Şimdi Ara

skinli karakteri iade etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen gelen luşın patchinde kostümüyle birlikte alan mağdur bir arkadaş-hayır ben değilim. sadece soruyu ben soruyorum :( -
    1 iadesi var . desteğe atsam 1 iadeyle ikisinide alırmısınız diye alırlarmı diyor. ben olur herhalde dedim ama ikisi ayrı şeyler .soranınız oldumu hiç nasıl oluyor bu iş?
    ha birde olmuyosa bende 3 tane iade hakkı var ben vereyim birisini? yani iadeyi verebiliyormuyuz birine?gerçi onuda sanmam millet saçma saçma hesaplar açar iadeleri verirdi :D

• Bundle aldıysa direk bundle ı tek 1 kerede refund edebiliyor. Eğer hero ip kostüm rp ile alındıysa sıkıntı çıkabilir. Eğer hero ile kostüm ayrı ayrı RP ile alındıysa o zaman hiç yorum bile yapmıcam Yüksek ihtimal 2. dediğimdir ama
  • Neden iade ediyor kostümü gayet iyi kendiside çok eğlenceli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm :D valla adamlar hemen cevap yazsa atıcazda supporta ticket :D 2 gün bekletiyor :D geçen gün benimde bir tane ticket vardı adam dediki 2 hafta önce söylüyoruz dedi.bende dedim e tamam zaten benimde 1 gün geçti 2 haftayı iade edermisiniz dedim sonra laf çevirdi yok 2 haftayı geçmemiş olacak diye :D bende dedim tamam sensin.
    herneyse yaparlarsa çok iyi olur . gerçi ben o kadarda kötü bulmadım luşyını q su falan arkadaki adamı dürtmek için çok avantajlı geldi ama yinede üstüne rp verseler mainim yapmam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: brotherarcher

Neden iade ediyor kostümü gayet iyi kendiside çok eğlenceli.

bilmiyorumki :D ultisinden dolayı sanırım ben bile sevdim adam sevemedi yana yürüyerek kaçsan bile ultisinin büyük kısmı tutuyor yanına morgana supp veya thresh lazım . aslında dikkat ettimde düşman olan champlar çok iyi takım oluyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.