Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya hocam tam anlayamıyorum mevzuyu sanırım,şimdi android tabanlı telefonumuzla wifi aracılığıyla bu kamera ile bağlantı kurduk,kameranın çektiği görüntüyümü telefondan izliyoruz aynı anda,yada başka bir amacımı var..
  • akonay kullanıcısına yanıt
    Evet aynı anda real time izlenebiliyor.Kamera ayarları yapılabiliyor..Aynı zamanda kameranın içindeki video,fotoğraflarıda telefona transfer ediyorsunuz kablosuz olarak.

Android uygulaması
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.jght.sjcam

Main Features :

. Real-time preview video preview
    . Control the sport dv recording , stop recording , take photos
    . Setting the resolution of the DV, AWB, AE, etc
    . Download videos and photos from sports DV

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 2 Eylül 2014; 17:55:27 >

• hepsiburada n11 vb de hediye çekiyle falan alınacak kaliteli bir alternatifi yokmu bu ürünün
    yabancı dil sorunu ve zaman azlığı ve vergisel konularla uğraşmamak adına yurtdşı alışveriş yapamayan benim gibi bir sürü kişi vardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

hepsiburada n11 vb de hediye çekiyle falan alınacak kaliteli bir alternatifi yokmu bu ürünün
    yabancı dil sorunu ve zaman azlığı ve vergisel konularla uğraşmamak adına yurtdşı alışveriş yapamayan benim gibi bir sürü kişi vardır...

sahibinden e bakin isterseniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 unda aldığım ürün 26 sında isviçreden çıkmış görünüyo ama o günden beri başka bir hareket yok, belki ptt sisteme düşmüyordur. Telefonla veya gidip bilgi alabileceğim biyer varmı? Bahçelievlerde oturuyorum burada posta dağıtım merkezei var heralde ama orayamı gelir ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi Puhui'den alan arkadaşlar! bir güncelleme veya olay var mı ? beklemede miyiz? ben bi 1 hafta daha bekleyelim derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PTT ile iletişime geçtim, başka bir numara verdiler aradım fakat sistemde neyse orada da o görünüyor. Yoğunluktan dolayı paketleri açmak uzun sürüyormuş, haftaya pazartesi-salı günü anca sisteme düşer ne yapıldığı dedi. Cumartesi yola çıkıyorum tatil için yetişmiyor yani moralim bozuldu 26 sında gelen ürün 10 günde açılıpta müşteriye teslim edilemiyor.
  • trailblazer kullanıcısına yanıt
    ben pazartesi konuştuydum salı yada çarşamba fabrika urun verecek demişti galiba hala alamadı bugun online olmadı:)) puhui sayfasında fabrikanın pil kapağını daha iyisi ile değiştirdiğini fakat kapakların fabrikaya teslim olmadığını yazmış. bu hafta kargolar diye umut ediyorum gene online olursa soracam. DHL ile yollayacakmış hızlı olsun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogu006

ben pazartesi konuştuydum salı yada çarşamba fabrika urun verecek demişti galiba hala alamadı bugun online olmadı:)) puhui sayfasında fabrikanın pil kapağını daha iyisi ile değiştirdiğini fakat kapakların fabrikaya teslim olmadığını yazmış. bu hafta kargolar diye umut ediyorum gene online olursa soracam. DHL ile yollayacakmış hızlı olsun diye.

Dhl gümrüğe takılırsa ciddi aracılık ücreti çıkarıyordu hatırladığım kadarıyla. Takılma riski de devlet postasına kıyasla çok daha yüksek. Çok aceleniz varsa ems ile göndermesini isteyebilirsiniz. Ben dhl ve ems ile gönderilmesini istemiyorum diye mesaj atıcam puhui'ye.

• darkexorcist kullanıcısına yanıt
    anladım ozaman mesaj bırakayım singapur yada cin postası ile yollasın diye. ben zaten singapur post istemiştim de kendisi teklif edince bende fark etmez demiştim.
  • Merhabalar Bende önümüzdeki haftalar SJ4000 den sipariş vereceğim yalnız kafama takılan husualr var bunları sizler ile paylaşmak istiyorum.

