YaLnıZ Sen KimDin GerçekDen Yha Dikkat Çekmek İsTeyeN AmeLeLeRDen SaNDım Ama ÖLe DeğİL HeRaLDeÖn YarGı Kötü ŞeY
Emoluk da kötü bir şey.
emo adayı arkadaş
KRHTH; gel yol yakınken vazgeç bu sevda dan normal insan moduna dön.
quote:
Orjinalden alıntı: Death Note
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
quote:
Orjinalden alıntı: KRHTH
YaLnıZ Sen KimDin GerçekDen Yha Dikkat Çekmek İsTeyeN AmeLeLeRDen SaNDım Ama ÖLe DeğİL HeRaLDeÖn YarGı Kötü ŞeY
Emoluk da kötü bir şey.
emo adayı arkadaş
Bu imzalardan görmeyeli uzun zaman olmuştu monitöre yapıştırıyodum şamarı.
quote:
anneniz ile babanız akraba mı? ya da anneniz sizi yeterince emzirmemiş sanırım. anne sütü önemli.
quote:
Orjinalden alıntı: ulquiorra1
quote:
anneniz ile babanız akraba mı? ya da anneniz sizi yeterince emzirmemiş sanırım. anne sütü önemli.
Öeehhh
quote:
Orjinalden alıntı: 1881
quote:
quote:
Öeehhh
bu arada aramıza Hoşgeldiniz...
quote:
Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE
bu arada aramıza Hoşgeldiniz...
Ben mi?
mesaji ve cevaplari okudum....hakkkaten konu disi olmus
Murat abi boşver bunları Alayının kafasına tak Harbiden abimsin saygılar...
Hocam gayet doğru ve mantıklı bir konu açmışsın teşekkur ediyorum senden. ama konuyu konu dışı gibi yaş seviyesinin yerlered süründüğü şu bölümde açman çokk yanlış bi karar olmuşçünkü hepimiz biliyoruz konu dışının yeni kapasitesini bu yuzden kapasitesiz insanların yorumunu takma
Hocam bende sizi takdir ediyorum gerçekten bu kadar sabrı gelişmiş insan görmek zor oluyor Yaşınızın verdiği bir olay bu sanırım
Neyse siz diğerlerini takmayın daha ergenlikdeler
quote:
quote:
Yarım saattir gülüyorum ya.
quote:
NokTaLı HarFLeR Yokmu KLavYeNDe
Sana çok fena uyuz oldum
Burada konuyu açan kişiye "boş konu açma, kilit pls vb. " gibi yazılar yazacağımıza, öncelikle bu konuyu açan kişiye teşekkür etmeyi öğrenmeliyiz. He bu arada aramızda teşekkürün ne olduğunu bilmeyen arkadaş çok aramızda, yazdıkları yorumlardan fazlaca belli oluyor. Ne de olsa hepsinin evinde Tv'ları / bilgisayarları falan var ve olmayanın halinden anlamadıkları, anlayacak kapasiteleri olmadıkları için bu yorumları yazdıkları da belli.
Yardımları yapan arkadaşların konularına teşekkürlerimi yazdım, buradan da tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Seni de bir mod yapmadılar.
Ufak bir şaka lütfen alınmayın
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
quote:
Emoluk da kötü bir şey.
hemde çok kötü birşey.@KRHTH bence psikolojik destek al derinlerde bir sebebi olmalı
quote:
İmzaya bak bir de tartışmaya giriyor
quote:
Orjinalden alıntı: AnimoSity
quote:
İmzaya bak bir de tartışmaya giriyor
La OLum Sen Ne İğNeLeyİp DuRuyoN
Bana attığı pm ye bak,hesap soruyor birde.
şimdi hoca bende seni taktir ediyorum ee ne olacak simdi yani