|
Bildirim
Çok merak ediyorum. Acaba ileride togg yola çıktığında olur ya benzer bir durum yaşanacak olursa dh editörleri yine Skandal! başlığı ile haber yazabilecekler mi? Yoksa ''Muhalif vatandaş toggu kötülemek için bilerek kaza yaptı.'' başlığı mı atacak?
|
Aklı selim ile düşününce bence de olması gereken bu, batarya pakedi araçtan ayrılarak uzağa fırlamalı.
Fakat AUDI aracını tanıtırken "batarya pakedini özel olarak tasarladık, kaza anında kolayca araçtan ayrılarak uzağa fırlayacak ve böylece ekstra güvenlik önlemi oluşturacak" diye mi söyledi? Yoksa "batarya pakedi araca 35 ayrı noktadan punta kaynak ile bağlanmıştır, aracın ana şasesinin bir parçasıdır" diye mi söyledi? Bu ikisi arasında büyük farklar vardır. |
Yalnız resmen güvenlik önlemi, bataryayı fırlatarak aracın yanmasını engelliyor :D Elbette kaza ölümlü veya ağır yaralanmalı olmadığı için sevinçliyim ve rahat yazıyorum fakat ciddileşirsek burada sorulması gerekenin batarya paketinin fırlamasından ziyade “Eğer araç bir elektrikli değil de bir benzinli araç olsaydı bu kadar ağır kazada sonuç ne olurdu?” şeklinde bir soru olması gerektiği düşüncesindeyim. Sonuçta videoda açıkça görüldüğü şekilde aracın attığı taklalar kazanın ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor ki elektrikli araçlar çok daha ağır ve ağırlık merkezi bataryadan dolayı yere yakın olduğundan kazada çok daha zor savrulur. Burada aslında belki de takdir edilmesi gereken bir durum var, öyle bir kaza şoförünü korumayı başarabilen bir araç var ortada. Önünde devasa içten yanmalı motor ve elemanları olan bir araçta sürücü bu kadar şanslı olur muydu gerçekten?
|
ne mümkün, anında haber yasağı gelir... |
Nasıl olması gereken bu olabilir? Kazaların neredeyse hepsi sivilin çok bulunduğu bölgede geçer. Fırlayan batarya karşıdan gelen okul otobüsünü boydan boya biçse bunun hiç mi sorunu olmayacak? Çok daha hızlı kazalarda o batarya birden Fazla aracı içlerindekiyle birlikte pert eder. Olması gereken yazıda da belirtildiği gibi bataryanın, gövde yapısının bir parçası olarak kalması.
|
yoldan gecenin ya da ışıkta duranın sucu ne. arabada kalsın kaza yaptıysa kendi yansın şerronun. şuna bak bu adamı cinayete teşebbüsten iceri atacaksın. yok daldım yok o bu şu kabul etmeyeceksin.
|
Motoru uçan fosil yakıtlı araçlar varken bataryanın haber olması saçma geldi. O hızla çarpınca her şey olabilir
|
Elekrikli araçlar hala public-beta testinde.
|
togg ne alaka, yaşanan ne marka ne olursa olsun skandal... daha üretimi tamamlanmamış arabaya kaza yaptırıp bir de yola pilini fırlattırdınız ve bunun hayalini kurdunuz hahahahahahahahaha iyi güldüm
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 3 Şubat 2023; 2:1:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 3 Şubat 2023; 7:15:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
Yeni araçların motorları bu şekilde dizayn ediliyor. Yanlışım varsa düzeltin dedim zaten. Kaza olacak diye insanlar dışarı çıkmasın o zaman ? Tr de trafiğe çıktığın an 8 de 1 suçlusun zaten. İnsanların yoğun olduğu yerde o bataryayı dışarı fırlatacak kadar hız yapan manyak sadece bizim ülkemizde olur yurt dışında da tek tük böyle manyak çıkar. |