1-16 GB Veya 32 GB lik bir sd karta 1080pde toplam kaç dakika kayıt yapabiliyoruz? buna göre yedek batarya da almak istiyorum.
    2-Batarya bitince kayıt silinmiyor değil mi yada hafıza dolunca eski kayıtlarımı siliyor?
    3- Wifili modelini gördüm aslında düz olanı almak istiyorum fakat şu durumu merak ediyorum: şimdi evde Vestel akıllı tv mevcut. Modeme bağlanmak için kablosuz alıcı almıştım. BU özellik ile tvye bağlayabilirmiyim. Yoksa sadece telefon ile kontrol olayı içinmi var wifi.
    4-hdmi çıkışı mevcutmudur yahut usb kablosu varmıdır? Yoksa illaki verileri micro sd card ile aktaracağız?
    5-2014 New version olarak satılan bu modelde (http://www.aliexpress.com/store/product/2014-New-version-New-PCB-SJ4000-full-hd-1080p-Waterproof-helmet-Sport-action-video-camera-1/1196453_1956300354.html ) ne gibi farkalr mevcuttur? Bir arkadaş yazılımını güncellemiş titreşim azalmıştı demişti yazılımmımı kastediyorlar? (incelediğimde normal sj4000e göre ekranı daha büyükmüş sanırım birde minidv olarak birşeyden bahsediyor)
    5- Bu snpai kardeş bana sempatik geldi nedense fake göndermek gibi bir katakulli yapmaz dimi normal sj4000 fiyatınıda 77 Usdye çekmiş :) (http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96794199 )

Yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum umarım soru işaretlerini kaldırırım kafamadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menzil34 -- 4 Eylül 2014; 13:40:44 >

• http://www.aliexpress.com/item/Original-WIFI-SJ4000-Action-Camera-Diving-30M-Waterproof-Camera-1080P-12-0M-Full-HD-Helmet-Camera/2019794515.html

Arkadaşlar bu adamın feedbackleri iyi gibi duruyor. Wifi li modelin fiyatı da iyi. Bu satıcı bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menzil34

Merhabalar Bende önümüzdeki haftalar SJ4000 den sipariş vereceğim yalnız kafama takılan husualr var bunları sizler ile paylaşmak istiyorum.

1-16 GB Veya 32 GB lik bir sd karta 1080pde toplam kaç dakika kayıt yapabiliyoruz? buna göre yedek batarya da almak istiyorum.
    2-Batarya bitince kayıt silinmiyor değil mi yada hafıza dolunca eski kayıtlarımı siliyor?
    3- Wifili modelini gördüm aslında düz olanı almak istiyorum fakat şu durumu merak ediyorum: şimdi evde Vestel akıllı tv mevcut. Modeme bağlanmak için kablosuz alıcı almıştım. BU özellik ile tvye bağlayabilirmiyim. Yoksa hdmi çıkışı mevcutmudur yahut usb kablosu varmıdır?
    4-2014 New version olarak satılan bu modelde ne gibi farkalr mevcuttur? Bir arkadaş yazılımını güncellemiş titreşim azalmıştı demişti yazılımmımı kastediyorlar?http://www.aliexpress.com/store/product/2014-New-version-New-PCB-SJ4000-full-hd-1080p-Waterproof-helmet-Sport-action-video-camera-1/1196453_1956300354.html
    5- Bu snpai kardeş bana smepatik geldi nedense fake göndermek gibi bir katakulli yapmaz dimi fiyatıda 77 USdye çekmiş :)

Yanıtlarınısı sabırsızlıkla bekliyorum uamrım soru işaretlerini kaldırırım kafamadan.

Linkte 118 dolar??
    snpai genelde pahalı satıyor kerata.77 doları nerede gördünüz.Daha önce sipariş aldım ondan bir sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Merhabalar Bende önümüzdeki haftalar SJ4000 den sipariş vereceğim yalnız kafama takılan husualr var bunları sizler ile paylaşmak istiyorum.

3- Wifili modelini gördüm aslında düz olanı almak istiyorum fakat şu durumu merak ediyorum: şimdi evde Vestel akıllı tv mevcut. Modeme bağlanmak için kablosuz alıcı almıştım. BU özellik ile tvye bağlayabilirmiyim. Yoksa hdmi çıkışı mevcutmudur yahut usb kablosu varmıdır?
    4-2014 New version olarak satılan bu modelde düzüne göre ne gibi farklar mevcuttur? Bir arkadaş yazılımını güncellemiş titreşim azalmıştı demişti yazılımmımı kastediyorlar?http://www.aliexpress.com/store/product/2014-New-version-New-PCB-SJ4000-full-hd-1080p-Waterproof-helmet-Sport-action-video-camera-1/1196453_1956300354.html
    5- Bu snpai kardeş bana smepatik geldi nedense fake göndermek gibi bir katakulli yapmaz dimi fiyatıda 77 USdye çekmiş :)

Yanıtlarınısı sabırsızlıkla bekliyorum uamrım soru işaretlerini kaldırırım kafamadan.

