Şimdi Ara

Skill ağacı taslağım fikir verebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir marauder kasıyorum , 33 leveldeyim
    - Dual wield gidiyorum
    - tek el mace düşünüyorum
    - gerektiğin de kalkana dönebileceğimi hesap ediyorum yani hem savunma hem dps yapabilmeyi HAYAL ediyorum:D

Skill ağacının bu şekilde olması sizce oyunumun geleceği için iyi olurmu önerileriniz neler ? neler eksik neler fazla:D

SKİLL AĞACI TASLAK

Ayrıca yeni başlayan arkadaşlar eklerse beraber oynayabiliriz

DliManiaq karakterimin adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyowl -- 12 Şubat 2014; 18:01:51 >

• skil agacına bakmadım ama off handinde kalkanın olması sana pek bir avantaj saglamaz. zaten duelhand iken belli bir oran da block sansın var, bunu 1-2 talent ile bircok kalkandan daha iyi block sansına donusturebilirsin.

kalkanın sana bonusu cook az olacak. ama direk kalkana gore talent yaparsan o zaman cok olur. ,

dualhand oynayacaksan hangi skill kullanacaksın onu da soylermisin? ona gore yorum yapabilirz. ben dualhand büyücü oynuyorum mesela, duel hand dagger ama spell damage şeklinde oynuyorum bir karakterimde. ayrıca fiziksel damage mi yoksa eleemntal damage mi yoksa sadece lighting , sadece frost yada sadece fire üzerine mi gideceksin?

armor veya evasion mı yoksa ES üzerine mi yogunlasaksın.

duelhand crit üzerine mi yogunasacaksın yoksa criti kapatıp %100 damage mi amaclıyorsun?

kullanacagın skillin kendi özelligi alan skili mi olacak yoksa başka sekilde mi?

hangi gemleri kullanma niyetindesin , ona gore yardımcı olabilirm :D

duel hand büyücü de olur, melee dps te olur, ranger bile olur bu oyunda :)

neyse internetten blender build diye arastır, o rehberi uygulamanı oneririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 13 Şubat 2014; 13:40:24 >

• Merhaba öncelikle cevabın için teşekkürler,
    baştada belirttiğim gibi oyunda yeniyim , oyun diğer rpglerden farklı yani hem çok çok esnek hemde bu esneklik elinizden kopunca lastik gibi takkk! size çarpacak gibi :D
    oyunda yeni olmamdan dolayı elimde pek fazla gem yok daha doğrusu elimdekiler işime yarrmı bilmiyorum:D ben şu an 42 level oldum
    dock daki partilerde genelde alanla kasıyorlardı oyunun geneline oradaki performansları yansıyorsa benim çar çar değil:D

amacım hem koılay yatmasın hemde seri kessin . buna göre bir tavsiyede bulunursanız zaten pointleri daha vermedim 18 tanesi boşda bekliyor buradaki yorumlara göre doğru düşünüyorsam vermeyi planlıyordum

neyse şu an elimdeki gemlerden aktif olarak

-1(dual strike + multistrike + colddamege ) şeklinde linkli kullanıyorum
    -2(cleave+splash+life gain) şeklinde ki skili 2 . skil olarak kullanıyorum
    -3)molten shilde
    -4)warlords mark

elimdekilerle bunları oluşturdum

dediğim gibi amacım illa şu şu olsun değil kolay yatmayan ama seri kesebilen bir yakın döğüş savaşçı, silah balta kılınç mace olabilir , dual wield olunca daha seri olacak gibi geliyor

Tekrar cevabınız için teşekkürler.

• internetten "blender build poe" şeklinde aratırsan sağlam bir build cıkıyor. dualstrike icin uygun bir build.

resisitlerini 75 yapmaya bak, armor veya evasionda ilerle (genelde iron reflex talenti armor icin yeni oyuncularda cok etkilidir)

cleave kendisi alan damage oldugundan splash çalışmaz. tam tersine belki cleavein damageini dahi düsürebilir. onun yerine 1de bahsettigin dualstrike+multi+colddamage e splash eklersen daha etkili olur. cold damage yaratıklara slow ve freeze ekler ama crit ve cold damagein fazla degilse bu etki de cok az olur. onun yerine lighting damage i tercih ederm. şoklama durumunda damagein %30 artar ve 3 şoklama da damagein %90 artıyor. tabi 3 stack şok yapman şuan için pek mümkün olmaz (lightin damage e gore şok süresi oldugundan şoklar kısa sürede geçer)

cold damage yerine melee fiziksel damage , atackspeed, fire damage eklentileri yaparsan damagein dahada artar. aura oalrak hatred kullanmanı oneririm. ama defans saroun yasıyorsan grace yada armor veren aura da kullanılabilir.

cast when damage taken veya cast when stun gemleri ile enduring cry, devo totem veya 1 curse eklersen baya yararını gorursun.

warlord curse yerine vulnability curse veya enfeeble öneririm.

talentte 3-5 tane mana veya reduce mana talentlerine verirsen mana sıkıntını bir nebze azaltır.

belli bir mapte sürekli kasmana gerek yok, zaten sadece questleri yapınca bile mapler ile senin levelin paralel ilerliyor.

defansın zayıfsa melee bir karakter olarak partilerde zorlanman normal, yaratıkların damageleri partylerde artar.

standartta oynuyorsan ekle beni friende, aksam gem ve item desteginde bulunurum :)

oyundaki nikim: druen

• Tekrar Teşekkürler,
    Cevapların çok aydınlatıcı oldu , gemleri kurcalıyayım bakim dediklerine yakın ne yapabilirm.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.