Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNorth

Zaten bu kamera su altı çekim yapa kasaya sahip.

teşekür ederim hocam dediğim gibi pek bilgili değilim motorsiklette kullanmak istiyorum arada denizdede farklılık olur diye düşündüm
    Sipariş verebilceğimiz güenilir bi ilan var aliexpressde yada türkiyede
    Tekrar teşekürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2-3 hafta önce aliexpressten sj4000 wifi modelinin siparişini verdim ve ürün kargolandı olarak görünüyordu aradan 3 hafta geçince artık kontrol edeyim dedim tracking number ile ama takip edemiyorum sonra satıcı (Puhui Digital) ile görüştüm ve bana demez mi biz daha yollamadık çünkü elimizde yok. Fabrikadan tedariğini bekliyoruz dedi. Sipariş veren diğar arkadaşlarda durum nedir?
    Herkes benim gibi geliyor yolda mı sanıyor yoksa bilgisi var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigria -- 4 Eylül 2014; 16:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigria

2-3 hafta önce aliexpressten sj4000 wifi modelinin siparişini verdim ve ürün kargolandı olarak görünüyordu aradan 3 hafta geçince artık kontrol edeyim dedim tracking number ile ama takip edemiyorum sonra satıcı (Puhui Digital) ile görüştüm ve bana demez mi biz daha yollamadık çünkü elimizde yok. Fabrikadan tedariğini bekliyoruz dedi. Sipariş veren diğar arkadaşlarda durum nedir?
    Herkes benim gibi geliyor yolda mı sanıyor yoksa bilgisi var mıydı?

bende de aynı durum var 19 Ağustos ta almıştım. sorduğumda bugün için kargoya vereceğiz elimize geldi ürünler dedi. 85 usd ye aldığım için siparişi iptal etmek istemiyorum.
  • tigria kullanıcısına yanıt
    Bir önceki sayfayı okumuş olsaydınız görürdünüz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96548105

Puhui ile görüştüm ve bayağı bir sert çıktım.Doğruyu söylemek zorunda kaldı..Ellerinden ürün yok fabrikadan gelmemiş..Yani kargo numaralarının hepsi sahte..Diğer satıcıların elindede yokmuş..

Şu an 2 Eylülden önce kargoya veremeyeceklerini söylüyorlar..Oda garanti değil..10 günden önce gelmezmiş fabrikadan.

Yani 10 eylülden önce stok yok boşa beklemeyin.
  • tigria kullanıcısına yanıt
    bende pazartesi sorduydum sahtetakip kodu vermişin felan dedim yok sahte değil ürünü verince kargoya o kod aktif olacak felan dedi sonra istersen DHL ile yollayım dedi ben yollada firma farketmez dedim. dün birisi dhl gibi ozel kargolarda gumrukte bıraktırıp ekstra para talebi olduğunu öğrendim ondan satıcıya dün soyledim aman dhl felan yollama birde içine hediye koy dedim oda kabul etti. beklemedeyim bende.isterseniz leave message kısmına yazın sing post yada china post ile yollasın bide present isteyin:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogu006

bende pazartesi sorduydum sahtetakip kodu vermişin felan dedim yok sahte değil ürünü verince kargoya o kod aktif olacak felan dedi sonra istersen DHL ile yollayım dedi ben yollada firma farketmez dedim. dün birisi dhl gibi ozel kargolarda gumrukte bıraktırıp ekstra para talebi olduğunu öğrendim ondan satıcıya dün soyledim aman dhl felan yollama birde içine hediye koy dedim oda kabul etti. beklemedeyim bende.isterseniz leave message kısmına yazın sing post yada china post ile yollasın bide present isteyin:))

bende salı yazıştım;
    "Hi, no stock so your order has been hold.
    we will ship tomorrow and add some gifts to you."

şeklinde bir cevap atmış, bende hediyen bari işe yarar birşey olsun diye dönüş yaptım kendisine.. :)
  • bugün yarın yollaması mümkün değil çünkü daha bugün bana ellerine ne zaman geçeceğini bilemediklerini söylediler
  • arkadaşlar bu wifi modeli ile normal modeli arasında olumlu olumsuz nasıl farklar var ?

kısaca açıklayabilir misiniz ?
  • Arkadaşlar sj4000 lerde sahte ve gercek diye ayrım varmış sizlere gelen ürünlerde durum nedir paylaşırmısınız ?
    google cok kaynak var ama örnek olarak,

• benim siparişimi dhl ile göndermiş dhl numarasını da vermiş.
  • rEaDy_for_aCtion kullanıcısına yanıt
    Bu video ya göre sanırım sizin ki sahte bir dönüş yaparmısınız.
    http://www.youtube.com/watch?v=n1BnUS96-N8#t=198
  • wi-fi li modeli stoğa girince alacağım, şimdilik boşu boşuna para bağlamaya gerenk yok mayk
  • Bu ürün gibi DJI Phantom'un çin kopyası var mı kaliteli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

benim siparişimi dhl ile göndermiş dhl numarasını da vermiş.

Dostum sendeki de wifili model midir? DHL ile yollaması için ekstra ne kadar ödeme yaptın?
  • Benim 2 sipariş dun geldi.fakat iki kamerada birbirinden farkli detaylara sahip.Aksam inceleyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tigria

quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

benim siparişimi dhl ile göndermiş dhl numarasını da vermiş.

Dostum sendeki de wifili model midir? DHL ile yollaması için ekstra ne kadar ödeme yaptın?

ben wifi modelini aldim bira ustune gitmistim gecen gun kargoya vermeden neden kargoladim diyorsunuz diye dispute acacagim dedim oda hemen gelen ilk partiden dhl ile gonderecegim ilk size dedi ekstra bir bedel odemedim dhl icin

bataryayi singapur post il gonderdi

• http://www.sjcam.com/en/3-cameras

Orijinal sitesinde wifili versiyonu çıkmış arkadaşlar. Acaba bazı arkadaşların dediği gibi görüntü kalitesi wifisiz versiyondan kötü mü?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 5 Eylül 2014; 16:09:55 >
  • adonise kullanıcısına yanıt
    Stoğa girmeden önce fiyatı 119.90$ görünüyordu; ama stoğa girince fiyat güncellenmiş ve 129.90$ olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacey

Stoğa girmeden önce fiyatı 119.90$ görünüyordu; ama stoğa girince fiyat güncellenmiş ve 129.90$ olmuş.

Aynen bende fark ettim onu neden öyle yaptılar anlamadım. Acaba aksesuarları eklemişler ondan mi?

Birde wifili mi iyi wifisiz mi acaba bilemedim. Bilenler cevap verse kafamıza yatardı. Araştıran var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.