Arkadaşlar ben level 29 um ama 29 da acılması gereken skilleri acamıyorum cünkü skill pointim yok yani normalda 29 a geldiğim zaman onu acacak kadar skill pointimin olması lazım deilmi ben 30 a geccem ama daha 29 un skillerini acamadım skill pointim olmadıgı icin anlayamadım bi türlü neden böyle oldu anlayan yardım etsin...
ko daki gibilv atlayınca veya belli durumlarda değil sen kestikçe sp verir sen az kesiyorsan sana az sp verir sana şimdi sp farmı anlatamayacam araştır bul 7 dk kaldı zaten kurtu alamayacam 10k diye gezecem ortalıkta
Arkadasım iyimisin sen ne az kesmesinden bahsediyon level nasıl atlıyo o zaman benim demek istediğim benim levelime göre skill pointimde o düzeyde olması gerekmezmi ama benimki öyle deil işte ben level 30 olcam ama hallaa 29 un skilllerini acamadım cünkü skill pointte eksiklik war
arkadasım skıll lerı cok harcama ılerde lazım olcak benm level 31 suanda nuker olcam ama onun ıcın en az 1700 sp lazım we suan onun ıcın ugrasıorum o yuzden sp farm yap sen !!
anlamadım sp farm ne kardeş?
arkadaşım şimdiye kadar sp farm yapsaydın o 29 skill inde senden istenilen sp nin 10 katı kadar sp in olurdu sp farm ı anlatamıcam şimdi git forum u araştır bull