Beyler şizofren var mı aranızda ciddi anlamda soruyorum ilaç falan kullanan veya şizofreni teşhisi almış? Neler yaşıyorsunuz? Bendede sanırım var sürekli ölüm tehdidi alıyorum kafamın içinde sesler vs. Çoğunlukla uykuya dalmadan önce garip görüntüler görüyorum ve konuşan sesler duyuyorum. Bazen çok anlamsız oluyor. Mesela bi anda köpek havlama sesi duyuyorum ama evde köpek yok. Ses kafamın içinden geliyor. Görüntüler genellikle ölüm tehdidi tarzı oluyor. Nasıl başladı bilmiyorum fakat bende yavaş gelişti. 2017 yılında 40 gün kadar hiçbir şey yapmadan yatıyordum. Yemek bile doğru düzgün yemiyordum. Son zamanlarda yaşadıklarımı da anlatırsam bu adam nasıl dayanıyor dersiniz :D İlaç kullanmıyorum çünkü hiçbir işe yaramıyor aksine beynimi bozuyor daha da :D Zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. İntihar edeceğim kesin de nasıl yapacağımı bilmiyorum fazla ömrüm yok bunu kabullendim. 2-3 yıl sonrası ne yapacağımı düşünmüyorum çünkü fazla zaman kalmadı. Derdimi anlatacak kimsem yok, buraya yazayım dedim. Gerçi derdimi dökmek bile fayda etmiyor bana. Bunu yaşayan anlar. Kime anlatsanız saçma sapan yalnızlıktan vs. diyip boş boş konuşuyorlar. Yaşadığınızı sadece siz biliyorsunuz. Buraya neler yazarım da dalga geçilir diye yazmıyorum. |
Şizofren var mı aranızda? Ben de şizofrenim.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
12 yıl önce akıl hastanesindeki uzmana "Takip ediliyorum" deyince şizofreni teşhisi koydu ve ilaç yazdı.
Bir iki yıl ilaçları kullandım. Ancak sonra "İlaçlar fayda etmiyor sana yatış yapacağız" dediler. Kabul etmediğim halde zorla yatırmak isteyince hastaneden kaçtım.
O gün bugün artık ilaç almıyorum.
-
Hastaneye yatmayı bilirim bende yattım. Taşkınlık da çıkardım iğneyi yedim. Zorla ilaç vs. cezaevinden farkı yok. Aslında orası tedavi yeri falan da değil anlarsın ;) Youtubede bir video var çocuğu bakırköye yatırmışlar sağlam gitmiş sakat çıkmış. adım bile atamıyor.
-
şizofren değilim ama ani sinir oluyor arada. haksızlığa pek gelemiyorum. biri hak ararken bi yobaz dayının gelip ne isitysin devletten demesine sinir oluyorum mesela bunları tek tek bulup ülkenin dışına atacaksın. birşey kötüyken bana iyi gibi anlatmalarına da sinir oluyorum. belli bi kitle ölüp gitmeden ülkeye rahat yok.. bazen böyle narsist düşüncelerimde oluyor...
-
Hangi ilacı kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
niye kaçtınki belki iyi gelirdi
-
ilaçlar etki etmez demek cahilliktir bilmeden konuşmayın pozitif bilime inanın ilaç kullanmazsan nasıl düzeleceksin
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheContortionistilaçlar etki etmez demek cahilliktir bilmeden konuşmayın pozitif bilime inanın ilaç kullanmazsan nasıl düzeleceksin
Osmanlı bunları müzikle tedavi ederdi...
Tedavisi yok şizofreninin diye biliyorum boşuna ilaçlara boğulma kısa süreliğine hafifletebilirler ama uzun vade etkisi intihar isteği,çeşitli fiziksel hastalıklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 17 Ağustos 2021; 11:34:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeş senin bayağı ilerlemiş galiba.Bu işin uzmanı düzgün bir klinik araştır.Öyle devlet hastanelerinde ilgilenmezler senle daha kötü olursun...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bipolar var bende hayatım çoğu zaman kötü erteleniyor. Arkadaşıım kalmadı diyebilirim.
-
Epilepsi ve bluebull bunlar da da var.
O haklı bir serzeniş hocam hepimizin içinde ateşi ve ısısı biraz biraz yanıyor en sonunda bir yangın fırtınası oldu benim ki
Bende o yola giditorum hocam bazen göz ucumda bir şeyler görüyorum ve bazen geceleri uyuyamıyorum ve aşırı sıkıntılı öfke problemim var
Onliir ilaç mıdır loo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam size cin musallat olmuş olabilir istersen pmden konuşalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X