Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takip numarasının olmaması yada yanlış olması bence buyuk bir kayıp değil.
    tek bir doğru var adam sağlam urunu size yolluyor mu yollamıyor mu
    bunu da anlamanın tek yolu beklemek oluyor.
    takip no yla fazla uğraşmayın 40 gün civarı bekleyin dispute açarsınız (30 gun olunca adama gelmedi nere de diye sorun tabi :D )
    uzakdogu 30-40gun civarı amerika 20-30 civarı geliyor.

bu güne kadar hiçbir siparişte özellikle takip no istemedim bence gereksiz.
  • Wifi li model tam olarak ne işe yarıyor? Mesajlara bakındım da arada göremedim.
  • Arkadaşlar Puhui Digital satıcısından almayın. 10 gün önce verdiğim siparişe sahte kargo numarası yazmışlar.Kargoyu sorunca yalan gönderildi diyorlar ama yalan söylüyorlar..
    Kamera ellerinde yok.Müşteri kaçmasın diye yalan söylüyorlar..
    Satıcı bu..
    http://www.aliexpress.com/item/SJCAM-Original-SJ4000-WIFI-Action-Camera-Diving-30M-Waterproof-Camera-1080P-Full-HD-Underwater-Sport-Camera/2016716076.html

Başka satıcılar bulun

Edit:

Puhui ile görüştüm ve bayağı bir sert çıktım.Doğruyu söylemek zorunda kaldı..Ellerinden ürün yok fabrikadan gelmemiş..Yani kargo numaralarının hepsi sahte..Diğer satıcıların elindede yokmuş..

Şu an 2 Eylülden önce kargoya veremeyeceklerini söylüyorlar..Oda garanti değil..10 günden önce gelmezmiş fabrikadan.

Ben iptal ediyorum siparişi..Doğru düzgün çıksın ondan sonra sipariş vereceğim..,

Bilginiz olsun

Konuşma geçmişi
     sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 29 Ağustos 2014; 9:19:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Arkadaşlar Puhui Digital satıcısından almayın. 10 gün önce verdiğim siparişe sahte kargo numarası yazmışlar.Kargoyu sorunca yalan gönderildi diyorlar ama yalan söylüyorlar..
    Kamera ellerinde yok.Müşteri kaçmasın diye yalan söylüyorlar..
    Satıcı bu..
    http://www.aliexpress.com/item/SJCAM-Original-SJ4000-WIFI-Action-Camera-Diving-30M-Waterproof-Camera-1080P-Full-HD-Underwater-Sport-Camera/2016716076.html

Başka satıcılar bulun

Edit:

Puhui ile görüştüm ve bayağı bir sert çıktım.Doğruyu söylemek zorunda kaldı..Ellerinden ürün yok fabrikadan gelmemiş..Yani kargo numaralarının hepsi sahte..Diğer satıcıların elindede yokmuş..

Şu an 2 Eylülden önce kargoya veremeyeceklerini söylüyorlar..Oda garanti değil..10 günden önce gelmezmiş fabrikadan.

Ben iptal ediyorum siparişi..Doğru düzgün çıksın ondan sonra sipariş vereceğim..,

Bilginiz olsun

Konuşma geçmişi
     sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

Banggood'ta da tarih belli olmuş. Tahmini stoğa giriş tarihi 4Eylül görünüyor.
    Sjcam.com sitesinde de stoğa girmemiş ürün.
    Demek ki şu anda satıştakiler ya ön sipariş alınanlar ya da sahte olanlar.

• Merhaba, bende Puhui Digital den sipariş vermiştim. Bana paketin üstünde ismimin ve adresiminde olduğu bi resim göndermişti, 2 gün sonrada takip numarasını. Sizce bununda yalan olma ihtimali var mıdır? Ben mavi renkli wifi siz istemiştim belki ellerinde vardır da göndermişlerdir, haftaya tatile gidiyorum yetişir ümidiyle bekliyorum açıkcası Birde kargo numarasının sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 29 Ağustos 2014; 14:24:34 >
  • syphonfilter kullanıcısına yanıt
    Kargo numaranı verirsen bakalım..
    Bu konuştuklarımız zaten wifili model için.Diğer modelden stoklarda mevcut.Sizinki yalan değildir yani.
  • RS907951668CH takip numarası bu. 3 gündür hiçbir gelişme yok ama ptt ye bi gitsemmi ya da sorsammı diyorum arayıp, sizce?

Çok özür diliyorum şimdi farkettim, ben puhuiden almamıştım onlara bakmıştım stokta yok mevzusu vardı heralde snpai Technology den siparişi geçmiştim, kusura bakmayın dalgınlığıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 29 Ağustos 2014; 14:52:06 >
  • Ben de elimdeki wifisiz modeli sattım ve wifili modelin satışına başlanmasını beklemekteyim.
    Stoğunda orjinal ürün olan mağaza bulursanız beni de haberdar edin.
    İyi forumlar...
    Kargoya verilmiş ama henüz yurtdışında..İsviçre kargosu ile geliyor
    http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RS907951668CH
  • Wifi olmasının avantajı nedir arkadaşlar?
  • Peki daha önce tecrübeninz oldumu aliexpress den? Sizce haftaya perşembe-cuma gibi kargoyu teslim alma şansım varmı? İsviçreden 26 sında yola çıktıysa mantıken tr ye giriş olması gerekmiyor mu?
    Bazen uzun sürebiliyor..Muhtemelen haftaya Türkiyeye giriş yapar.Sonra 2-3 günde elinizde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Bazen uzun sürebiliyor..Muhtemelen haftaya Türkiyeye giriş yapar.Sonra 2-3 günde elinizde olur.

Tamamdır, teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

Wifi olmasının avantajı nedir arkadaşlar?

mobil telefonlardan cihazı kumanda edebiliyorsun.. harika bir ozellik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress.com veya banggood.com da gecerli güncel indirim kuponu kodu var mi arkadaslar? Veya hesabinda cek olan biri.
    Fikri olan varsa iletisime gecebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Dışarıdayken kamerayı telefonun hotspot una bağlayıp, kontrol özelliğini kullanabiliriz sanırım ?
  • Banggood.com 29 ağustosta sadece 30 adet sjcam wifi teslim alabilmiş. 4 eylülde 300 adet gelecek diye yazmışlar.
    Puhui'nin de bu tarihlerde stok alacağını düşünüyorum. İnşallah bu yoğunluk ürünlerde kalite kontrol problemi yaratmaz.
  • 19 ağustosta snpai den sipariş vermiştim wifisiz, 26 sında isviçreden yola çıkmış görünüyor ama o günden sonra hiçbir değişiklik yok 1 hafta oldu, ptt de arayıp bilgi alabileceğim biyer varmı veya gidip? Cumartesi yola çıkacağım o güne kadar teslim almam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

biraz daha açabilirmisiniz..
  • akonay kullanıcısına yanıt
    Android ve IOS telefon ile wifi aracılığı ile bağlanıyor.Telefondan video,fotoğraf çekimi yapabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.