Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wifi veya düz modeli + Ekstra Batarya + Masaüstü Şarj Cihazı ile birlikte almak istiyorum. Uygun fiyat ve indirim çeki yakalayabilirsem alıcam. Gözüne bir şey çarpan olursa haber bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: qedo

quote:

Orijinalden alıntı: ozekinci

Arkadaşlar bende SJ400 wifi olan versiyonunu Phui Digital'den 14 Ağustos'ta aldım ve bir gün sonra kargoya verildi. Singapur post ile gönderiliyor fakat aradan 11 gün geçmesine rağmen verilen kod ile takip edemiyorum sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz.

12 gunde kesinlikle postane kayıtlarına dusmesı lazımdı...

takıp numarasını yazarmısın ....

bide satıcı ıle ıletısım e gecmenı tavsıye ederım......

Takip numaram bu :RF255946536SG
    Satıcıya şöyle bir yazı yazdım ama henüz dönüş yapmadı.
    Hi
    The tracking number is incorrect. Please can you spare the correct tracking number.

• ozekinci O kullanıcısına yanıt
    Bende puhui'den 6 gün önce sipariş verdim.Bana verdiği SG post takip numarasıda aynı durumda..Biraz önce mesaj attım.Cevap gelmedi henüz.
    Sahte kargo numarası verdiyse acımam basarım dispute'u.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Bende puhui'den 6 gün önce sipariş verdim.Bana verdiği SG post takip numarasıda aynı durumda..Biraz önce mesaj attım.Cevap gelmedi henüz.
    Sahte kargo numarası verdiyse acımam basarım dispute'u.

Sen demi Wifi'li modelden aldın. Acaba ellerinde ürün yokta satış kaçırmamak için böle bişey yapmış olabilirler mi? Aklıma bu geliyor Ayın 22 sinde aldığım wifisiz modelde takip kodu ile takip edebiliyorum.
  • ozekinci O kullanıcısına yanıt
    Evet wifi-li modelden aldım..
    Valla yapabilirler.Bu çinlilerden herşey beklenir

Dediğim gibi cevap bekliyorum.1-2 güne kadar kargo hareketini göremezsem basarım dispute'u..Altında en babasından feedback yazdımmı yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Evet wifi-li modelden aldım..
    Valla yapabilirler.Bu çinlilerden herşey beklenir

Dediğim gibi cevap bekliyorum.1-2 güne kadar kargo hareketini göremezsem basarım dispute'u..Altında en babasından feedback yazdımmı yeter.

Takipte kalalım o zaman beraber hareket ederiz. En azından beraber baba bir feedback yazarsak etkili olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qedo

quote:

Arkadaşlar bende SJ400 wifi olan versiyonunu Phui Digital'den 14 Ağustos'ta aldım ve bir gün sonra kargoya verildi. Singapur post ile gönderiliyor fakat aradan 11 gün geçmesine rağmen verilen kod ile takip edemiyorum sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz.

12 gunde kesinlikle postane kayıtlarına dusmesı lazımdı...

takıp numarasını yazarmısın ....

bide satıcı ıle ıletısım e gecmenı tavsıye ederım......

Takip numaram bu :RF255946536SG
    Satıcıya şöyle bir yazı yazdım ama henüz dönüş yapmadı.
    Hi
    The tracking number is incorrect. Please can you spare the correct tracking number.

hem singapur dan hem bizim postahane den baktım ....numara fake.....

gun sonuna kadar cevap vermez ise iptal et menı tavsiye ederım......

• Bazı kargo takip numaraları hiç görünmeden gelebiliyor eve
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Bazı kargo takip numaraları hiç görünmeden gelebiliyor eve

Haklisiniz,biraz zaman geçince farkli seçenekleri düşünün derim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qedo kullanıcısına yanıt
    asıl bomba bir ürün postalayıp 3 kişiye aynı takip noyu veriyorlarmış. postaneye elden almaya gittiğimde postacı söylemişti.
  • bende Puhui den Wifili modeli aldım. siparişi 20 Ağustosta verdim, 24ünde de takip kodunu girdiler.
    benimkinde de henüz bir hareket yok takip kodu size verilenden farklı (aynı takip kodunu verme ihtimalinden bahsedilmiş ona istinaden yazaym dedim)

bu aralar singapur postta bir sıkıntı var sanırım zira 19 unda aynı satıcıdan verdiğim iki siparişe 21 inde takip kodu girildi. Biri 23 ünde gönderi müşteriden alınmıştır durumuna geçti diğerinde henüz haereket yok.
    Arada singapur postun webservisi de sürekli devre dışı kalıyor.

bence panik yapmadan bir hafta daha beklenebilir zira adamlar zaten teslim için 60gün süre tanıyorlar hatta elinize ulaşmazsa taleple uzatabiliyorsunuz.
    Ben 80$ a böyle bir set aldım , sağlam full orjinal gelsinde ne zaman gelirse gelsin modundayım....
  • Ben de Puhui'den almıştım 2 adet, henüz bir hareket gözükmüyor. İşin kötüsü tatile yetişir ümidiyle aldık, yalan olduk.

Elinde fazla wi-fi'li modelden olan varsa gelişine bana satsın da ben sonra tekrar bana gelenleri ona satayım.
  • Satıcının güncel ilanında stok 29 ağustosta gelecek yazıyor. Sg post'un sisteminden takip numarası alıp etiket basıyorlar. Kargoyu da stok gelince gönderiyorlar. Büyük ihtimal bizim durum da bu şekilde. 29 ağustostan önce bir hareket beklemiyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

Güzel düşünmüşsün ama ekranı ikiye bölüp bir tarafa go pro diğer tarafa no pro kamera görüntüsünü aynı anda verseydin daha güzel olurmuş.Çakmasında renklerde , karşıdan güneş gelmesinde ve titreşim fark hissediliyor.Dış sesleri de pek algılamıyor gibi geldi bana.

• New Generic B Mode Monopole+SJCAM Original SJ4000 WIFI Action Camera Diving 30M Waterproof Camera 1080P Full HD+2 external battery+external charger+singapur post

95 dollars shipping by Singapore Post help payment now today.

ingilizcesi olan bir arkadaş şu metni ingilizce toparlayabilirmi? adama göndereyim bunları 95 dolara gönderecekse bana özel bir ilan açsında alayım artık.
  • Başlıktaki ürünle kıyaslanmaz ama şimdi gördüm hoşuma gitti. Barkın öldürmüş Go Proyu.

• arkadaşlar sj 4000 ile time laps nasıl cekebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

New Generic B Mode Monopole+SJCAM Original SJ4000 WIFI Action Camera Diving 30M Waterproof Camera 1080P Full HD+2 external battery+external charger+singapur post

ingilizcesi olan bir arkadaş şu metni ingilizce toparlayabilirmi? adama göndereyim bunları 95 dolara gönderecekse bana özel bir ilan açsında alayım artık.

Yukarıda yazıanlar Singapore post ile dün için 95 dolarmış. link var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Başlıktaki ürünle kıyaslanmaz ama şimdi gördüm hoşuma gitti. Barkın öldürmüş Go Proyu.

Abartılı şekilde tanıtmış biraz ama neyse, videonun çekildiği sahil kesimi neresi ya kayalık falan süper yer bilen varmıdır_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

New Generic B Mode Monopole+SJCAM Original SJ4000 WIFI Action Camera Diving 30M Waterproof Camera 1080P Full HD+2 external battery+external charger+singapur post

Fiyat iyiymiş. Hangi satıcı ya da link paylaşabilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.