Arkdaslar okullar tatil edildi ve butun gunu evde oturmaktan biktim.PC ve Tv izlemekten gina geldi ... Arada bir disari cikiyorum,ama bir esprisi yok 1-2 saat dolasip eve geliyorum.Ne onerirsiniz can sikinitisindan kurtulmam icin,neler yapa bilirim,onereceginiz bir seyler var mi hobi ve.s gibi ... Bekliyorum onerileri
Hobi olarak imkanın varsa git balık tut oltayla. Olmadı, kitap oku evde. Olmadı, pc'de oyun oyna Olmadı, film,dizi veya belgesel izle Olmadı, can sıkıntısında şınav çek. :D Olmadıysa olmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: TıB
Hobi olarak imkanın varsa git balık tut oltayla. Olmadı, kitap oku evde. Olmadı, pc'de oyun oyna Olmadı, film,dizi veya belgesel izle Olmadı, can sıkıntısında şınav çek. :D Olmadıysa olmasın.
Balik tutmak icin yer yok ... Bunun disinda dediklerini zaten yapiyorum ve biktim :(
gta 4
Ps3
quote:
Orijinalden alıntı: BatuB
Ps3
quote:
gta 4
Olsa keskee
the flight of the conchords, game of the thrones gibi dizi izleyebilirsin, havalar sicaklasiyor disariya cikmak eziyet olacak, ben 6 mayistan beri tatildeyim sikinti yasamadim fazla
quote:
Orijinalden alıntı: anil92
the flight of the conchords, game of the thrones gibi dizi izleyebilirsin, havalar sicaklasiyor disariya cikmak eziyet olacak, ben 6 mayistan beri tatildeyim sikinti yasamadim fazla
Dikkate alicagim hocam,tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme