Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki yorumlarda banggood sitesi güvenilir deniyordu o zaman wifili bu modeli seçmek daha mantıklı olmuyor mu? Hem güvenilir hem fiyatı düşük.

http://www.banggood.com/WiFi-SJ4000-HD-1_5-Inch-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-938985.html

Edit: Şimdi farkettim kamerada sjcam yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonBrack -- 5 Eylül 2014; 16:27:27 >
  • Araştrırken şöyle bir video buldum belki yardımcı olur:

• quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Ne derece güvenilir bilemiyorum ama Wifi modeli bu satıcıda gözükmekte.

http://www.aliexpress.com/item/SJCAM-Original-SJ4000-WIFI-Action-Camera-Diving-30M-Waterproof-Camera-1080P-Full-HD-Underwater-Sport-Camera/2027483609.html

Hocam hepsinde gözüküyorda işte güvenilir bir satıcı olması lazım bir de elinde var mı bilmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakyalkin

Önceki yorumlarda banggood sitesi güvenilir deniyordu o zaman wifili bu modeli seçmek daha mantıklı olmuyor mu? Hem güvenilir hem fiyatı düşük.

http://www.banggood.com/WiFi-SJ4000-HD-1_5-Inch-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-938985.html

Edit: Şimdi farkettim kamerada sjcam yazmıyor

sizin gönderdiğiniz muadil bir ürün bence

Orjinal olan bu

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

• quote:

Orijinalden alıntı: burakyalkin

Hocam bu videoda s600w nin renkleri ve netliği daha kaliteli görünüyor. sj4000 yerine düşünülebilir.

http://www.banggood.com/IShare-S600W-1080P-5MP-Wifi-Sports-Action-Camera-1_5inch-LCD-Camcorder-p-940763.html

http://www.aliexpress.com/store/product/iShare-S600W-WiFi-Action-Sport-Camera-FHD-1080P-60M-Waterproof-Helmet-Sport-Video-Camera-Mini-DV/1037537_1959698014.html

Evet hocam onu bende fark ettim ama s600w de biraz da olsa zoom yapılmış özellikle asansörde dikkat edin. Belki netlik ondan ön plana çıkıyor gibime geldi..

• adonise kullanıcısına yanıt
    s600w almak daha mi mantikli hem wifi hem daha kaliteli gozukuyor hemde 72 dolar nedersiniz
  • Snpaiden büyük indirimin son saatlerinde ekstra indirimle siparişimi verdim. Umarım sahte kamera gödnermez :)

Paket içeriği SJ4000+1 ekstra batarya+monopod+araç şarj kiti+ hdmi kablo+ kafaya takma bandı hepsi 110$a anlaştık.

İndirimi kaçırmak istemeyenler için son 2 saat Düz alırsanız 78 USD
  • Dikkat dikkat!
    Puhui'den aldığım ürünün takip bilgisi information recieved olarak güncellenmiştir ..
    en azından bu da bi şey:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu kameradab alacam ama ilk önce aliexpressden diğer siparişlerimin sağlam bir şekilde gelmesini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

s600w almak daha mi mantikli hem wifi hem daha kaliteli gozukuyor hemde 72 dolar nedersiniz

s600W eğer çok tutulsaydı sj gibi konuları falan olurdum ülkemizde ve başka yerde. O yüzden f/p olarak sj diyorum. Ben şunu araştırmaktayım şuan SJ alacağım ama wifili ürünün video kalitesinde sorun var mı? diye. yani wifi mi iyi wifisiz mi? (Görüntü kalitesi olarak) Yinede araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

quote:

s600W eğer çok tutulsaydı sj gibi konuları falan olurdum ülkemizde ve başka yerde. O yüzden f/p olarak sj diyorum. Ben şunu araştırmaktayım şuan SJ alacağım ama wifili ürünün video kalitesinde sorun var mı? diye. yani wifi mi iyi wifisiz mi? (Görüntü kalitesi olarak) Yinede araştırmak lazım.

ya ben bu saticilarin satislarina bakiyorum yurt disinda millet hep 50 doalrlik bilinmedik urunleri almislar anlamadim neden oldugunu aliexpresste ebayda filan sanki bi bizde bu sj yogunlugu var gibime geldi benimde yoksa sj4000 orj 75 dolara mi ne cekmisti o meshur adam uzerine 30 40 dolar vermek wifi icin fazla geldi onu mu alsam dedimde bakayim bi acaba stok yok demesin onada wifi icin bekletiyormus ya milleti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adonise

quote:

ya ben bu saticilarin satislarina bakiyorum yurt disinda millet hep 50 doalrlik bilinmedik urunleri almislar anlamadim neden oldugunu aliexpresste ebayda filan sanki bi bizde bu sj yogunlugu var gibime geldi benimde yoksa sj4000 orj 75 dolara mi ne cekmisti o meshur adam uzerine 30 40 dolar vermek wifi icin fazla geldi onu mu alsam dedimde bakayim bi acaba stok yok demesin onada wifi icin bekletiyormus ya milleti

Aynen işte bilemiyoruz wifinin de kalitesini o yüzden sıkıntı oluyor.

• Bu ürünü kaç zamandır almak istiyorum, fakat sahtesi, wifi modeli falan filan derken alamadım gitti. Hani sahte gelse geri de gönderemeyeceğiz. Şöyle sağlam bir satıcı bulan olursa link atarsa ben de alayım. Gerçi biz alana kadar sj5000 diye model çıkarır bu çinliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 7 Eylül 2014; 17:44:08 >
  • 19 Agustosta verdigim Wifi li siparisi once singapur post kodu verdi yaklasik 10 gun bekledim kodda her hangi bir hareket olmayinca yalanci ve sahtekar bir satici oldugunu dispute acacagimi belirtmistim dispute acmazsam dhl ile ucretsiz gonderecegini soyledi. 5 Eylulde Dhl ile gonderdi. siparis suan Almanya da umarim sorunsuz ulasir ulastiginda incelemeyi sizinle paylasirim.

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 7 Eylül 2014; 20:32:04 >

• ürün gümrükten geçip dağıtıma çıkma aşamasına geldi sanıyorum bugün elimde olur. dhl oldukça hızlı getirdi.

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress
  • - bu üründen alıp kullanan var mı? memnun musunuz?
    - wifili farkı nedir. aplikasyon kurup ayar ve görüntü mü alabiliyoruz?
    - sipariş versek hemen kargoya verirler mi? ürün ellerinde var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

- bu üründen alıp kullanan var mı? memnun musunuz?
    - wifili farkı nedir. aplikasyon kurup ayar ve görüntü mü alabiliyoruz?
    - sipariş versek hemen kargoya verirler mi? ürün ellerinde var mı?

bir zahmet birkaç sayfa geri gidiver de bakıver arkadasım.. bu mesajlara her seferinde cevap verilse bu konu çöplükten beter olur..

• trailblazer kullanıcısına yanıt
    arkadaşım baktım ondan sonra yazdım. 1-2 ay önce yazılmış şeyler var. bu arkadaş güvenilir mi tam anlayamadım. kimisi cevap vermiyor felan demiş, wifi için orjinal ürün göndermiyor demişler. ben şuanki durumu merak ettiğim için soruyorum. sende zahmet edip cevap verseydin bir mesaj kirliliği daha olmayacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.