Şimdi Ara

Skill silme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merak ettim de, bu class trainerlerden aldığımız skilleri veya direkt olarak oyun başladığında bize verilen skilleri silme gibi bir olanağımız var mı acaba..?

Not: birileri %100 "talent sıfırlama" ile ilgili bilgiler vermeye başlayacağından buraya da yazayım..talentler değil "spellbook" daki skiller...

• Skilleri silemezsin. Hem neden silme gereği duyuyorsun ? Daha düşük rankları kullanmak istiyorsan spell bookdaki show ranks a tıkla ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Skilleri silemezsin. Hem neden silme gereği duyuyorsun ? Daha düşük rankları kullanmak istiyorsan spell bookdaki show ranks a tıkla ...

cevabı aldım, teşekkürler..

konu silinebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quagmire -- 25 Eylül 2010; 22:05:29 >
  • Silinemez ya 1dk..
    Niye silmek istiyosun çok merak ettim ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Failimechul

Silinemez ya 1dk..
    Niye silmek istiyosun çok merak ettim ben?

lol adam düşük rankları kullanmak istemiş o kadar
  • hmmm
  • Düsük rankler artık eskisi gibi düşük mana tüketmiyor manalar base manaya göre hesaplanıyor.. level 1 skillde aynı mana level 15 skillde aynı mana.. ayrıca spell power coefficientleride low rankler için tam değil.. yani level 1 light bolt %85 coefficient alıp 3K spell powerlı shamanda 2.5K düz vurmuyor... max 100-200 vuruyor.. bu yüzden çoğu skillin düşük ranki tamamen kaldırıldı.. catada da low rank olayı tamamen kalkacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Düsük rankler artık eskisi gibi düşük mana tüketmiyor manalar base manaya göre hesaplanıyor.. level 1 skillde aynı mana level 15 skillde aynı mana.. ayrıca spell power coefficientleride low rankler için tam değil.. yani level 1 light bolt %85 coefficient alıp 3K spell powerlı shamanda 2.5K düz vurmuyor... max 100-200 vuruyor.. bu yüzden çoğu skillin düşük ranki tamamen kaldırıldı.. catada da low rank olayı tamamen kalkacak..

sadece sana teşekkür için konuya girdim paşam.., açıklamaların için sağol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quagmire -- 27 Eylül 2010; 20:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quagmire

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Düsük rankler artık eskisi gibi düşük mana tüketmiyor manalar base manaya göre hesaplanıyor.. level 1 skillde aynı mana level 15 skillde aynı mana.. ayrıca spell power coefficientleride low rankler için tam değil.. yani level 1 light bolt %85 coefficient alıp 3K spell powerlı shamanda 2.5K düz vurmuyor... max 100-200 vuruyor.. bu yüzden çoğu skillin düşük ranki tamamen kaldırıldı.. catada da low rank olayı tamamen kalkacak..

sadece sana teşekkür için konuya girdim paşam.., açıklamaların için sağol..

Rica ederim kardeşim.. Yardımcı olabildiysem ne mutlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.