Şimdi Ara

Skoda fabia 1.4 tdi nasl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize öncelikle iyi forumlar.
    Edirnede okuyan bir öğrenciyim her hafta edirne istanbul arası ortalama 600 km yol yapıcam, ailemle bana dizel sıfır bir araba bakıyoruz ve fieas ta ile fabia arasında gidip geliyoruz. Geçen günlerde bu iki aracı da deneme fırsatım oldu ancak fabia'nın 1.2 tsi dsg sini deneyebildim istediğim 1.4 tdi yi deneyemedim 1.2 çok güzel oturaklı seri ve zevkli bir araçtı ancak dizeli nasıldır bilmiyorum o yüzden sizden de yardım istiyorum Bu aracı kullananlar bana bir yardımcı olursa sevinirim,yakıtı fieasta ya göre nasıldır,yol tutuşu,gidişi,ara hızlanmaları ve dizel olduğundan içeriye fazla ses verir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• Hiç kullanan yok muuu
  • Arkadaşlar lütfen bakar mısınız
  • Araç daha yeni olduğundan kullanıcısını bulmak için biraz beklemeniz gerek diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüdüğüm kadarıyla gerek mental gerek fiziksel açıdan çok haklısın
  • 1.4 tdi motor polonunkiyle aynı motor gidip 1.4 tdi polo deneyebilirsiniz bir vw bayisinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_shn -- 26 Mayıs 2015; 12:38:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor aynı olsada arabadan arabaya değişmez mi hocam ? şimdi gidip polo kullanıp fabia için yanlış bir kanı vermiş olmaz mıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKODA OCTAVİA 1.6 TDI NASIL?
    8 yıl önce açıldı
    Skoda Fabia 1.2 nasıl ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.