Şimdi Ara

Sjcam sj4000 Orjinal veya sahte olduğunu anlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir araştırdığım üzere sj4000 aksiyon kamerasını almaya karar verdim fakat gördüğüm kadarıyla ürünün birçok sahte versiyonu piyasada.

bazı yazılanlara göre üzerinde Sjcam yazması gerekiyor bazılarına göre ise yazmıyor.

Benim aldığım ürün bu:

ÜRÜNÜN LİNKİ

Orjinal mi sahte mi ?

• PcExpertt kullanıcısına yanıt
    sj4000 zaten kendisi çakma gopronun çakması
    hepsiburada.com sj4000 diyorsa o sj4000 dir çakma değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 5 Aralık 2015; 20:56:29 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    ben go pronun çakması olarak düşünmüyorum farklı marka aksiyon kamerası go pro kadar olmasada fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum.

go pro alacak durumda değilim şuanda fakat aksiyon kamerası lazımdı incelemelerine baktığımda gayet güzel bir ürün gibi geldi tecrübe edineceğim artık

Buzamana kadar tüm alışverişlerimi nerdeyse hepsiburadadan yaptım biliyorum aslında sıkıntı olmayacağını ama genel olarak internette yazanlar kafamı karıştırdı.
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    valla ben bunların yalancısıyım. bu işin uzmanları öyle diyor gopronun makması diye. bakın bu video öyle bir konuşma geçiyor. yoksa gopronun hayranı falan değilim. benim favorim Ricoh WG-M1 dir.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende birçok yerde duydum ama yani sonuçta farklı marka bir aksiyon kamerası neden böyle söyleniyor anlamıyorum. Neyse çakması ya da değil memmun kalırsak sıkıntı yok
  • Ürünü aldınız mı bende almayı düşünüyorum yarın 50 tl lik hediye çekinin son günü ürün 245 TL gelecek size bir sorayım dedim :)

• volki26 kullanıcısına yanıt
    Evet aldım hocam genel olarak üründen memnunm gayet iyi tavsiye ederim. Sorularınız varsa cevaplarım seve seve :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir tane sorum var aslında

Lisans kodunu gireceğimiz site olarak hangsine yönlendiriyor ?

http://www.sjcam.com/

https://sjcamhd.com/

son olarak kutusuyla birlik ürün bir fotosunu paylaşır mısınız ?
    sjcamhd.com sitesine yönlendiriyor hocam.

• Senin elindeki ürün orjinal ürün de şu site kafa mı karıştırdı hangisi orjinal site bilemedim
    Hocam almadan önce epey araştırma yaptım. sjcamhd orjinal siteymiş sjcam.com ise başka bir satıcının sitesiymiş zaten sjcam.com 'da lisans doğrulama falan yok. Sjcam.com'daki ürünlerde orjinalmiş fakat resmi sitesi sjcamhd olanmış. Bende biraz tereddüt etmiştim o yüzden bayağ araştırmıştım
  • Biraz daha araştırayım yarın karar verecem artık

Bu arada resimler ve bilgi teşekkürler..
    Rica ederim ne demek bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım
  • bende sj4000 almaya karar verdim ,gittigidiyordan vodafone indirimiyle 270 TL'ye buldum daha düşüğü var mıdır ?
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Çinden getirirseniz daha ucuza gelir hocam fakat çokta düşüğünü aramayın derim çünkü bu ürünün fazla sayıda çakması mevcut
  • Dediğin gibi orjinal PcExpertt ürün Burada herkese tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki26 -- 17 Aralık 2015; 18:51:57 >
    Güle Güle kullanın :)
  • http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/sjcam-sj4000-aksiyon-kamera-lisansli-urun-204325580
    merhaba bende bu urunu almayi düşünüyorum. Acaba orjinalmi emin olamıyorum. Acaba yardimci olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkuntuna

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/sjcam-sj4000-aksiyon-kamera-lisansli-urun-204325580
    merhaba bende bu urunu almayi düşünüyorum. Acaba orjinalmi emin olamıyorum. Acaba yardimci olurmusunuz

Orjinal gibi duruyo fakat kutusunada bakmak lazım ayrica bunun yerine hem daha saglam siteden hemde wifi li modelini almanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.