Şimdi Ara

Skill point Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben level 29 um ama 29 da acılması gereken skilleri acamıyorum cünkü skill pointim yok yani normalda 29 a geldiğim zaman onu acacak kadar skill pointimin olması lazım deilmi ben 30 a geccem ama daha 29 un skillerini acamadım skill pointim olmadıgı icin anlayamadım bi türlü neden böyle oldu anlayan yardım etsin...

• ko daki gibilv atlayınca veya belli durumlarda değil sen kestikçe sp verir sen az kesiyorsan sana az sp verir sana şimdi sp farmı anlatamayacam araştır bul 7 dk kaldı zaten kurtu alamayacam 10k diye gezecem ortalıkta
  • Arkadasım iyimisin sen ne az kesmesinden bahsediyon level nasıl atlıyo o zaman benim demek istediğim benim levelime göre skill pointimde o düzeyde olması gerekmezmi ama benimki öyle deil işte ben level 30 olcam ama hallaa 29 un skilllerini acamadım cünkü skill pointte eksiklik war
  • arkadasım skıll lerı cok harcama ılerde lazım olcak benm level 31 suanda nuker olcam ama onun ıcın en az 1700 sp lazım we suan onun ıcın ugrasıorum o yuzden sp farm yap sen !!
  • anlamadım sp farm ne kardeş?
  • arkadaşım şimdiye kadar sp farm yapsaydın o 29 skill inde senden istenilen sp nin 10 katı kadar sp in olurdu
    sp farm ı anlatamıcam şimdi git forum u araştır bull
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    support ve mana skill i
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.