Linkte 118 dolar??
    snpai genelde pahalı satıyor kerata.77 doları nerede gördünüz.Daha önce sipariş aldım ondan bir sorun yaşamadım.

118 dolar olarak gördüğünüz maddeyi inceleyin new 2014 versiyon için o link ve rakam.zaten orada sordupumda normal modeli ile bu 2014 new versiyon arasındaki fark nedir? ekranı büyük sanırım bide minidv diye bir özelliği varmış. düz sj4000 içinhttp://www.aliexpress.com/item/SJ4000-Sport-action-camera-portable-mini-sports-DV-1280-720P-HD-resolution-20M-waterproof-camera-plus/1751389221.html bu linke bakabilirsiniz kuponsuz 77.91 Usd birde 5 usdlik mastercard kuponunu kullanırsak 72.91 usdye alabilirisniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menzil34 -- 3 Eylül 2014; 22:03:49 >

• quote:

quote:

quote:

4-2014 New version olarak satılan bu modelde düzüne göre ne gibi farklar mevcuttur? Bir arkadaş yazılımını güncellemiş titreşim azalmıştı demişti yazılımmımı kastediyorlar?http://www.aliexpress.com/store/product/2014-New-version-New-PCB-SJ4000-full-hd-1080p-Waterproof-helmet-Sport-action-video-camera-1/1196453_1956300354.html

Linkte 118 dolar??

118 dolar olarak gördüğünüz maddeyi inceleyin new 2014 versiyon için o link ve rakam.zaten orada sordupumda normal modeli ile bu 2014 new versiyon arasındaki fark nedir? ekranı büyük sanırım bide minidv diye bir özelliği varmış. düz sj4000 içinhttp://www.aliexpress.com/item/SJ4000-Sport-action-camera-portable-mini-sports-DV-1280-720P-HD-resolution-20M-waterproof-camera-plus/1751389221.html bu linke bakabilirsiniz kuponsuz 77.91 Usd birde 5 usdlik mastercard kuponunu kullanırsak 72.91 usdye alabilirisniz.

Hocam yeni versiyon olarak sattığı sadece yazılım güncelleme ise güncelleme dosyaları eski konularda vardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Linkte 118 dolar??

Hocam yeni versiyon olarak sattığı sadece yazılım güncelleme ise güncelleme dosyaları eski konularda vardı.

İŞte bende onu merak ediyorum teknik özelliklerden ise anladığım sadece ekarnı daha büyük ve anlamadığım minidv özelliği varmış eğer yazılımsal birşey ise hiç gerek yok. Eğer alıp kulllanma cihazı tanıma fırsatın olduysahttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96794199 1-2ve3 nolu sorularıma yanıt verme imkanın varmıdır :D

• quote:

4-2014 New version olarak satılan bu modelde ne gibi farkalr mevcuttur? Bir arkadaş yazılımını güncellemiş titreşim azalmıştı demişti yazılımmımı kastediyorlar?http://www.aliexpress.com/store/product/2014-New-version-New-PCB-SJ4000-full-hd-1080p-Waterproof-helmet-Sport-action-video-camera-1/1196453_1956300354.html

1-Video kalitesini ayarlayabiliyorsun buna göre video süresi artabiliyor.
    1080p de 45-50 dk kayıt yapıyıyor diye aklımda kalmıştı.( 32 gb ).Batarya olarak yedek almanı tavsiye ederim.
    2-Araç kamerası niyetine alanlar vardı demekki eski kayıtları siliyordur lakin ben bilmiyorum.
    3-sadece usb çıkışı mevcut.

• suvari25 kullanıcısına yanıt
    Orijinal midir, alinir mi ki?

• beyler bunların su altı çekim yapanını bile varmı ve fiyat nedir
    Fazla bilgim yok kusura bakmayın

• ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Zaten bu kamera su altı çekim yapa kasaya sahip.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.