Okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntılarınız var sanırım. Özellikle yarılırcasına kahkaha atmanızdan espri anlayışınızın kalitesi net şekilde görülüyor. ''togg yola çıktığında olur ya benzer bir durum yaşanacak olursa'' yazmışım. Sonuçta onu da vatandaş kullanacak ve olası bir durumda dh editörlerinin duruma yaklaşımı ne olacak diye merakımı ve eleştirimi dile getirdim. Üretimi tamamlanmamış olması, tamamlandığında karşılaşılması muhtemel her durumun önceden masaya yatırılması gerektiği gerçeğini değiştirmez. Size de hak veriyorum aslında. Yarını düşünmeyen, yada bir başka deyişle düşünemeyen bir toplumda ancak günü birlik karnını doyurmaya çalışan ve yarını planlayamayan insanlar olarak yaşıyoruz. Bu durum size de sirayet etmiş. Haydi sağlıcakla |
Skandal Audi e-tron kazası: Bataryası yola fırladı (2. sayfa)
-
-
Alkol alıpta milleti biçenler emin ol bu ülkede daha fazla. Alkol yasak değilmi belirli bir promil üstü ? Peki bu yasağa kim uyuyor yada alkol alan kişilerin yüzde kaçı uyuyor ? Peki ezilen insanların suçu ne ? Alkol alanın ve ölümle sonuçlanan kazaların hepsinin kasten adam öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet aLması tarafındayım buna ne demeli ustam ?
-
Günün birinde yol kenarında beklerken uzaklardan, çok uzaklardan kopup sana doğru gelen bi batarya paketi gördüğün andaki surat ifadeni çok merak ediyorum.
-
Geçtiğimiz 31.Aralık.2022'de Almanya Bergheim'de yol kenarındaki ağaca çarpan Tesla 3 sürücüsü yanarak öldü. Pil sürekli yandığı için tamamen yokolana dek yanıyorsun. Aracın aluminyum parçaları bile yanarak yok oluyor.
[simage]https://store.donanimhaber.com/33/16/a4/3316a4a1c95b547fd5424de0f2cd43bd.jpeg [/simage]
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok mantıklı... kaza sırasında es kaza arabada sıkışsam altında alev alabilecek pil itemem doğrusu...
-
ne mümkün, anında haber yasağı gelir...
-
Binlerce muhendis düşünemedi ama editor hemen hata olduğunu düşündü. Bu bir guvenlik önlemi. Bu sayede batarya aractan ayrılarak sürücü ve yolcuların bataryanın yanma riskinden korunmasını sağlıyor.
-
Audi'yi bu hallerde görmekte varmış şaka gibi
-
Ne garip insanlarsiniz gerçekten yani hayretler icerisinde izliyorum bu zihniyetleri. Olay Togg olmuş bilmem ne olmuş değil yani cidden bu ilginç kafayı merak ediyorum. Bu nasıl bir zihniyet, bu neyin peşinde acaba...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En agır parçanın batarya paketi olduğu düşünüldüğünde en doğru olan kaza anında agır ve yanıcı olan parçanın gövdeden ayrılması ... Ama yaya ve diğer araç güvenliği için evet olumsuz. ancak bunuda batarya paketinin gövdeden ayrıldığında daha zararsız parçalara ayrılması gerekn bir tasarım iyileştirmesi ile çözüm sağlanabilir.... Zaten üzerinde çalıştıklarınada eminim. Saygılar sevgiler..!
-
sonunda haberi çıktı buraya da
bu yüzden full elektrikli, kendine has iskelet üzerine üretilmiş arabalar tercih edilmeli. sonradan elektrikliye dönüştürünce böyle oluyor. ortada şaft tüneli, kaputun altında kullanılamayan boş alan, aerodinamiği daha iyi olabilecekken zoraki aero olmaları da cabası...
bir de aksamları da uyuşmaz ki çünkü ayrı dünyalar. süspansiyonundan frenine, aktarma organından klimasına kadar farklı, uyumlu tasarım, malzeme seçimi ve üretim lazım. lastikleri bile elektrikli araca uyumlu olmalı çünkü tork ve ağırlık çok fazla.. metali daha hafif olmalı vs vs
-
Birgün elektrik aracın olursa içinde sıkışıp kalırsan piller yanmaya başladığımda 150 ton suyla sönmediğinde surat ifadeni çok merak etmiyorum kül olacaksın çünkü ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elektrikli araçlar çok tehlikeli
-
Arabada kalsa belki yanacak patlayacak böylesi daha iyi olmuş
-
DH'yi bırak hiçbir medya kuruluşu, otomobil editörü olumsuz bir yorum yapamaz. Zaten otomobil editörler üretilmeden hepsi yalakalık moduna geçti.
-
dogru diyorsun. resmen trafik canavarı bunlar. birine alkol şişesi... digerine elektrik kablosunu...
-
Elektrikli araba furyası bir kaç tane tekelinin çevrecilik adı altında ucuz ulaşım yolu olarak pazarlanan fiyaskodan başka bir şey değil. 18650 pilleri ile yapılmış bir kargo uçağı ya da ağır yük gemisi göremedik daha :)
-
O dediğin şey çok sakıncalı eğer fırladığı yerde metal ve yahut bir su birikintisi varsa ve tutuşurşa daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Eğer insanların yoğunlukta olduğu bir yere fırlarsa ölümlere sebep olabilir. Yani uzun lafın kısası gövdeden ayrılması daha tehlikeli.
Bir otomotiv teknolojisi öğrencisi olarak elektrikli araçlar sıkıntılı diyincede kızıyorlar al işte.
kendi malını kötüleyen ülke yoktur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X