Şimdi Ara

Skoda Fabia 1.2 tsi chiptuning

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba. Aracıma chiptuning yaptırmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. aracım 20000km de ve 17000 de turbodaki fabrikasyon bi hatadan dolayı turbo değişti. Bugün konyada chiptuning yapan bir yerle göruştum ve bana 2 tane seçenek sundular ve bu 2 farklı programı yapan 2 farklı şirket bunlar winter rst ve tm chiptuning programların birinde araç 22bg ve 80nm tork kaanıyor ve fiyatı 600tl diğerinde 30bg kazanıyor ve fiyatı 1000tl ne kadar tork kazandıgını hatırlamıyorum. Aracımın turbosuna özen gösteriyorum çalıştırmada bekliyorum ve kapatmadan önce 2 dk bekliyorum ki chip işleminden sonra buna çok daha dikkat ederim hatta çok gerekli olmadıkça abartı yüklenmelerden de kaçınırım. Sizden ricam sizce hangi chipi uygulamalıyım yada uygulamalımıyım sonuçta motoruma özen gösteriyorum ama chipten sonra dahada dikkat etcem o zaman neden yaptırıyorsunuz derseniz altımda 130bg oldugunu bilmek iyi bişey olcak sanırım . ilgilenirseniz sevinirim iyi forumlar

• hocam forumda chip tuning yapan mehmet abimiz var
    http://forum.donanimhaber.com/m_8921015/mpage_14/key_/tm.htm
    bu konudan sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.ben gaziantepte oturuyorum mehmet hocamın aracılığıyla chip tuning yaptırdım.hiç bir sorun olmadı ve memnun kaldım.yaptığı yüzlerce işler var ve ben daha memnun kalmayanı görmedim.irtibat kurmanızı öneririm
  • tşk ederim hocam
  • 1.2 TSI 105 Hp olması lazım, bi kaç videosunu izlemiştim de bence performans yeterince iyi. Bu iş için en az 600 lira harcamanız gerekcek ki bence hiç lazım değil, motorunuz gayet iyi. Zaten fabrika çıkışı bi problem yaşamışsınız, Allah beterinden saklasın ama inşallah yine bişey olmaz.
  • bu araçlara lpg takılıyormu, sanıyorum tsi motorlar benzinli olması lazım yanılıyormuyum.? eğer lpg takılıyorsa tunning yaptırdıkdan sonra lpg de sorun çıkıyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    14 yıl önce açıldı
    Volkswagen Jetta 1.6 TDi Highline
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.