Şimdi Ara

Skinlerdeki bozukluk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2 gündür benim cs go skinlerimin görüntü kalitesi aşırı derecede düştü hepsi puslu puslu görünüyor. Görüntü ayarlarının hepsi en yüksekte ondan dolayı değil. Bu durumu nasıl düzeltebilirim acaba çünkü gözüm takılıyor sürekli görüntüsü için para verdiğimiz şeylerin görüntüsünün bozuk olması rahatsız ediyor.

• Çok oynadiysan eskimiştir her el aynı silahı alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Çok oynadiysan eskimiştir her el aynı silahı alma

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • bu bug bazen banada oluyor , sonra bi bakıyorum düzelmiş . Neden olduğunu bilen açıklarsa güzel olur. Silahın ucu bulanık görünüyor .
  • _Perseus_ kullanıcısına yanıt
    bende silahın ucu değil tüm silah olduğu gibi bulanık görüntü kalitesi aşırı düşük ne yaptıysam düzeltemedim gözümü tırmalıyor sürekli.
  • Ekran karti nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • utkuutku01 U kullanıcısına yanıt
    skinler zamanla eskiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    hd7850, donanımsal olduğunu düşünmüyorum eskiden çok güzel görünen skinler birden puslu görünmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuutku01

hd7850, donanımsal olduğunu düşünmüyorum eskiden çok güzel görünen skinler birden puslu görünmeye başladı

Ekran kartının 3D menüsünden ayarlarla oyna oyunu kapatıp açman gerekiyor her ayarda.Sorunun çözülecek. Tek tek dene ayarları. Bir ayar olması lazım onu kapalı veya açık yapınca bulanıklık gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Orijinalden alıntı: utkuutku01

Ekran kartının 3D menüsünden ayarlarla oyna oyunu kapatıp açman gerekiyor her ayarda.Sorunun çözülecek. Tek tek dene ayarları. Bir ayar olması lazım onu kapalı veya açık yapınca bulanıklık gidiyor

düzeldi teşekkür ederim.
  • Rica ederim
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    3D menüsü derken tam olarak neresi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.