Şimdi Ara

skinny fat çok soruldu biliyorum ama kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 5 aydır spor yapıyordum 1 aylık ara verdim.Şimdi tekrardan başlıyorum benim boyum 185 kilom ise 70 kg arkadaşlar zayıf bir yapım var ama kollar ince ama oturunca göbek çıkıyor benimde herkes gibi six pack hevesim var şimdi skinny fat oldugum için kilo mu alayım yoksa iyice zayıflayayım mı karar veremedim yardımcı olan herkese tesekkürler

• Zaten çok zayıfsın daha nereye kadar zayıflayacaksin arkadas clean bulk yap ihtiyacından 300 kalori fazla beslenerek temiz kilo al. kilonun 2 katı protein al 80,85 e kadar cik sağlam olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAĞLIKLI BESLEN.Protein alımına dikkat et.Göbek çıkıyorsa çalışmıyorsun demektir hocam.İyi bir spor salonuna yazıl oradaki hocalardan program al ama iyi bir yer olsun mümkünse.YOUTUBE'da videolar var araştırırsan daha net alırsın sorduğun sorunun cevabını.Kolay gelsin
  • arkadaşlar bazı yabanci siteleri okudum clean bulk öneriyorlar bende o yüzden clean bulk yapacam arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey skinny fat çok soruldu biliyorum ama kararsızım benim bel bu şekilde bu beli nasıl dümdüz bir çizgi halinde yapabilirim
  • Karin icin hareketler yapman lazim ayrica kardiyo kesin yap.

Acele etme 1 2 ayda toparlarsin o karni

• Proteini ve ağırlık çalışmasını yapmadan skinny fat durumundan kurtulmanın herhangi bir başka yolu yok mu beyler? Kilo kaybının yağlardan değil kaslardan olması cidden rahatsız edici.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.