Şimdi Ara

Şizofreni olmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımdaki en değer verdiğim insan vefat etti. O'nu sürekli görmek istiyorum. Şizofreni olan kişilerin hayalleri gerçek zannettiklerini biliyorum. Bende en azından şizofreni olunca O'nu görebilirim. Hayal bile olsa O'nu canlı gibi görmek istiyorum. Belki kendimi kontrol edemem. Ama önlemlerimi aldım. Eğer kendime zarar vermeye kalkışırsam aldığım önlemler sayesinde vaz geçebilirim. Arkadaşım psikolok olduğu için bana yardım etti. Beni vaz geçirmeye çalışsada kararımdan dönmedim. Lütfen cevap yazarken beni vaz geçirmeye ve ya şizofreni hakkında bilgi vermeye çalışmayın. Sadece nasıll şizofreni olabileceğimi söyleyin yeter.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bı yerde okumuştum yüksek testesteron şizofreni yapabilir .
    Tüm dünyevi zevklerden uzak durmayı başarabilirsen .Her istediğin olabilir fakat o durumda senin bişey isteyeceğini sanmam .Fanı olanı değil baki olanı istersin o durumda tahminim .

• Hiçbir insanla yüz yüze görüşme, sürekli odanda kal ve bilgisayar oyunu oyna veyahut uyu , sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için odandan çık, belli bir süre (1 yıl olabilir 5 yıl olabilir kişiden kişiye değişir  ) sonra garantisini veriyorum bu hastalığa sahip olursun

şimdi diyeceksinki "nereden biliyorsun?" diye

ben bu şekilde neredeyse 5 yıldır hayatımı devam ettiriyorum ve bazen sabahları uyanınca, yatağımda eşek arısı, çekirge, Yılan vs. görüyorum. 

üstelik 10.katta ve uyurken odamın balkon kapısını kapatıyor olmama rağmen  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 6 Nisan 2021; 17:18:50 >

• İyide benim haftada 4 gün okula gitmem gerek. Nasıl yapacağım bunu. Aslında 2 yıldır evden dışarıya nadiren çıkıyorum. Böyle devam edersem olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinatsunakamura0 -- 6 Nisan 2021; 19:38:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinatsunakamura0

İyide benim haftada 4 gün okula gitmem gerek. Nasıl yapacağım bunu. Aslında 2 yıldır evden dışarıya nadiren çıkıyorum. Böyle devam edersem olur mu?

Bu şekilde biraz zor ama

Tüm arkadaş olduğunuz insanlar ile bağınızı keserseniz, bir ihtimal olabilir.

Hatta Yüksek ihtimalle olur, benim hiç "İnsan" arkadaşım yok çünkü

şimdi diyeceksinizki, "nasıl bağımı kesebilirim bu insanlarla?" diye

ben bir kız arkadaşımın, ayakkabısını çıkarmasını istedim ve ayağını mercek ile güneşte yakmak istemiştim, kız bu şekilde benden uzaklaştı. (Ciddiyim ) 

• Yok artık.

• quote:

Yok artık.

ister inanın ister inanmayın hocam Şizofreni olmak istiyorum. Ne yapmalıyım? 

ben cidden yapmıştım bunu bir kız arkadaşıma Şizofreni olmak istiyorum. Ne yapmalıyım? 

ikimiz yalnız sokaktayken, ayakkabısını çıkarmasını istedim, yani çıplak ayağını mercek ile güneşte yakmak istedim, elimde de mercek vardı.Şizofreni olmak istiyorum. Ne yapmalıyım? 

o günden beri kız benden uzak duruyor. Şizofreni olmak istiyorum. Ne yapmalıyım? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 6 Nisan 2021; 20:15:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok artık.

Ha siz bu arada, insanlarla ilgili bu tür isteklere "Yok artık" cevabını veriyorsanız

unutun Hocam bu işi, imkanı yok "Şizofren" olamazsınız siz 

Gayet normalsiniz çünkü  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 6 Nisan 2021; 20:19:26 >
  • Beni gerçekten tanısaydınız, böyle söyleyemezdiniz. Çevremdeki herkes benim gizemli bir kişiliğim olduğunu söylüyor. Haklılarda. Zihnimin arkasında ne gizemler olduğunu kimse bilmiyor.

• quote:

Beni gerçekten tanısaydınız, böyle söyleyemezdiniz. Çevremdeki herkes benim gizemli bir kişiliğim olduğunu söylüyor. Haklılarda. Zihnimin arkasında ne gizemler olduğunu kimse bilmiyor.

İDDİASINA BİLE GİRERİM, siz "Şizofren" olamazsınız hocam  

sizde beni biraz tanıyın, o zaman hocam  

ben çoğunlukla hayalimde, insanların kafalarını tuvalete soktuklarını, dışkı yediklerini filan hayal ediyorum  

insanların kafalarını tuvalete sokup, kendilerini o tuvaletin suyunda boğduklarını hayal ediyorum  

sizin zihninizde böyle hayaller varmı Hocam?   

• Daha beteri var. Ama evet bunu hayal ettiğimde olmuştur. Çok.

• quote:

Daha beteri var. Ama evet bunu hayal ettiğimde olmuştur. Çok.

Yav he he + Blok Şizofreni olmak istiyorum. Ne yapmalıyım? 

Şizofreni olmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato 07

Bu mesaj silindi.
    Sanmıyorum , bırakmak için dediğimi bahane etmeyin ha :)

• Oyle on demand istedigin zaman sizofreni olamazsin. Istesen bile olamazsin. Sizofrenin tam nedeni bilinmese bile, genetik etkeni oldugu kesin. Onu gectim olsan bile istedigin kisiyi istedigin zaman goremiyorsun. Sen sizofren olmanin ne olsugunu anlamamissin bile

• quote:

Daha beteri var. Ama evet bunu hayal ettiğimde olmuştur. Çok.

Kardeş kimi kaybettin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumadan evvel 25 dk olmazsa 45dk tamamen ona odaklan resimlerine bak videolarina bak

Sonra hicbir sey dusunmeden uyu

Ruyanda görürsün

Kendi kendini ancak stresle sizofreni yapabilirsin onu da bu kafayla 30 yasinda yasarsin en cok o yaslarda cikiyor

Neden yardim ettin diye sorarsan cevabim basit seninle ayni durumdayim 6.5 yıldır bu yüzden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.