beyler şimdi benim lvl16 blade-fire gittiim bi char var.Ben bunda hep 2str 1int şeklinde gittim bundan sonra da full str gideceğim.Benim tek sorunum fire'a da skill yetecekmi acaba?şu an fire skillim 13 bicheon skillim 16 sizce nasıl bir yol izlemeliyim?Yada bu char bozulmuş diyosanız nasıl bi skill buildi izlemeliyim.
forumu araştır oku biraz skiller nasıl dağıtılır bolca yazı var şurayada bi göz gezdir bırakın artık hazırcılığı.
Yeni konu açmadan bari bende burda sorumu sorayım. Ben hiç sp farm yapmadım çünkü bilmiyodum.Su an LVL 27im. Cold Archerim.15 lvle kadar 2 str 1 int gittim.15 ten sonra hep int gittim.görevlerimin hepsini yaptım yapmayada devam ediyorum.1100 küsür hp 1500 küsü mp var.master ve kendi lvl im eşit seviyede 27 yani.kendi lvl skillimi ilk okçu skillini max yaptım.şimdi 27 skilli açıldı ama yetişmeyecek spx biliyorum.
Bu Saatten Sonra SP Farm yapılır mı? yoksa devam edeyim mi? bazı yazılar okudum tek bir şeye yüklenirseniz yeter diyolar spxler. yoksa bu charın yeri çöplük mü?
ya bi cvp verebilecek bi arkadas yok mu??
quote:
Orjinalden alıntı: ehumania
ya bi cvp verebilecek bi arkadas yok mu??
Var arkadas al sana cevap... Sen o chari çöpe at ciddi cunku hybrid olmus... yani melez... bow gidiyosan full int basliycan... bi de skilleri de karisik vermisin... bi skill grubuna yüklenmeni tavsiye ederim...