebaniye dönüşüp tüm karakolu perişan etmiş karakoldan kaçıp şehirde dolaşmaya başlamış polisler çocuğu güç bela yakalayınca böyle bir olayın nasıl olduğuna dair açıklama sağlamak için zebani formundaki çocuğu İstanbul medipole götürüp incelemişler meğer ablasının haplarını kendiside kullanıyormuş bağımlısı olmuş ama onda çok farklı bir şekilde böyle bir reaksiyon başlatmış ondan sonra haberlere çıkmıştı bu zamanında ama anında yayın yasağı getirmişlerdi habere belki siz izleyememişsinizdir diye bu anımı sizlere anlatmak istedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tam okumaya baslarken nolur nolmaz diye son kisimlara goz attim zebani goze carpti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda bir gay love story olmasini beklerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarilynMonHoe M kullanıcısına yanıt
    Zebani > tüm sonlar

• Ctrl + F "Zebani"

• He oyle mi oldu knk

• sonu daha yaratıcı olabilirmiş. ışık var sende, gördüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MarilynMonHoe M kullanıcısına yanıt
    Hocam hocam hocaaaaam

• 😂zebaniye güldüm zaten hikayenin klişeliğinden anlamıştım az çok ama yedim

• Başka gün daha yaratıcı yazarım bu biraz hızlıya geldi üstünde çok düşünmedim

• harika ve yumuşacık bir geçişti ellerine sağlık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.