Şimdi Ara

SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
66
Favori
68.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Goday

Kameranın çekimi oldukça güzel ama bilgisayardan izlemeye kalktığımda görüntüler ve sesler kesik kesik oluyor. Hem kmplayer, hem windows media playerda durum aynı. Bunu nasıl engelleyebilirim?

Youtube yükleyin izleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün aldım bu kamerayı ama komik bir durumla karşı karşıyayım şu an. 3M bantlı aparata yerleştirdim kamerayı şimdi ordan çıkaramıyorum. O yanındaki 2 klemps şeysini sıkmak sanırım işe yarayan birşey değil. Nasıl çıkıyor bu meret=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniuyelerden

Ben de dün aldım bu kamerayı ama komik bir durumla karşı karşıyayım şu an. 3M bantlı aparata yerleştirdim kamerayı şimdi ordan çıkaramıyorum. O yanındaki 2 klemps şeysini sıkmak sanırım işe yarayan birşey değil. Nasıl çıkıyor bu meret=)

Çekin bir video görelim walla anlamadım

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest

resimdeki gibi kamerayı gösterilen aparata taktım ama o aparattan çıkaramıyorum şimdi=)
  • Buna uygun gimbal var mı drone a takmak için? Yada yan yatırıp taksak uyar mı ölçüleri standart kameralara göre nasıl?

resimdeki gibi?
  • quote:

resimdeki gibi kamerayı gösterilen aparata taktım ama o aparattan çıkaramıyorum şimdi=)

1 nolu tırnakları bas ve ısaret parmagınızla uclarını sıkın geri itin

• emre-29 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. dediğiniz gibi denedim ama tırnaklar o kadar sert ki hareket etmiyor
  • Goday kullanıcısına yanıt
    VLC player iyidir codec filan istemez. Ayrıca cektiginiz videoyu pc ye atıp izleyin. Direl kamera üzerinden kablo ile bağlıyorsanız kartın okuma sıkıntısı olabilir yetisemiyor olabilir.
  • quote:

Cevap için teşekkürler. dediğiniz gibi denedim ama tırnaklar o kadar sert ki hareket etmiyor

Zeytinyağı damlat

• quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

quote:

1 nolu tırnakları bas ve ısaret parmagınızla uclarını sıkın geri itin

kırılır dıye korkmayın sıkın itin açılır

• Arkadaşlar balık gözü düzeltmeyi açsam bile Xiaomi Yi gibi dümdüz çekmiyor, yakınlaşmam gereken yer gene yuvarlak gözüküyor, bunu nasıl çozebilirim.

• Narrow da deneyin?

• İlk mesajdaki linkten gearbest den alınca kutu içinden pil çıkıyor mu acaba? Ben de almak üzereyim ama tam karar veremedim nereden alacağıma. Aliexpress benim için çok avantajlı ödeme konusunda ama güvenilir bir satıcı bulamadım. Var mı sizin bildiğiniz aliexpress den bir satıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

İlk mesajdaki linkten gearbest den alınca kutu içinden pil çıkıyor mu acaba? Ben de almak üzereyim ama tam karar veremedim nereden alacağıma. Aliexpress benim için çok avantajlı ödeme konusunda ama güvenilir bir satıcı bulamadım. Var mı sizin bildiğiniz aliexpress den bir satıcı.

Gearbest tercih edebilirsiniz, pili var tabiyki kutuda

• Arkadaşlar merhaba :)
    Bu aralar kameralara merak sardım, bakınıyorum öyle. Eken H9 modeli uygun fiyatlı olduğu için aklımdaydı ama, Gyro olayı kafamı kurcaladı. Kamera modellerini incelerken SjCam m20 ile karşılaştım. Konudaki videoların bi kısmını inceledim, çekimler çok hoş özellikle yürürken sallanma olayı video çekimleri için büyük dert oluyor genelde.

M20 ye içim baya ısındı. SJCam Elite5000x modeline de baktım ama ne bileyim M20 daha hoş geliyor.
    Aksesuar seçenekleri var, muhtemelen kutudanda çıkıyordur bi kısım ama, aksiyon kameraları için "Dome" aparatı ile yarı su altındaki çekimleri çok beğeniyorum. Bi aksiyon kamerası alırsam bunu denemek isterim. M20 için Dome Aparatı alanınız var mı acaba ? Uyumlu model mevcut mu ?
    Teşekkürler.
  • quote:

İlk başta ben de çok zorlanmıştım. :) İşaretli tırnağı yukarı kaldır ve ileri doğru it. Biraz fazla güç kullanman gerekecek. Çok sık tak-çıkar yapmamaya çalış çünkü tırnaklar kırılıyor bir süre sonra.

• Hocam Eken H8 pro/plus modelinde gyro bulunuyor mu? Nette baktım kesin bir bilgi göremedim. Birde bu modeli incelemeyi düşünüyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherokee -- 26 Ekim 2016; 10:48:07 >
  • M 20 yi İstanbul'da bulabileceğimiz bir yer varmı acaba ?

• Arkadaşlar mehaba ürün indirimle birlikte bende 83 euro ya düşüyor malum muafiyette 75 euro acaba gümrüğe takılırmı yoksa kadere deyip beklecez mi?
  • konu takip ben de alacağım
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.